O víkendu je sraz v Příbrami kdopak přijede?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
To chrastění šlo z tý Audiny. Dělá to jednohmotnostní setrvák se spojkou SPEC.Tomas.cz píše:Když jste stáli na startu tak něco rachtilo jakoby z auta a pak mi přišlo když se sešlápla spojka tak to přestalo.
Ale netvrdím že to bylo nutně od Vás, ono nedaleko byl ten gumyplac a ti dva s BMW tam vyráběli občas peklo
Také se přidávám ke gratulacím Kulekovi a Lusťovi.

vítr foukal hodně a bylo to do kopce trochu,ale já nejsem zvyklej se vymlouvat,tak jsem to nechtěl psát.Tomas.cz píše:Tak to jo, já myslel že se ozavala převodovka
A ten den taky dost foukal vítr, možná i tohle sehrálo roly.
Podmínky jsou stejný pro všechny!!!!!!!!
Chtěl jsme se dostat pod 15s ale asi mi to nebylo souzeno tenhle víkend

Naposledy upravil(a) Lusťa dne 11 srp 2008, 14:23, celkem upraveno 1 x.
velkej hlavně je rozdíl i ve váze kol navíc na 17 to utrhneš a hoříš ale 15 se pěkně žvejknou a přenášej sílu na silnici ale to bys musel mít na to gumy na klasickejch letňákách je to skoro jedno ideál 8x15 a nějaký salámy na to 
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
... only S764