Sada ramen Passat Avf
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pavlin2 píše:Ja dal na B5 MSGermany. Je tam přesně rok a mám na ní 35 tisíc km po ne zrovna pěkných cestách a na R17. Teď sem dělal manžetu na kinetáku a čidlo abs takže sem je měl vyčepovaný a vše ok. Nic neklepe a minulý týden bylo auto na stk a vše v pořádku. Můžu jen doporučit. Když vydrží ještě rok tak bude mít cca 80 tisíc km a dva roky. Za 3 tisíce si myslím paráda.
známy tenhle šunt dal na passata, a na rigolu mu upadlo skoro kolo jelikož to rameno prasklo
Jo to je presne ono..Znamy znameho dal to a to...a bylo to takove a takove.Nevime nic o montazi zachazeni,navic MS jsou taky falzifikaty,ze jo..b707 píše:pavlin2 píše:Ja dal na B5 MSGermany. Je tam přesně rok a mám na ní 35 tisíc km po ne zrovna pěkných cestách a na R17. Teď sem dělal manžetu na kinetáku a čidlo abs takže sem je měl vyčepovaný a vše ok. Nic neklepe a minulý týden bylo auto na stk a vše v pořádku. Můžu jen doporučit. Když vydrží ještě rok tak bude mít cca 80 tisíc km a dva roky. Za 3 tisíce si myslím paráda.
známy tenhle šunt dal na passata, a na rigolu mu upadlo skoro kolo jelikož to rameno prasklo
Memu znamemu (kolegovi z prace) zase ruplo hlavni rameno originalni..Taky vletel do rigolu na 17" kolech..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
NOVON píše:Jo to je presne ono..Znamy znameho dal to a to...a bylo to takove a takove.Nevime nic o montazi zachazeni,navic MS jsou taky falzifikaty,ze jo..b707 píše:pavlin2 píše:Ja dal na B5 MSGermany. Je tam přesně rok a mám na ní 35 tisíc km po ne zrovna pěkných cestách a na R17. Teď sem dělal manžetu na kinetáku a čidlo abs takže sem je měl vyčepovaný a vše ok. Nic neklepe a minulý týden bylo auto na stk a vše v pořádku. Můžu jen doporučit. Když vydrží ještě rok tak bude mít cca 80 tisíc km a dva roky. Za 3 tisíce si myslím paráda.
Memu znamemu (kolegovi z prace) zase ruplo hlavni rameno originalni..Taky vletel do rigolu na 17" kolech..
to není známy známého.... dal ramena master sport vyšlo to kolem 4tisic, v krabici to nevypadalo zas tak špatně tvářilo se to bytelně..
b707: Je to slitina hliniku,ze jo,tak v extremu muze prasknout rameno jakehokoliv vyrobce.I plechove ramena se ohnou pri vleteni do poradne diry na silnici..Zase bych ty MS takhle neodsuzoval.Co se tyce vydrze ramen,tal to je taky velice individualni-stav silnic po kterych se jezdi nebo odejde-li prachovka je do 10 tis.km po rameni..Ja mam na aute spatne spodni ramena a na kazdem je prachovka v haji..Coz si myslim,ze je hlavni pricina,ze predcasne odesly.Jsou to nejake OCAP,dle ceny na netu 11 tis.kc sada..
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Kužel čapu je samozrejme rovnaký, on myslel že mávajú väčšiu guľu, neviem ako presne ramená na B5 ale napr. stabilizačné tyčky Meyle HD na hociaké auto majú väčšiu guľu a lôžko ako štandard. Častokrát rôzne náhrady majú rôznu kvalitu samotného lôžka čapu, tam sa to dosť odrbáva lebo to nevidno. Ale najdôležitejšou vecou je aj tak prachovka, jej tesnosť a výdrž.b707 píše:čepy větší mít nemůže je buď 21mm nebo 16.5mm záleží na roku výroby.. a nikdy jsem neslyšel že by meyle vydrželo déle než LMI
No tak tohle ti asi nikdo nezaruci.mmimo píše:Lmi beru jako originální díl, ale na meyle hd se mě líbí že mají větší čepy(můžou vydržet dyl,a jejich 4 roky záruka je to asi blbost ale cena je o něco nižší)nechci šetřit.ale chci aby mě ta náprava cca 4 roky aspoň vydržela.