Navod na odblokovanie TV za jazdy v audi. MMI 2G 3G
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
ondra-banov
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
-
ondra-banov
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
ta čeština vypada uplně stejně jak ta z polska co kurvila mmi, díval jsem se na datumy souboru a časy a sedí to..parik píše:Tady mate jeste cestinu, zadnej fejk, ale musite tam uz mit posledni verzi mmi 5570, pak staci pres skryte menu spustit aktualizaci se SWAL Manuel z CD changeru 1.
http://rapidshare.com/files/410807164/c ... i.zip.html
czech mmi
Šak máš na www stránkach že nabíziž čečtinu do MMI !!! Tak nechápu co tu řešíš a vyptáváš se na pikačoviny ??ondra-banov píše:ta čeština vypada uplně stejně jak ta z polska co kurvila mmi, díval jsem se na datumy souboru a časy a sedí to..parik píše:Tady mate jeste cestinu, zadnej fejk, ale musite tam uz mit posledni verzi mmi 5570, pak staci pres skryte menu spustit aktualizaci se SWAL Manuel z CD changeru 1.
czech mmi

-
ondra-banov
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
to pochopíš až s tím budeš kšeftovatP píše:Šak máš na www stránkach že nabíziž čečtinu do MMI !!! Tak nechápu co tu řešíš a vyptáváš se na pikačoviny ??ondra-banov píše:ta čeština vypada uplně stejně jak ta z polska co kurvila mmi, díval jsem se na datumy souboru a časy a sedí to..parik píše:Tady mate jeste cestinu, zadnej fejk, ale musite tam uz mit posledni verzi mmi 5570, pak staci pres skryte menu spustit aktualizaci se SWAL Manuel z CD changeru 1.
czech mmi![]()
![]()
-
ondra-banov
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
daval si presne tuto cestinu? Po rozbaleni su tam 3 subory,vypalit na dvd vsetky 3? MMI berie iba DVD-R alebo aj DVD+R? Chystam sa ju dat kamosovi do A6. CD so software verziou 5570 je niekde stiahnutelne alebo iba dat nahrat v origo Audi servise?parik píše:cestina je ok, jaky paka koukaj na datum, staci kouknout do souboru a je uplne jinej nez ten posranej. ja uz to mam ve 2 autech.
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
-
ondra-banov
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
vybodol som sa na to. Odradilo ma, ze co som aj pisal na SZ chalanom co tu prispievali,nikto mi o tom podrobnejsie nepovedal. Ked som patral sam,tak som zistil ze:ondra-banov píše:jak si dopadl?lubomt píše:ok,diky
Je potrebny novsi software 5570, ktory nekupis samotny ale vraj len nejakych viac cd a postupne musis aktualizovat kazdym z nich svoje MMI az po verziu 5570.
Za dalsie, subor som sice stiahol,rozbalil ale su tam 3 subory a nikto mi nepovedal ci ich mam napalit na jedno alebo 3 cd, myslim ze pravdepodobne na jedno cd.
Potom som bol trochu tupy z nasledovneho nastavenia a nahravania,vid tu:
Pre česke menu MMI je potrebne mat verziu MMi 5570
tady je postup:
1. open the “hidden menu” on the MMI by pushing first SETUP, en then CAR, keeping them pushed for about 5 seconds.
If this doesn't work, you will need to enable this option by means of VAG COM:
Select 07 - Control Head
Select Adaptation - 10
Select Channel 08
Select Read
Enter new value 1
Select Test
Select Save
Select Done, Go Back
Select Close the controller
Push SETUP & CAR button again, and you should get into the ‘hidden menu’
2. in the ‘hidden menu’ goto MMI>Settings en set “SWDL manuell” and “SWDL ignore Region/VMC' (see picture in previous post) ON
3. insert the EU 5570 file CD in the CD changer on location 1
4. choose in the “hidden menu” for “Start Bootloader”
5. Unit will start update
6. When the update finished: leave the 5570 CD in the changer, and press SETUP & RETURN at the same time and choose “UPDATE”
7. The system will update
8. When finished: remove the 5570 CD from the changer
9. Insert the latest EU DVD in the DVD player
10. Check whether the unit will read the DVD and shows TMC etc.
nasiel som toho kopu na polskych forach pekne urobene aj s fotkami ale som to uz nechal tak
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
to je vsetko pekne,ale pokial neporadis ako na to,tak ani nemusis vypisovat.... Ja by som tiez nemusel nic pisat okolo automatov,vari to tak zacnem robitzx6ninja píše:čeština funguje!!
-
ondra-banov
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
takže update na 5570 je podle toho na jeké verzi máš auto nahozené ted. Pravdepodobne budeš muset použít 3CD.
Takže zaprvé si zjisti v menu co máš přesně za verzi.
Ty tři soubroy předpokládám že jsou img a ty se vypálí na tři cd.
Aktualizace probíhá tak, že nejprve se dá CD 1 a počkáš na dokončení, pak cd 2 - tam je aktualizace telefonu a pak finalní CD3 kde je update na 5570.
Pokud tomu ani trochu nerozumíš, radši se do toho nepoustej a najdi nekoho kdo ti to udela. Já mám doma originální CD s updatem na 5570.
Dále to co si poslal v příspěvku že to nechápeš tak to je zpřístupnění skrytého menu. Bude se muset použít diagnostika a pomocí té se to povolí, pak už jen ve skrytem menu zpristupníš jakoby přepis verze 5570 tou samou - využívalo se to např když bylo auto z ameriky dovezené do CZ...
Takže zaprvé si zjisti v menu co máš přesně za verzi.
Ty tři soubroy předpokládám že jsou img a ty se vypálí na tři cd.
Aktualizace probíhá tak, že nejprve se dá CD 1 a počkáš na dokončení, pak cd 2 - tam je aktualizace telefonu a pak finalní CD3 kde je update na 5570.
Pokud tomu ani trochu nerozumíš, radši se do toho nepoustej a najdi nekoho kdo ti to udela. Já mám doma originální CD s updatem na 5570.
Dále to co si poslal v příspěvku že to nechápeš tak to je zpřístupnění skrytého menu. Bude se muset použít diagnostika a pomocí té se to povolí, pak už jen ve skrytem menu zpristupníš jakoby přepis verze 5570 tou samou - využívalo se to např když bylo auto z ameriky dovezené do CZ...