a když přidáš počátek vstřiku tak tlačítko nebudeš potřebovat mám ho taky nyní ho používám milošmynames píše:ja tam mam tlacitko na dozhavovani pac opravdu kdyz je to teple obcas to zhavi obcas ne a tak staci pro jistotu 4 sec podrzet a chytne na drc
Spotreba nafta-olej
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
slovacek.milos píše:a když přidáš počátek vstřiku tak tlačítko nebudeš potřebovat mám ho taky nyní ho používám milošmynames píše:ja tam mam tlacitko na dozhavovani pac opravdu kdyz je to teple obcas to zhavi obcas ne a tak staci pro jistotu 4 sec podrzet a chytne na drc
milošu na tvé příspěvky, abych byl detektiv. tak ty si přidáš předvstřik, aby jsi si tam nemusel dát to tlačítko co pak nebudeš potřebovat, aby jsi si ho tam namontoval a pak ho používal ???nemám žádnou kárku na naftu...
-
slovacek.milos
- Aktivista
když dáš základní předstih u feldy 1.9 to je setrvák na rysku a do čerpadla vrazíš šestku vrták tak naměříš stroboskopem 6 stupnů
tak ti staší motor za tepla špatně chytá, nežhaví, řeší se to různě třeba i tlačítkem které spíná žhavení
pokud přidáš počátek vstřiku po chloupkách až motor přiostří a začne startovat i za tepla spadne ti i spotřeba
to už snad petře pochopíš miloš
tak ti staší motor za tepla špatně chytá, nežhaví, řeší se to různě třeba i tlačítkem které spíná žhavení
pokud přidáš počátek vstřiku po chloupkách až motor přiostří a začne startovat i za tepla spadne ti i spotřeba
to už snad petře pochopíš miloš
SsangYong Musso 2,9td Nafta 10l čistý olej 10l
Tel.776797879
http://www.ssang-yong-club.com/car_detail.php?id=13
http://www.ssang-yong-club.com/car_detail.php?id=13
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
se tu dočteš o přestabách nebo bez se dá jezdit od jara do podzimu, na teplém motoru potočíš čerpadlo až bude motor startovat a pojedeš i za pět na stoLADAIII píše:Milosi diky za info, ja teprve sbiram pomalu zkusenosti a do prestavby se chtel pustit nekdy z jara, tak uvidime..
kámoš jezdí za 7.5 nafty říkám mu stav se nemá čas
já jezdím 800 km na nádrž a když bude motor po startu víc brečet tak 900 km -
slovacek.milos
- Aktivista
Tak ale i necelé jedno Euro je míň jak za naftujenousch píše:Staci zadat do vyhledavace "rapsoel tanken" nebo neco podobneho a uz to leze, akorat v Nemecku se nevyplati tankovat, cena je necele 1Euro
Začíná mě zajímat seřízení vstřiku. Když olej "hoří" déle jak nafta, tak je efektivnější navýšit interval mezi dvěma po sobě jdoucími vstřiky ve válci, aby měl olej více času na spálení a vydal ze sebe maximum energie?
Naposledy upravil(a) Stewa dne 18 čer 2010, 08:29, celkem upraveno 1 x.
Mercedes-Benz W210 300D