EU a její boj proti terorismu - odzbrojení občanů.

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Chudáci kluci, ale co mají dělat, měli by si demokraticky zvolit vedení, a nechat si odbory rozhodnout jak dál. Když přijela hlídka k hospodě, kde střílel ten maniak, měla to hned řešit, na co tam jinak jsou. Na to podat zprávu přes vysílačku by stačila vysloužilá jeptiška po přechodu. Ale ono než se přihasí přepadová jednotka, tak je po boji a desperátovi dojdou náboje.. :)
nepropadat panice...
adbai
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od adbai »

to hnízdo lživé ČT by mělo být řádně vyčištěno....Vyjádření pana Davida Karáska z oficiálního FB LEX, k nestrannosti veřejnoprávní televize, kterou všichni povinně dotujeme ze svých daní. Obrázek si udělejte sami.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
K pořadu České televize "Právo na zbraň"
Když mne oslovil Jiří Leschtina z pořadu Reportéři ČT, přišel s pokornou žádostí o pomoc. Fňukal, že chtějí natočit reportáž o držení zbraní, ale jak řeknou, že jsou reportéři z Česká televize, tak se s nimi nikdo nechce bavit. Po vysvětlení, že lidé mají prostě špatné zkušenosti, protože investigativní novináři je vždycky očernili a prezentovali jako psychopaty a militanty, nastala smršť ujišťování, že on takový není, že chce natáčet objektivně a nestranně atd. Tak jsem věnoval svůj čas a úsilí, abych mu pomohl, přemluvil jsem několik málo lidí, kteří byli ochotni i po těch špatných zkušenostech mluvit před kamerou, domluvil střelnici (kterou jsme platili my) a věnoval jim celý den.
Výsledek jste viděli sami.
K tomu, co v reportáži zaznělo, se vyjadřovat nebudu, o tom si jistě každý udělá obrázek sám. Možná ale stojí za to říct, co tam nezaznělo. Nezaznělo ani slovo z půlhodinového rozhovoru se mnou, kde jsem vysvětlil, proč nám evropská směrnice vadí, jaký je účel ústavní změny a jakým způsobem přesně (včetně paragrafových odkazů na základní smlouvy EU) tato změna eliminuje špatné důsledky směrnice. Zadání bylo jasné - divákům se musí říct, že ústavní změna nepomůže, tečka. Také tam nezaznělo, že v redakci Charlie Hebdo teroristé použili špatně znehodnocené zbraně, později nelegálně opravené, a zbraně teroristů v Bataclanu byly automatické, pocházející z jugoslávských válek. Jiří Leschtina naopak v reportáži tvrdí, že šlo o poloautomatické zbraně - a vědomě tím lže, protože tohle jsem mu říkal. Lidem je prostě potřeba říct, že Evropská unie zakazuje ty zbraně, kterými se vraždí. Co na tom, že je to lež - od toho si přece Českou televizi platíme.
Částečně je to i moje chyba, protože mne to mělo napadnout. Nabízel jsem mu pro reportáž se zástupcem klubů vojenské historie, na které směrnice dopadne také; to ale odmítl, že historie ho nezajímá, že on chce ty poloautomatické pušky. A že kdyby to mohli natáčet raději s chlapem než s ženskou (protože ze ženy s dítětem se militant dělá dost špatně). Když pak během rozhovoru na kameru několikrát řekl "já bych potřeboval, abyste řekl...", bylo mi už jasné, co je to za lidi - ale bohužel už bylo natočeno.
Reportéři ČT tedy opět předvedli, jak vypadá novinářská etika v podání České televize. "Řekněte co chcete, my si co chceme vybereme - a když neřeknete to, co chceme slyšet, najdeme si někoho jiného, kdo to řekne." Bohužel se zase ukázalo, že ti, kdo čekali podraz a pošpinění, měli naprostou pravdu.
Proto prosím rozšiřte tuto zprávu mezi držitele zbraní i jejich příznivce, ať všichni vědí, co mohou od reportérů ČT čekat.
David Karásek
seat 2.0 tdi
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“