Štiplavý zápach z výfuku 1,9tdi PD

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Petr K.
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Petr K. »

Nic se jim nestalo,sjela do škarpy relatyvně pomalu,ale trefila se do místa kde je ta škarpa úúúplně nejhlubší.Takže se to překotilo přes předek uplně na střechu.
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

No tak to sa už nemusíš báť už je určite opatrnejšia :-D
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

to kde ti povedali ze na PD je rozhodene cerpadlo? :D Daj kontakt.. :D
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

octaviask píše:to kde ti povedali ze na PD je rozhodene cerpadlo? :D Daj kontakt.. :D
Přečti si všechny příspěvky,je to tam napsané ;)
burek
Přispěvovatel

Příspěvek od burek »

Mam to samy. Bls. Vymenena vacka. Udelane rozvody. Vycistene vstriky. Pretesnene...atd... Stiplavy smrad nekdy nekdy jak avia. Neresim jezdim. Jezdi to tak jak ma diag nic nepise.
Seat Altea XL BLS , turbo BMM+jednohmota HDS 57 by huml
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

Zatím jezdim no,uvidím jak se to vyvine dál.
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Možno je ozaj niekde chyba len na to treba prísť možno to robí aj to samotné DPF ked sa tam zachytáva ten bordel keby sa ozval niekto kto ho dal preč alebo vykuchal či sa mu to nezmenilo
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

já už mám normálně mánii a sleduju naftový škodovky jak to za nima smrdí,a takhle smrdí každá druhá,tak mi řekněte čim to je,za jinejma dieslama to cítit není,jen za VW.Už mi začíná připadat že je to normální
suchoss
Nováček

Příspěvek od suchoss »

Zdar. možné to je blbost ale zkus zkontrolovat hlavu po vyndání vstřiku jestli není vymačkaná v místě gumiček, Taky jsem to ted řešil na sharanu 1.9tdi pd
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

Tohle sem měl na fordu,utíkalo mi to okolo vstřiku a smrdělo to uplně stejně,ale bylo to cítit jen v motoru a nasával mi to ventilátor topení a hnal do vozu,takže když sem jel míň jak třicet,tak sem musel vypínat topení,ale z vejfuku nic cítit nebylo. Tady to smrdí jen z vejfuku,když otevřu motor ,tak vůbec nic. :?
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Ešte už som počul aj to že to može byť aj tím že tam dpf maš ale fizicky je vykuchaný a odstaveny softverom nemáš čiernu koncovku vyfuku vopchaj prst možno je to blbosť no ako zistímeže ho tam ozaj máme :-D :-D
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

po vizuální stránce je filtr netknutej,není do něj řezáno ani není nikde vařenej,v jednotce je aktivní a minulej tejden se mi vypaloval,takže tam asi bude a vejfuk je takřka uplně čistej,tam už sem šahal,páč sem to někde četl že se to taky tak pozná ,jestli tam je nebo není.
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

a i kdyby tam nebyl,tak nemůže takhle smrdět,psal sem to tu ze začátku,měl sem feldu 1,9d 350k najeto kat off a nebylo cítit vůbec nic
Utmir
Přispěvovatel

Příspěvek od Utmir »

Petr tak co prisiel si na nieco co s tim zapachom
Petr K.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr K. »

Zatim jsem na nic nepřišel,jezdim a uvidim,jestli se to bude dál nějak vyvíjet,ve čtvrtek jedu do autorizáku na geometrii,tak se jen poptám jestliby mi k tomu něco řekli.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“