ztracený čip imobilizeru VW
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jste tady jako někteří idioti nebo vám hrabe a nevíte o tom? Asi když se mi rozsypal jediný klíč tak potáhnu někam do prdele auto aby mi někdo vyčetl pin a nastavil nový klíč? A ne, opravdu nemám ani čas vytahovat ŘJ a někam jezdit, protože chodím do práce a mám hafo práce na baráku. Takže mě absolutně nesere, že mi auto stojí a vyřeším to až to půjde nějak rozumně, protože jezdím autem druhým. Za ty roky se tady totálně nic nezměnilo. Místo rady méně zkušenějším si tady někteří honí triko a asi se ukájí tím, jaký není borec když začne dupat někoho kdo se zeptá, na pro "borce" banální věc.
VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW
-
- Aktivista
já jsem idiot co, do práce nemusím, barák mám nový postavený, pin všech mých aut vyčtený tak už si jen honím triko,red snail píše:Jste tady jako někteří idioti nebo vám hrabe a nevíte o tom? Asi když se mi rozsypal jediný klíč tak potáhnu někam do prdele auto aby mi někdo vyčetl pin a nastavil nový klíč? A ne, opravdu nemám ani čas vytahovat ŘJ a někam jezdit, protože chodím do práce a mám hafo práce na baráku. Takže mě absolutně nesere, že mi auto stojí a vyřeším to až to půjde nějak rozumně, protože jezdím autem druhým. Za ty roky se tady totálně nic nezměnilo. Místo rady méně zkušenějším si tady někteří honí triko a asi se ukájí tím, jaký není borec když začne dupat někoho kdo se zeptá, na pro "borce" banální věc.

vypadá to takslovacek.milos píše:já jsem idiot co, do práce nemusím, barák mám nový postavený, pin všech mých aut vyčtený tak už si jen honím triko,red snail píše:Jste tady jako někteří idioti nebo vám hrabe a nevíte o tom? Asi když se mi rozsypal jediný klíč tak potáhnu někam do prdele auto aby mi někdo vyčetl pin a nastavil nový klíč? A ne, opravdu nemám ani čas vytahovat ŘJ a někam jezdit, protože chodím do práce a mám hafo práce na baráku. Takže mě absolutně nesere, že mi auto stojí a vyřeším to až to půjde nějak rozumně, protože jezdím autem druhým. Za ty roky se tady totálně nic nezměnilo. Místo rady méně zkušenějším si tady někteří honí triko a asi se ukájí tím, jaký není borec když začne dupat někoho kdo se zeptá, na pro "borce" banální věc.

VW Passat Variant HL B8 1.9TDi 110kW