Zvýšení výkonu od Cimbu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Tec
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Tec »

Dat si tam seriovku vie hocikto a myslim, ze nechcem vela a ani nic nenormalne, ked chcem aj normalny, nebrutalny cip, ale nechcem dym. To akoze cip existuje jedine s dymom? Neoddelitela sucast, sprievodny jav, neodstranitelny? Tak to teda vseobecne fakt kaslem na cipovanie, na to to ja fakt nepotrebujem. Dam si tam seriovku a srdecne pozdravujem cipistov.
Octavia I combi r.98, 1.9 TDI, 90HP, AGR, +cip vraj 25HP a 60Nm
Machča
Přispěvovatel

Příspěvek od Machča »

Tec :no neni to nenormalni jev trosku to v plny zacudi protoze po chipu tam jde o neco vic nafty.
Ale jak jsem koukal tak v plny zatezi coudi i serivka takze nech nekoho svest a podivej se ze kdyz tomu da plnej kotel do tahlyho kopce tak si to treba pri podrazeni trosku coudne i v serii samo ze se to da naladit aby to nedymilo skoro vubec i po chipu ale ten chip nemuze bejt extrem
BMW E53 M57D30 facelift, BMW E30 2,5 mTDS. Dacia Duster II 1.5 dci
Tec
Přispěvovatel

Příspěvek od Tec »

Machča: Ď. Extrém to asi nie je, videl som už horšie dymovnice, ale asi som dosť puntičkár a nepáči sa mi to. To víš, chcem chip, ale nechcem dym, to asi nepôjde. Aj keď poznám autá, ktoré čip majú a nehulia.
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Tec píše:Machča: Ď. Extrém to asi nie je, videl som už horšie dymovnice, ale asi som dosť puntičkár a nepáči sa mi to. To víš, chcem chip, ale nechcem dym, to asi nepôjde. Aj keď poznám autá, ktoré čip majú a nehulia.
Ale jde to. Stačí pořádný chip :)
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Tec
Přispěvovatel

Příspěvek od Tec »

Za prvý chip som dal 8.000 Sk, hrozné. Do 2000 ot. ako turtles, od 2000 sa to schytilo tak, že som skoro pánty v opierke vyvalil dozadu. Strach. Druhý chip vyšiel na 12.000 Sk. Celkom OK, spokojnosť, ale v ostrej akcelerácii čiery dym. (oveľa menej, ako ten prvý chip) no a na tretí od Cimbu z Levoče 14.500,- už fakt nemám a len tak nedám.
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

Tec píše:Za prvý chip som dal 8.000 Sk, hrozné. Do 2000 ot. ako turtles, od 2000 sa to schytilo tak, že som skoro pánty v opierke vyvalil dozadu. Strach. Druhý chip vyšiel na 12.000 Sk. Celkom OK, spokojnosť, ale v ostrej akcelerácii čiery dym. (oveľa menej, ako ten prvý chip) no a na tretí od Cimbu z Levoče 14.500,- už fakt nemám a len tak nedám.
reesha ti chtel naznacit ze bys mohl zkusit cip od nej (LOL)
Tec
Přispěvovatel

Příspěvek od Tec »

Jo, blbému musíš polopate. Len aby som nepredrbal cenu jedného chipu už len dopravou SK-CZ-SK. Asi sa na to (offtopic) a bude tam sériovka. Len ako to vydržím, jazdiť na sériovke, keď som si už pričuchol k chipu. :D
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

No já si myslím, že při ostré akceleraci musí zakouřit i séroivka.
Tec
Přispěvovatel

Příspěvek od Tec »

Ak zadymí, tak určite nie tak, ako chipovaná. Nemám oči vzadu, mám len zrkadlá a v tých "tma" so sériovkou nie je. Sérievoka trochu určite začudí, vidno to v zrkadlách napr. v noci vo svetlách auta idúceho za mnou. Tak ono...nie je to až také hrozné, ale aj tak..človeka to škrie, že by to chcel bez dymu,a le s tým výkonom, čo má. :P
reesha
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reesha »

Tec píše:Za prvý chip som dal 8.000 Sk, hrozné. Do 2000 ot. ako turtles, od 2000 sa to schytilo tak, že som skoro pánty v opierke vyvalil dozadu. Strach. Druhý chip vyšiel na 12.000 Sk. Celkom OK, spokojnosť, ale v ostrej akcelerácii čiery dym. (oveľa menej, ako ten prvý chip) no a na tretí od Cimbu z Levoče 14.500,- už fakt nemám a len tak nedám.
No, jestli jsi dal za chip 12tis, tak si myslím, že by sis zasloužil, aby ti to trošku poupravili, když to hulí (stačí trochu ubrat naftu).
Obrázek Obrázek

Prohlížeč logů LogView stahujte tady

PS: Hledáme (ne)mechanika, viz odkaz s popisem
Tec
Přispěvovatel

Příspěvek od Tec »

Ano reesha, dakujem, uz si mi to nacrtol, aj jayd mi poslal nejake upresnenie, skusim to vo VAGu. To ale zrejme uberiem naftu akoze "komplet", nielen selektivne pre urcite otacky. Vyskusame, uvidime, ako slepy povedal. Vsak len vdaka tomuto foru mam teraz podstatne viac v hlave (a aj doma v dielni a aj v kancli v robote) co sa tyka mojho auta. :) No a ak sa mi to nebude pacit, vratim to spät a na trochu dymu si zvyknem, alebo ma to casom "zozerie" a dam to upravit. (noteeth)
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Tec píše:Ano reesha, dakujem, uz si mi to nacrtol, aj jayd mi poslal nejake upresnenie, skusim to vo VAGu. To ale zrejme uberiem naftu akoze "komplet", nielen selektivne pre urcite otacky. Vyskusame, uvidime, ako slepy povedal. Vsak len vdaka tomuto foru mam teraz podstatne viac v hlave (a aj doma v dielni a aj v kancli v robote) co sa tyka mojho auta. :) No a ak sa mi to nebude pacit, vratim to spät a na trochu dymu si zvyknem, alebo ma to casom "zozerie" a dam to upravit. (noteeth)
No sakra, za 12k by ti to měli upravit bez řečí...
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“