Takový útržky dojmů a pojmů a průjmů .
Ale natahne to na půl strany a zakončí dycky ještě nějakou dementinou..
Prostě furt dokola .
On vidí jako zdroj dluhu státní zaměstnance

Nech mu je tam at po nich plive..
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak prosím, můžeš to vysvětlit, co je PŘIDANÁ HODNOTA..Třeba je to to, že kontroloři buzerují prodavače, že nenahlásil v EET prodej za 150kč a tím okradl stát a přitom ta kontrola stojí 2-3000 kč, kdy soudruzi a soudružky přijedou státním vozem, vždy jsou tak 3-4 ,sepíší to, mašinérie se rozjede, bude se to projednávat, a poté pokutovat, prodavač zaplatí pokutu a zavře krám,protože mu to zato nestojí..O milionech, které se projebají tím, že se velká firma zničí ani nemluvě. Tak nám to bílý límečku vysvětli, v čem je BYROKRACIE ta přidaná hodnota...Jedno je u ní jisté, tam, kde se opravdu rozkrádají miliardy , tam nepůjdou, protože jejich šéf je předseda vlády...Česká blbost má již po generace neskutečnou sílu..kotelnik píše:On Jericho vůbec neví kdo všechno je státní zaměstnanec a co to je vytvářet přidanou hodnotu.
Napisal si to perfektne dnes si clovek kupi vsetko to je vyhoda nevyhoda je ze sa nevie tesit z malickosti a to sa v totalite vedel druha vec zivot sa zrychlil to co sa kedysi robilo pol roka a 10 ludi dnes trva tyzden a robi jeden clovek a narasta stres a to je zabijak clovek ludia su viacej nervozny stresujuci uponahlany .Forest píše:Odmitam tu zabredavat do diskuzi ale neda mi to, abych nesdelil jeden zasadni poznatek:
Lidsky organismus ma jednu zasadni, evoluci vyvinutou vyhodu - ma schopnost v pudu sebezachovy zapominat na spatne a umocnovat v ramci svych vzpominek zazitky dobre. Bohuzel, drtiva vetsina lidi si neuvedomuje vahu svobody a bere ji za samozrejmost.
Proto ti, kteri vzpominaji na minuly rezim v dobrem, necht se rozvzpomenou na dostupnost zbozi a sluzeb ale i moznosti na osobni rozvoj apod. Dnes, pro nektere bohuzel, pro jine bohudik, si za penize muze clovek koupit temer cokoli a v dnesni dobe je vice nezli drive mozne zahrnout do toho i zdravi.
Pro odlehceni: na druhou stranu, dnes lide nemaji takovou kazdodenni radost z toho co si mohou dovolit protoze je to dostupne a k dodani temer ihned. Kdo zazil minulou dobu, verim, ze zazil onu "detskou radost" kdyz se mu podarilo ochutnat exoticke ovoce, knihu do sbirky, automobil nebo jen prosty toaletni papir kteremu u nas s oblibou rikame "hajzlšmirglpapír". Takovou radost dnesni lide nemaji snad ani o Vanocich
Paklize je toto tema zalozeno za ucelem aby motivovalo "k lepsim zitrkum" pak pro toho nachazim plne pochopeni, nicmene, pokud tomu je jinak, nezbyva mi dodat nezli: nezijte minulosti, tu uz jste prozili, zijte pritomnosti aby byla vase budoucnost co nejlepsi.