Gratulace vitezum
Ja jsem to trochu prosral a nestih jsem priject:( Dost me to mrzi,protoze podle tech casu jsem mel mozna sanci bejt aspon na tretim,coz uz se asi jindy nepovede:(
Je vubec letos jeste nejakej sraz?
Lusťa píše:ale zase to máš pěkný. Ty kola se mi líběj moc,taky jsem takový chtěl,ale 18" na mě bylo moc.
Brzdy mám 330 taky, jak už jsem tady někde psal, radši zabrzdim na silnici, než abych měl o něco lepší čas tim,že obuju manší kola a pak jsem nedobrzdil někde.
Je to o prioritách, samozřejmě se taky snažim o nejlepší čas, ale tak nějak mám hranice, přes který DOUFÁM nikdy nepůjdu , ale jsem takovej blázen do TDI, že radši to nebudu říkat definitivně
Máš pravdu je to o prioritách. Já tímto autem najezdím měsíčně 2500km, tak nemůžu očekávat na sprintech super časy . Možná to ještě trochu poladím a hlavně musím vypilovat ty rozjezdy. Kdyby tam seděl někdo jiný tak by to bylo asi taky malinko o něčem jiným
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Lusťa píše:ale zase to máš pěkný. Ty kola se mi líběj moc,taky jsem takový chtěl,ale 18" na mě bylo moc.
Brzdy mám 330 taky, jak už jsem tady někde psal, radši zabrzdim na silnici, než abych měl o něco lepší čas tim,že obuju manší kola a pak jsem nedobrzdil někde.
Je to o prioritách, samozřejmě se taky snažim o nejlepší čas, ale tak nějak mám hranice, přes který DOUFÁM nikdy nepůjdu , ale jsem takovej blázen do TDI, že radši to nebudu říkat definitivně
Máš pravdu je to o prioritách. Já tímto autem najezdím měsíčně 2500km, tak nemůžu očekávat na sprintech super časy . Možná to ještě trochu poladím a hlavně musím vypilovat ty rozjezdy. Kdyby tam seděl někdo jiný tak by to bylo asi taky malinko o něčem jiným
Muzes byt v klidu jsme na tom podobne...
Tady par fotek, video bude:
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm
Lusťa píše:Je to o prioritách, samozřejmě se taky snažim o nejlepší čas, ale tak nějak mám hranice, přes který DOUFÁM nikdy nepůjdu , ale jsem takovej blázen do TDI, že radši to nebudu říkat definitivně
Hahaha ... neni tomu dva roky, co rikal, ze nechce jit pres 200koni
Ted je hranice 250 ... prognozuju do roka a do dne 280 (nebo 300?)
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Lusťa píše:Je to o prioritách, samozřejmě se taky snažim o nejlepší čas, ale tak nějak mám hranice, přes který DOUFÁM nikdy nepůjdu , ale jsem takovej blázen do TDI, že radši to nebudu říkat definitivně
Hahaha ... neni tomu dva roky, co rikal, ze nechce jit pres 200koni
Ted je hranice 250 ... prognozuju do roka a do dne 280 (nebo 300?)
Na to už si nevzpomínám.
Vůbec nevim, o čem to mluvíš , takovej výkon bych ani neuřídil.
To TDI je prostě nemoc, nemůžu si prostě pomoc a určitě nejsem sám