To 1Pavel a Bunny.
Asi jsem nevisvetlil dobre svuj nazor, spis ja jsem nepsal nazor akurad jsem se snazil pochopit proc Cikani jsou takovy, zato ze rikam ze Cesi o ne mluvi tak nebo tak, tak to neznamena ze obvinuju Cesy, spis posloucham jak se stezujou, a zato ze vecina nejsou rasisti a nemluvi z rasisteho hlediska tak to znamena ze Cikani delaji problem. ale proc?? proc cikani maji takovou povahu a proc stat k tomu vubec nic nedela, proc nechavaji "plamen pod popely" (tak se to unas rika) ..
Stat maximalne co dela ze jim dava byty zadarmo, a finance jich podporuje. a vse se to plati z dani ktere plati postive lide plati pro ty kteri nechteji nic delat. Stat nevidelava stat bere dane od lidi ktere pracujou (robi) ..
Tohle mi vadi, nevadi ze jste nastvani, ze by jste udelaly tohle a tohle.. to je uplne jasne a rozumne.. nikdo nema rad nespravedlnost, vsak mluvim o normalni clovek kteri nema rad nespravdlnost. normalni clovek kdis uvidi neco spatneho nebo nespravdlneho tak ma se nastvat a proti tomu se postavit.
Ja se mislim ze semnou souhlasite ze kdis nekdo tady se mu ukradne radio z auto, tak vsichni se nastvem, a nezalezi na zlodeje jak vipada nebo jak se jmenuje, skradka je to zlodej co udelal je vrazda, v tym memente se prejem ho zmlatit.
Vratime se k Cikanum, ja dobre vim jaky jsou a psal jsem to, ale podle meho skusenosti s multikulturou (v prace mame minimalne 10 narodnosti), tak vzdy jde jak se ten clovek vichoval doma, a jake priklady dostane od malicka.
Ja , Ty a my to neviresime, to ma viridit stat, ne v par zakonech na papiru, to chce prace na dlouhy cas, Socjoligiove se vtym viznaji lip nes ja, a k tomu byt i 100% presne zakony.
Vidis kdis je dite rozezrany a kdis neco chce tak krici, a mlati, a lehne se na zem? .. kdis mu das co chtel, tak on vihral, a bude stym pokracovat dal, ale kdis mu to nevihovujes a este ktomu presne potrestal, tak bude vedet ze takovy kraval mu vubec nepomuze.
V Saudske Arabije (nevim jesly jsem to us nekde rekl nebo to vite) tak zlodeji se usekne ruka, snad je to drsne, snad jeto proti modrni lidske prava, snad se to nikomu nelibi. ale zato ze ten zakon je, tak to neznamena ze maji automaticku sekacku a lidi stoji ve fronte, ja v zivote jsem neslisel ze se to nekomu stalo (ani v novinach) ale existace takoveho zakona staci ze kteri se zaslouzi takovy trest je minimum.
Vcera rano jsem zjistil ze jsem celou noc mnel otevrene okno, MP3 player jsem este mnel na sedacce primo pod oknem. (a to neni poprve) .
Skratka : Stat ma byt prisny na kazdy neporadek, ale prakticky urednicy se vimisleji jen podle osobni nalady.
Doufam ze jsem dobre visvetlil svuj nazor. a vidim ze muj nazor obvinuje vic statu, ale taky se mislim ze lide by mnely k tomu neco udelat, ale co?! .. skoda, nevim

Skoda Octavia 4x4 1.9 TDI, 66KW, rv. 2002
Motor AGR
Dubai, U.A.E