Hadanka na vecer :-)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
určitě né !! na ten obsah bych tipnul volnoběh tak 250ot./mbjukemen píše:...neboli nahodou otačky pri plnom vykone iba 750 ot./m každopadne zvuk pri rozjazde je to krasny..
si vem že nákladák má 550-500
a motor co je v tankerech na moři tak má 90 a max 100
--775914666--stačí zavolat
, Berlingo 1.9D Prasečák + MB-OM604 SUPERTURBODIESEL

- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
presne tak,kdyz byla nejaka sporiva manije tak se kvuli spotrebe na volnobeh aby se usetrilo snizoval na 370ot,ale hlavne u sergeju /40 litru za hodinu na volnobeh/,kdyz jsem jezdil se sergejem tak jen tak pro zajimavost za jizdu plzen-zatec-plzen /210km/se muselo dozbrojit tak kolem 40 l motoroveho oleje a tak 1600l nafty podle kolik to tahlo nakladu, muze se vam to zdat hodne,ale jednou jsem se nudil a spocital ,ze ten samy naklad kdyby vezli kamiony tak by spotrebovali 3x tolik naftybjukemen píše:...no ja som myslel že vonobeh je 450ot.
trochu osvety o sergeji 12ti valec do V vrtani 230 zdvih si nepamatuji , 2000koni ,diesel dvoutakt,dvoje preplnovani / rootsovo dmychadlo + klasicke turbo / nadrz 3700l / cmelak byl lepsi ten mel 6200l dalo se s nim nekdy jezdit i tyden bez zbrojeni /
Drag Power
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
...zdvih 300mm, nádrž 3900l... a přesně jak píšeš DVOUTAKT, velmi pravděpodobně původní konstrukcí anglický motor používaný na ponorkáchchiptuning píše:presne tak,kdyz byla nejaka sporiva manije tak se kvuli spotrebe na volnobeh aby se usetrilo snizoval na 370ot,ale hlavne u sergeju /40 litru za hodinu na volnobeh/,kdyz jsem jezdil se sergejem tak jen tak pro zajimavost za jizdu plzen-zatec-plzen /210km/se muselo dozbrojit tak kolem 40 l motoroveho oleje a tak 1600l nafty podle kolik to tahlo nakladu, muze se vam to zdat hodne,ale jednou jsem se nudil a spocital ,ze ten samy naklad kdyby vezli kamiony tak by spotrebovali 3x tolik naftybjukemen píše:...no ja som myslel že vonobeh je 450ot.
trochu osvety o sergeji 12ti valec do V vrtani 230 zdvih si nepamatuji , 2000koni ,diesel dvoutakt,dvoje preplnovani / rootsovo dmychadlo + klasicke turbo / nadrz 3700l / cmelak byl lepsi ten mel 6200l dalo se s nim nekdy jezdit i tyden bez zbrojeni /

GIV Variant TDi ???kW