No, já měl na celém autě Bilstein, trošku jsem hupsnul, zadek šel natvrdo a předek to přežil v poho, zadek vytekl, nyní kayaba - neustřeluje, jízdní vlastnosti se nezměnily90% jezdím prázdnej. Auto mi sedí docela dobře takže to v zatáčkách nešetřím, pochopitelně pokud se podaří dobrej hups, tak nevydrží žádnej tlumič.nogis píše:Tak nebuď vztahovačnej.JohnyFlat píše:Já jsem neřek, že jsou špatný, nebo jo? Řek jsem, že jsem chtěl Kayabu, zeptal jsem se na zkušenosti a koupil, ale na 4 bych se jen tlumiče asi určitě nedostal, jak tu někdo psal. Z toho jsem pochopil, že mu jde o cenu hodně, jinak Bilsteiny nikomu neburu...![]()
Jinak třeba na Kayaby jsem od několika lidí slyšel, že s prázdným autem ustřeluje zadek. Něco na tom bude, FandaTDI psal něco v podobným smyslu. A poloviční výdrž Bilsteinů je hovadina.
Zkušenost s tlumičema Kayaba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
G3 Variant synchro
Na B5 passat jsem dával v předu (excel G) již několikrát. Po 70 000 jsem byl na testech a věřte nebo ne, byly na chlup stejný jako po montáži. Jsou tvrdší než originál, což znamená jisté riziko: Například co se céček na stabilizátoru týče. I když mám nápravu novou SWAG, tak ty céčka to nestíhaj a krapet tlumeně bouchaj na malých rychle jdoucích nerovnostech (makadan). Velké nerovnosti jsou v pohodě. Dalším slabším článkem jsou potom horní uložení tlumičů. Neoriginální například polské výroby taky Kaybě nestačí. Lepší značky jako (lemforder, moog apod.) jsou v pohodě. Cena 1150 za kus je luxusní. Půjdu do nich i příště. Horší je, že nemohu sehnat zadní na čtyřkolku, protože zadní náprava se houpe o poznání více (bilstein). 
Passat 4motion AVF