ztracený čip imobilizeru VW

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

red snail
uživatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od red snail »

Jste tady jako někteří idioti nebo vám hrabe a nevíte o tom? Asi když se mi rozsypal jediný klíč tak potáhnu někam do prdele auto aby mi někdo vyčetl pin a nastavil nový klíč? A ne, opravdu nemám ani čas vytahovat ŘJ a někam jezdit, protože chodím do práce a mám hafo práce na baráku. Takže mě absolutně nesere, že mi auto stojí a vyřeším to až to půjde nějak rozumně, protože jezdím autem druhým. Za ty roky se tady totálně nic nezměnilo. Místo rady méně zkušenějším si tady někteří honí triko a asi se ukájí tím, jaký není borec když začne dupat někoho kdo se zeptá, na pro "borce" banální věc.
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
Jarda S.
Aktivista

Příspěvek od Jarda S. »

objednej si za tři stovky z číny K+can 1.4 a uděláš to sám všechno (LOL)
Navara 2.5dci 126kw
Passat AVF 96kw
dreizig5
Aktivista

Příspěvek od dreizig5 »

jj,nedej bože aby někdo vidělal na mě,nebo,nedej bože aby někdo videlal víc než já,že?vždyt já sem dítě od boha,já musím umět vše...víš co?začni studovat a nakupovat,a sem zvědavej za jak dlouho to bude vrčet ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

red snail píše:Jste tady jako někteří idioti nebo vám hrabe a nevíte o tom? Asi když se mi rozsypal jediný klíč tak potáhnu někam do prdele auto aby mi někdo vyčetl pin a nastavil nový klíč? A ne, opravdu nemám ani čas vytahovat ŘJ a někam jezdit, protože chodím do práce a mám hafo práce na baráku. Takže mě absolutně nesere, že mi auto stojí a vyřeším to až to půjde nějak rozumně, protože jezdím autem druhým. Za ty roky se tady totálně nic nezměnilo. Místo rady méně zkušenějším si tady někteří honí triko a asi se ukájí tím, jaký není borec když začne dupat někoho kdo se zeptá, na pro "borce" banální věc.
já jsem idiot co, do práce nemusím, barák mám nový postavený, pin všech mých aut vyčtený tak už si jen honím triko, (LOL)
red snail
uživatel

Příspěvek od red snail »

slovacek.milos píše:
red snail píše:Jste tady jako někteří idioti nebo vám hrabe a nevíte o tom? Asi když se mi rozsypal jediný klíč tak potáhnu někam do prdele auto aby mi někdo vyčetl pin a nastavil nový klíč? A ne, opravdu nemám ani čas vytahovat ŘJ a někam jezdit, protože chodím do práce a mám hafo práce na baráku. Takže mě absolutně nesere, že mi auto stojí a vyřeším to až to půjde nějak rozumně, protože jezdím autem druhým. Za ty roky se tady totálně nic nezměnilo. Místo rady méně zkušenějším si tady někteří honí triko a asi se ukájí tím, jaký není borec když začne dupat někoho kdo se zeptá, na pro "borce" banální věc.
já jsem idiot co, do práce nemusím, barák mám nový postavený, pin všech mých aut vyčtený tak už si jen honím triko, (LOL)
vypadá to tak :-D
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“