První golfV 185 PS
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ale uznej sám že tamto bylo o něčem jiném navíc řekni mi co Bh rozváděl za pomluvy prostě tamta mapa stála za ho.no což je evidentní protože kdyby byla tak dobrá tak ji nepředěláváš tak rychle aby se to tu uklidnilo v tvůj prospěch
Nebo to byla tak dobrá reklama co?Jak to tedy je?

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
hele BH mi je uplne ukradenej, jen me vzdycky znechuti ty jeho radoby chytri reci o nicem to myslim obecne ne na moji adresu, mam respekt k lidem co dokazou kritizovat a pritom i poradim , a to on rozhodne neumiLadas píše:Ale uznej sám že tamto bylo o něčem jiném navíc řekni mi co Bh rozváděl za pomluvy prostě tamta mapa stála za ho.no což je evidentní protože kdyby byla tak dobrá tak ji nepředěláváš tak rychle aby se to tu uklidnilo v tvůj prospěchNebo to byla tak dobrá reklama co?Jak to tedy je?

co se tyka predelani softu myslim ze bys jako ridic nepoznal jaky soft je jaky, jen kdyz by si dal na petku v 1000ot plnej plyn tak by se to kolem 1700oz projevilo chvilkovym poklesem ktery byl velmi nepatrne zaregistrovatelny , ale MAHA profituning s dobrou obsluhou je holt dobra a dokaze poznat vse
a reklama ? negativni reklama je taky rekalma jsem rad zacokoli, je to na uvazeni kazdyho, a rozhodne nechci nic uklidnovat jen at se ome mluvi at tak nebo tak, treba takovej forest to je proste borec ten me zviditelnuje hodne, asi mu budu muset davat provize
resil jsem to rychle protoze si vazim kazdeho "zakaznika"
MAHA LPS3000 4X4 DYNO
Nejlepsi palivo je CH4 !
Nejlepsi palivo je CH4 !
pocuj FERI rob kvalitnu robotu a nebudem do teba rypat. ja si to s mojim portfoliom mozem dovolit a ty myslim ze ani tak moc nie. Ja ked nieco pokurujem, co sa moze stat kazdemu, tak to nepcham na net. Nepametas sa na januar 2007 ked si vehementne do mna sa obuval ako do novacka, hlavne co sa tykalo negativneho tlaku a prefukovania ? ja ti to len patricne vraciam. A nehovor o tom kto ti je alebo nieje ukradnuty, lebo myslim si ze mna poznatrochen viac ludi ako teba mozno nie ako BH motor ale aj troska inak a aj v prague. Som tam teraz kazdy tyzden mozes sa zastavit na pokec aj osobne
.

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tu negativni reklamu si delas sam a jen slepec, zoufalec nebo naprosty ignorant by po takovychto skobrtnutich vyuzil tvych sluzeb.mvolesko2 píše:asi mu budu muset davat provize
Nicmene beru te za slovo a provize se timto verejne vzdavam ve prospech rodin pozustalych po tech, kteri i pres tyto varovne signaly vyuziji tvych sluzeb.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestli jsi rád i za negativní reklamu tak změň zvyky
Navíc kdyby ti Braňo byl ukradenej tak do něj tak nejdeš ohledně přístupu a tak
Pohádky už nečtu už jsem vyrostl....

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
a to s radami že neporadí,jsi na omylu poradí lidem co za tu radu stojí a dokážou ji ocenit a to nemyslím na peníze 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
DĚKUJI MVO ZA KRÁSNOU PRÁCI A PŘÍSTUP JAKÝM SE STAVÍŠ K ZÁKAZNÍKŮM.NEBUDU TADY ROZEBÍRAT CO A JAK BYLO NEBO NEBYLO,STEJNĚ BY TO NEZÚČASTNĚNÍ NEPOCHOPILY.KAŽDOPÁDNĚ VÝSLEDKEM JE KRÁSNÝ VÝKON S TLAKEM TURBA NIŽŠÍM NEŽ JE ORIGO!!!!!!!!! ALE TED MI STEJNĚ ASI UPADNE AJI MOTOREK OD STĚRAČŮ
G5+ 1,9,77kW+VA+soft MVO+trysky 85kW+jednohmota+vaha OFF+egr OFF+kat OFF =136,5kW/185,6PS/416,1nM
To Movle:tak jsem se koukal s kámošem do toho softu co jsi vyrobil a dal on-line pěkný divím se že tam ještě nedáš popis co která jednotlivá čísla znamenají já už to vím a docela se divím že tě nenavšívil někdo z Jugošky nebo odjinud docela si zahráváš...jen tak dál 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
- Kornout
- Aktivista
Odpovědi: 0
Ladas píše:To Movle:tak jsem se koukal s kámošem do toho softu co jsi vyrobil a dal on-line pěkný divím se že tam ještě nedáš popis co která jednotlivá čísla znamenají já už to vím a docela se divím že tě nenavšívil někdo z Jugošky nebo odjinud docela si zahráváš...jen tak dál

Já bych napsal že je ten soft ve fázi rozpracování a že se to ještě ladí, což používá dost lidí a těžko by to někdo napadl.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

Oni se starají o výkup palet a takLadas píše:To Movle:tak jsem se koukal s kámošem do toho softu co jsi vyrobil a dal on-line pěkný divím se že tam ještě nedáš popis co která jednotlivá čísla znamenají já už to vím a docela se divím že tě nenavšívil někdo z Jugošky nebo odjinud docela si zahráváš...jen tak dál

spíš si zahráváš ty

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
neřekl bych cca 6-8 let zpátky už jsem o jedný příhodě slyšel...mě to je jedno já nic nekopíruju nezveřejňuju já jsem v klidu...toby66kw píše:Oni se starají o výkup palet a takLadas píše:To Movle:tak jsem se koukal s kámošem do toho softu co jsi vyrobil a dal on-line pěkný divím se že tam ještě nedáš popis co která jednotlivá čísla znamenají já už to vím a docela se divím že tě nenavšívil někdo z Jugošky nebo odjinud docela si zahráváš...jen tak dál![]()
spíš si zahráváš ty
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Muhahaa docela se tady bavím když tady vidím ten první graf z brzdy... nejřív jsem to nechápal jak někdo tohle vůbec může udělat a pustit to do provozu ale když jsem si přečetl pár posledních příspěvků je mi to vše jasné... myslel jsem že dotyčný už z kopírování map vyrostl:) Nebo je to pořád stejné jako tenkrát když začínal a viděl na jednom srazu jak jede načíplá octávka od cimbu tak hned po tají sosal mapy...
každý nějak začína - takže nic proti ale myslel jsem že teď už si děláš mapy sám... nebo to tady pánové přehánění a ty si nic nezkopíroval co mvole rád bych znal tvoje vyjádření

Fabia RS Blue Race - seriovka:)
jéééé to už jsem někde četlMatthew píše:Muhahaa docela se tady bavím když tady vidím ten první graf z brzdy... nejřív jsem to nechápal jak někdo tohle vůbec může udělat a pustit to do provozu ale když jsem si přečetl pár posledních příspěvků je mi to vše jasné... myslel jsem že dotyčný už z kopírování map vyrostl:) Nebo je to pořád stejné jako tenkrát když začínal a viděl na jednom srazu jak jede načíplá octávka od cimbu tak hned po tají sosal mapy...každý nějak začína - takže nic proti ale myslel jsem že teď už si děláš mapy sám... nebo to tady pánové přehánění a ty si nic nezkopíroval co mvole rád bych znal tvoje vyjádření
![]()
![]()

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower