9.12.2006 - Březno u CV
Moderátoři: šulda, Moderátoři
for Jim : ja nevim kolik tam je
nebyl jsem na brzde. ja tam prave ze skoro nic nemam, to je na tom to nejlepsi, mam 130hp turbo z pasika a 110hp serie trysky a to nemam ani IC
, tlak nemam vetsi nez 1,4bar a naftu mam softem omezenou pri 4tis/ot. kvuli teplote, sme to s risou merili bez toho IC a pri nalozi co sem tomu daval tam byla teplota kolem 100°C, coz bylo dost sokujici. ta kourivost je fakt narez, sami s Risou nechapem, jak je to mozny. Ale Valis rikal, zes ho dal s Octou, takze nejede vubec zle, je to o ty vaze no, ja mam tunu vis co
for Lusta : no mels videt to mega bahno, sme se vydali s Risou, ze voleska zatlacime a kdyz jsem si stoupnul na ten povrh, jel jsem dolu jak sanky
, sem to nemohl ani vyslanout, ale on si pak poradil bravurne sam 
chtel jsem si dat pak s tebou sprint, mas dost koni, ale zajimal me pomer ty vahy, ten tvuj golfik ma asi taky dost, ale moc krasnej, hlavne ta "bomba" misto vzduchovejch svodu, malej mazec
for Lusta : no mels videt to mega bahno, sme se vydali s Risou, ze voleska zatlacime a kdyz jsem si stoupnul na ten povrh, jel jsem dolu jak sanky
chtel jsem si dat pak s tebou sprint, mas dost koni, ale zajimal me pomer ty vahy, ten tvuj golfik ma asi taky dost, ale moc krasnej, hlavne ta "bomba" misto vzduchovejch svodu, malej mazec
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není... 
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

Lexus GS300

to je sileny noJim píše:flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není...
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
jak je asi velkej IC ze Saaba? podobně jako z ARL 150?flekyc píše:to je sileny noJim píše:flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není...proto sem linej ten malej co mam doma tam davat, je to o nicem, jak rikas, chce to nejlepe ze 150PD IC nebo Saab 2,3 Turbo
, ale bude to peklo ho tam dostat, ibizka je lehoucka, ale taky malinka
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

Lexus GS300

rozmery ti z hlavy nereknu, ale risa ho nacpal do Venta TIP TOPJim píše:jak je asi velkej IC ze Saaba? podobně jako z ARL 150?flekyc píše:to je sileny noJim píše:flekyc: tak to je hoodně zajímavý....nemáš IC a ještě nekouří...já sice IC mám, ale malý, takže extra vliv na teplotu vzduchu nemá, při plný zátěži to jde na kolem 80-85, takže moc rozdíl ve srovnání s Tebou to není...proto sem linej ten malej co mam doma tam davat, je to o nicem, jak rikas, chce to nejlepe ze 150PD IC nebo Saab 2,3 Turbo
, ale bude to peklo ho tam dostat, ibizka je lehoucka, ale taky malinka
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation