1,6 tdi nastartuje zhasne

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

[quote="Biimbo"]K nám vozí do firmy

u nás byl kamionák zvaný pepa evropa, jezdil itálii do posledního dechu dožil 70 let, a minulý rok zemřel,

vždy říkal, v české repiublice bych nikdy nenatankoval, ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Pepa je měkkej, pořád seděl v kamionu a doma chodil pěšky..Ale co my obyčejní občané, kteří naftu nefasují, ale musí kupovat? Ale mi dobře víme, že moderní diesel je vždy problém, tak jezdíme s vozy z" minulého století"... :D
nepropadat panice...
martas112
Přispěvovatel

Příspěvek od martas112 »

Ahoj mam kámoše co jezdi Rakousko tydne tak jsem mu řekl ať mi vezme 200l a uvidím co se bude dít.
BMW 530D E53 2005 160 kw
slovacek.milos
Aktivista

tam je lepší cenově ten červený topný hajzlolej ;)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Ale jen když Tě s tím nechytí. Za poslední dva roky toho v našem okolí vybrali dost.
Člověk se pořád učí.
slovacek.milos
Aktivista

dej číslo telefonu koho vybrali dík, rád si sním povyprávím ;)

dávám si do nádrže hypermangan aby palivo déle vydrželo protože málo jezdím :)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Hele, zrovna před chvílí sem s jedním klábosil když sme se střídali v práci na směně. Je to manželky bratránek a určitě by mě pochválil, kdybych dal někomu cizímu jeho číslo, aby si s ním povídal o tom, jak mu brali vzorek z nádrže (LOL) Vozili si to jen pro svou potřebu, ale zase toho vozili dost, protože s tím krmili 6 aut. Jeden známej od Jemnice to jel teda taky zkusit a vezl si toho 200l v kufru svojí ovce a vybrali ho hned ve Vratěníně u bejvalý roty PS. Na tu "trošku" holt neměl předjezce :D Ani to tak nestihl nalejt do auta. Další z Dačic sice míval předjezce, ale stejně ho jednou lapili s plným barelem 1000l na vozejku. Pár lidí co znám, pak vybrali na Slavonicku kde sem dřív bydlel ;)
Člověk se pořád učí.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="šulda"]před chvílí

já tě chápu, ten hajzl olej stojí něco přes euro + doprava,

tak ono je to byznys tahat na vozíku barel nebo kontejner, když koupíš naftu za 28,90 ;)

ti známí to berou asi jako adrenalinový sport, bez adr přepravuješ max 240 l obal nesmí mít víc jak 6O a venku hledají i datumy chtějí aby obaly nebyly starší pěti let, musíš mít hasičák na uhašení požáru v kabině, pokud na tebe zavolají hasiče, + flastr přes hranice + spotřební dan, tak (LOL) to musí bavit
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Pár centů přes euro koupíš "klasickou" naftu, tohle vyjde o dost míň. Nejezdím teď přes Dobesberg abych koukl co za to chtějí, ale když si to Tomáš vozil, tak prej ušetřil skoro 10kč na litru. Obal nikdo neřešil, natankovali jim to s úsměvem. Hasičáky taky nikdo neřešil, tam šlo hlavně o tu daň (noteeth)

Edit: Tak začátek roku 2015 prej cena 0,65 - 0,70 € za litr. Kua ten čas letí, sem měl za to, že to vozili před cca 2 rokama a už sou to 3 roky :)
Člověk se pořád učí.
slovacek.milos
Aktivista

čas letí to je pravda

taky jsem se díval kdy jsem tam byl naposled a zima v roce 2012 poysdorf cena 1.06 e, červený topný, haisoloil nebo tak nějak,
pak si na tebe vzpomenu zajedu se tam podívat jak se oteplí na motorce, je to hezký výlet, do lednice, valtice, a pak jedeš vinohradama až do poysdorfu, dám kafe na benzince a zpátky je tam muzeum pohraniční stráže :)
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Tudy sice moc často nejezdím ale znám to tam taky, i v tom muzeu sem byl s rodinkou. Hezky sem si na půdě zatočil sirénou aby nás bylo slyšet (noteeth)
Člověk se pořád učí.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="šulda"]Tudy sice moc často nejezdím

jezdím právě okolo tak bych to viděl jako hezký motovýlet jak zatočím tou sirénou tak to uslyšíš
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A s jakou motorkou pojedeš?
nepropadat panice...
slovacek.milos
Aktivista

asi s magnou
šulda
Moderátor

Příspěvek od šulda »

Na vejletování je to tam hezký ;) Zatoč pořádně, páč je to ke mě 120km (noteeth) Tady máš vývoj cen DE a AT.

ObrázekObrázek
Člověk se pořád učí.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“