9.12.2006 - Březno u CV

akce a srazy dieselpoweráků

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Jim
Site Admin
Odpovědi: 0

Příspěvek od Jim »

flekyc: co ty tam máš za úpravy? :) máš těch 150HP co je v podpisu nebo víc? docela ti to jelo ;) nechytal jsem se a taky vůbec to nehulilo, mě překvapilo...jinak mám cca 170HP, ale ta váha no... (wallbash)
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300
Obrázek
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

No Reesha byl jak na to koukám takovej ten hodnej strejda, jak na letišti Mvoleskovi říkal: Pojeď dáme terény, já tě kdyžtak vytáhnu a jak koukám na to video po vjetí Michala do arény, tak najednou Reesha začíná říkat, že nemá lano (rofl)
valis
Přispěvovatel

Příspěvek od valis »

Dobra akce,ostatne jako vzdy :-D
Zase jsem dostal skoro od vsech na prdel,ale aspon jsem se pobavil pri instalovani myho barometru do Lustovo Golfa :-D
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Se mnou je vždycky sranda.................bohužel většinou na můj účet (wallbash) (wallbash)
Lusťa
blázen

Příspěvek od Lusťa »

Valis, díky moc za pomoc
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

for Jim : ja nevim kolik tam je ;-) nebyl jsem na brzde. ja tam prave ze skoro nic nemam, to je na tom to nejlepsi, mam 130hp turbo z pasika a 110hp serie trysky a to nemam ani IC :-D, tlak nemam vetsi nez 1,4bar a naftu mam softem omezenou pri 4tis/ot. kvuli teplote, sme to s risou merili bez toho IC a pri nalozi co sem tomu daval tam byla teplota kolem 100°C, coz bylo dost sokujici. ta kourivost je fakt narez, sami s Risou nechapem, jak je to mozny. Ale Valis rikal, zes ho dal s Octou, takze nejede vubec zle, je to o ty vaze no, ja mam tunu vis co

for Lusta : no mels videt to mega bahno, sme se vydali s Risou, ze voleska zatlacime a kdyz jsem si stoupnul na ten povrh, jel jsem dolu jak sanky :-D, sem to nemohl ani vyslanout, ale on si pak poradil bravurne sam ;-)

chtel jsem si dat pak s tebou sprint, mas dost koni, ale zajimal me pomer ty vahy, ten tvuj golfik ma asi taky dost, ale moc krasnej, hlavne ta "bomba" misto vzduchovejch svodu, malej mazec :-)
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

no jak se to odpichlo v pulce toho kopce v ty zatacce tak uz jsem vedel ze to vyjedu ale jak jsem tam dole popojizdel a otacel se v tunach bahna tak jsem si rikal ze tam asi budu muset spat, sjety letni gumy nic moc, na zimakach kdyz bylo min bahna sem tam vyjel cokoli
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není... :)
Lexus GS300
Obrázek
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Jim píše:flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není... :)
to je sileny no :-( proto sem linej ten malej co mam doma tam davat, je to o nicem, jak rikas, chce to nejlepe ze 150PD IC nebo Saab 2,3 Turbo :-), ale bude to peklo ho tam dostat, ibizka je lehoucka, ale taky malinka :-(
DIESELPOWER cooperation
Jim
Site Admin

Příspěvek od Jim »

flekyc píše:
Jim píše:flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není... :)
to je sileny no :-( proto sem linej ten malej co mam doma tam davat, je to o nicem, jak rikas, chce to nejlepe ze 150PD IC nebo Saab 2,3 Turbo :-), ale bude to peklo ho tam dostat, ibizka je lehoucka, ale taky malinka :-(
jak je asi velkej IC ze Saaba? podobně jako z ARL 150? :)
Lexus GS300
Obrázek
valis
Přispěvovatel

Příspěvek od valis »

Lusťa píše:Valis, díky moc za pomoc

Nemas za co;) Ale priste bysme mohli zkusit aspon jeden zavod
flekyc
Aktivista

Příspěvek od flekyc »

Jim píše:
flekyc píše:
jak je asi velkej IC ze Saaba? podobně jako z ARL 150? :)
rozmery ti z hlavy nereknu, ale risa ho nacpal do Venta TIP TOP :-)
DIESELPOWER cooperation
Fazeey
Přispěvovatel

Příspěvek od Fazeey »

Lusťa píše:No Reesha byl jak na to koukám takovej ten hodnej strejda, jak na letišti Mvoleskovi říkal: Pojeď dáme terény, já tě kdyžtak vytáhnu a jak koukám na to video po vjetí Michala do arény, tak najednou Reesha začíná říkat, že nemá lano (rofl)
to je hroznej sviňák (LOL)
530d .. DP renegade
Odpovědět

Zpět na „Akce/Srazy“