VIF + mrazy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

MirekX
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od MirekX »

Woko_O píše:Tankuju ONO, Benzinu, nějakou slámu někde na pochybnejch benzínkách, prostě kde jsem tam vezmu. 300tis najeto v PD motoru, zima, teplo.. Nic tam neleju, protože mě to nezajímá a jezdím.. (noteeth)
asi tak, nikdy jsem nic nelil, nikdy nic lít nebudu, tankuji jen to nejlevnější co potkám a nikdy jsem neměl žádný problém - pro mě vyhozené peníze
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. :) KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS (noteeth)
xshreck
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od xshreck »

Já do svojeho to samé, taky jsem nikdy nezamrz :-) leju jen vif, celoročně - kdysi jsem koupil 5l, něco poslal dál a stále využívám. Stál pár kaček :)

Podle testu vif v odkaze výš alespoň usazené "zmrazky" rozežene po celém objemu a nepadají na dno, tak nějaký vliv to mít bude - auto si to nasaje aspoň zředěné a ne máslo.

Já mám osoně v autě naftu starou 4 měsíce a je taky pěkná, startuje. Nic nedělá ... a auto vesele stojí, stojí .... ale raději s odpojenou baterkou :roll:
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“