Cerpadlo s PD do golfa 3ky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
G3 tdi-gti
- Přispěvovatel
neco ti nejde precist v mem prispevku? nejjednodussi je pouzit celou nadrz z G3 z benzina jedinny co musis dodelat je 2draty do cerpadla. + to ze pred naftovy filtr das T kteryti bude vracet prebytecne mnozstvy nafty do nadrze aby ti pak nelitaly" hadicky na prepadech
VW LEGO TECHNIC EVOLUTION
G3 TDI GT...
G3 TDI GTI ...
)
G3 TDI GT...
G3 TDI GTI ...
-
G3 tdi-gti
- Přispěvovatel
Nebudeš, neboj.G3 tdi-gti píše:Zapomel jsem dopsat,povede do zpatecky do nadrze,nerikam ze na tom nizkotlakym to nebude fungovat,ale to T je takova pojistka ze nebudu muset nekde v noci resit vyskoceny prepady
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
JJ, zbytecný, strc tam to cerpadlo s benzina 1 boda a víc nevymejslej, ovladat ho mužes chcipakem na cerpadle pres rele, je tam proud po zapnutí klicku a po 20 vterinah se chcipak zas zavre když nezastartujes, po zapnutí spoustece ihned otevre. Na konci zas takový tlak nebude a navíc než se to protlací tím cerpadlem tak to v klidu odejde tim skrticím ventilem na cerpadle na vystupu, takže ti to po zapnutí klicku bude protlacovat naftu pres cerpadlo kolem dokola a pak to vypne. Nevyhodou je že pri poruse toho cerpadla je saní nepruchozí, nejde sat nafta. Vím o blaznovy co ma pres tecka a zpetný ventily řeseno spadavaní nafty na 1,9D ma to natahly od žhavení a když žhavý tak mu motorek s ostrikovacu ze S120 honí naftu vpalivovým okruhu, taky to funguje ne a tlací 1Bar Max. ma tam 0,5Bar jak PD cerpadelko.Bóďa píše:Tak to bych tedy vynechal...G3 tdi-gti píše:Zapomel jsem dopsat,povede do zpatecky do nadrze,nerikam ze na tom nizkotlakym to nebude fungovat,ale to T je takova pojistka ze nebudu muset nekde v noci resit vyskoceny prepady
Mám to taky přes vypínač, běžně to nevypínám, jen když potřebuju něco dělat na autě v kontrolkách a motor neběží, tak to vypnu.Bóďa píše:I když nepoběží, tak nafta projde. Měl jsem to v G2 na vypínač. Při běžícím motoru čerpadlo neběželo...
S tím, jak píšeš, že čerpadlo stojí a motor běží to tak jednoduchý nebude, nevím teda jak u GIII, ale u octy když jsem zapoměl vypínač zapnout, tak asi po 2km jízdy to přestalo jet, hned jsem ho zapnul a vše OK. Nevím, jestli by to teda uplně chcíplo, ale rozhodně to mělo málo nafty.
Další námět na IMMO
KTM 250 SX-F
s
a s coho tam mas ty cerpadlo? v tej octe?
Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
Kornout: Já doporučoval podávací z benzína a tam to fungovalo.
A ty máš určitě z PD. To do G3 jen tak nepůjde. Do G2 jsem to přendal i s plovákem a jen přidal dva dráty.
Ale spíš selže něco jiného, než čerpadlo v nádrži. To fakt vydrží hodně.
A ty máš určitě z PD. To do G3 jen tak nepůjde. Do G2 jsem to přendal i s plovákem a jen přidal dva dráty.
MORE POWER?
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
- Mongo
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
apropo len k tomu cerpadlu trosku off ale nevadi.. ze vraj vydrzi hodne?? tak ja som bol mile prekvapeny ze co mi auto nestartuje.. behal som s merakom pol dna po kabloch az nakoniec som som premeral palivove cerpadlo a bolo v.....takze tak no
Octavia Combi AGR face- Faza 1 in progress (288/232) co nevidiet VA, S764 , Bilstein B4
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Passat B5.5 2.8 V6 4motion so skromným nájazdom 574000km
Jsem psal: "nevím teda jak u GIII"Bóďa píše:Kornout: Já doporučoval podávací z benzína a tam to fungovalo.![]()
KTM 250 SX-F