ETOS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
laurin.clement
- Přispěvovatel
-
laurin.clement
- Přispěvovatel
No zatimsem v tom žádnej rozdíl nenašel ale asi je tam něco navíc,ale nevim to určo,ale spíš ju protože když má těch souborů víc tak asi bude o něco větší,ale záleží na tom na jakou velikost ty soubory byli zabalený.kasec píše:To P.TAZZ:
Já jenom, že jsem začal stahovat ten pěti souborový a poté jsem při surfování našel ten šesti souborovýdilema
Stejně jako ty!!!
Nejde mi pořád stáhnout ten pátý soubor. Po dokončení stáhování předchozího souboru mi vždy naběhne nějakejch 70 minut do dalšího stahování. Jenže už mi to takhle pětkrát proběhlo, aniž by mi to dalo nabídku na stahování. No ještě to zkusím, jinak to budu muset vymyslet nějak jinak, jak to stáhnoutP.TAZZ píše:No zatimsem v tom žádnej rozdíl nenašel ale asi je tam něco navíc,ale nevim to určo,ale spíš ju protože když má těch souborů víc tak asi bude o něco větší,ale záleží na tom na jakou velikost ty soubory byli zabalený.kasec píše:To P.TAZZ:
Já jenom, že jsem začal stahovat ten pěti souborový a poté jsem při surfování našel ten šesti souborovýdilema
Stejně jako ty!!!
Škoda Octavia 1,9TDi 81 kW r.v.1998 najeto 170 tis. km
jsem se chtel zeptat jestli jde nejak v Etosu zadat cislo dilu a pak se nejak dostat do schemat automobilu, aby bylo videt, kde se ktery dil nachazi a co vse k tomu patri? nasel jsem moznost zadat cislo dilu, ale to je jen u obednavky, ale to jen napise co to je,ale uz nevim jestli se nejak jde dostat k tomu, abych to videl i na obrazku...
VW GOLF 4 1,9 TDI 66KW r.v 98, ALH, VR6 pritlacak, turbo 130 PD - Andre, trysky PP520, chip - Reescha, cca 145 koniku
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007
VW SHARAN 2.0 TDi, 2007