leon dik to sem chtěl počutle0n píše:ak mozem tak ti poradim este jednu vec. Co sa tyka samosvoru je to pekna vec len nezabudaj ze ti niekto musi rozobrat prevodovku vlozit tam isty medzikus znova to zlozit
a to tiez nieco stoji cize nerataj len samotnu cenu samosvoru rataj aj pracu, medzikus a nity ktorymi to tam znova prpoja. Dalsia vec je ta ze ked ti samosvor zopne tak samozrejme musis mat aj dobru spojku lebo ju nebudes stihat menit takze jedna vec ma suvis z druhou.
Mam v aute quaife takze viem o com hovorim na bezne jazdenie ani nevies ze ho mas pretoze je snekovy a ked mu zadelis tak hned velmi rychlo si spomenies ze tam je
vela stastia pri rozhodovani...
samosvor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Baťa1
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
mistr ve sprintu do3,5ben 2016
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
le0n píše:ak mozem tak ti poradim este jednu vec. Co sa tyka samosvoru je to pekna vec len nezabudaj ze ti niekto musi rozobrat prevodovku vlozit tam isty medzikus znova to zlozit
a to tiez nieco stoji cize nerataj len samotnu cenu samosvoru rataj aj pracu, medzikus a nity ktorymi to tam znova prpoja. Dalsia vec je ta ze ked ti samosvor zopne tak samozrejme musis mat aj dobru spojku lebo ju nebudes stihat menit takze jedna vec ma suvis z druhou.
Mam v aute quaife takze viem o com hovorim na bezne jazdenie ani nevies ze ho mas pretoze je snekovy a ked mu zadelis tak hned velmi rychlo si spomenies ze tam je
vela stastia pri rozhodovani...
aký medzikus???
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
Seat Alhambra 2.0 TDi 8v Stylance LUX 103Kw/320Nm
nedava sa to štandardne k tomu qauifu napr?? ked je to nevyhnutnosť pri montáži? lebo toto bolo dopodial pre mňa neznáma....
prípadne kde to zohanť alebomusisa vyrobiť konkretne podla požiadaviek?
prípadne kde to zohanť alebomusisa vyrobiť konkretne podla požiadaviek?
Seat Ibiza 6K1 r.v.99 -> swap na 1,9TDi PD ASZ+bižutéria = 229PS/484Nm -> 1/4míle 13:714sec
tak standardne ku quaifu sa to nedava, neviem presne o co ide ale zrejme je to rozdielne podla typu prevodovky, robili to na sk v jednej firme ktoru neviem ci mozem na fore menovat ale kazdy to viacmenej vie. Len viem ze mi tam auto stalo asi 3 tyzdne pokial vsetko co bolo potrebne prislo
FRS 227HP 500NM, No Smoke No Fun 
-
G3 tdi-gti
- Přispěvovatel
-
GTI 24V VR6
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: samosvor
AHOJ, aky mas typ prevodovky? O2O, O2A, O2J?mrti píše:ahoj chtìl bych samosvor na golfa ale nemužu zehnat na 5 kvalt a tak se vas chci zeptat jestli neznate nìjakou firmu nebo kdo to ma v autì diky
Ak mas aspon jednu ztich, tak ti mozem ponuknut diferencial Quaife za 730Euro. Uplne nove so zarukou. (Celozivotna).
Kontakt: +421 918 981 054 Peter
- Baťa1
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: samosvor
mam EWT dieselGTI 24V VR6 píše:AHOJ, aky mas typ prevodovky? O2O, O2A, O2J?mrti píše:ahoj chtěl bych samosvor na golfa ale nemužu zehnat na 5 kvalt a tak se vas chci zeptat jestli neznate nějakou firmu nebo kdo to ma v autě diky
Ak mas aspon jednu ztich, tak ti mozem ponuknut diferencial Quaife za 730Euro. Uplne nove so zarukou. (Celozivotna).
Kontakt: +421 918 981 054 Peter
VW Golf 1 RTDI sprint
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba
Bmw M3 Drift
Zetor 25@ orba