budíky octavia II
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OII malá aj immo 3G ??? mám silný pocit že OII ma len 4G imobilizeru ??? oprav MA AK SA MyslímTDI tech píše:Smiem vediet do akeho auta to transplantujes. Predpokladam ze do niecoho uplne ineho ako octavia 1Z. Robis nejaky tuning ze? Budiky su uz Fazit (immo4)? Alebo este stara klasika immo3?

R 1 3 5
└┼┼┤
...2 4 6
└┼┼┤
...2 4 6
-
- Sběrač informací
budíky I
tak mám uchozené jedničkové budíky , chodí mi tacho, otáčkoměr teploměr , ale nemůžu přijit na to jak s palivoměrem , jaký signál a na jaký pin, podle pinoutu je to pin 5 ale ten vůbec nereaguje, svítí mi pořád kontrolka palivoměru, a bliká imo, je možnost nějak ošidit vstupy imo?
Ahoj, ty prvni CANove budiky mam ted na stole a hraju si s nima. Dokazu je ovladat i bez gateway pres CAN ( rozsvitit kontrolky, nastavit otacky, teplotu... ) To je asi to co potrebujes. Par detailu jeste chybi, ale brzy to snad dodelam. Prevodnik z analogovych/ digitalnich informaci z auta na na CAN bus neni problem. A jelikoz se tim nezivim, ale je to jenom hobby, tak se podelim o potrebne informace. Dej vedet, pokud je to jeste akualni.
Re: budíky
Ahoj, není problém. Napiš jaké máš vstupní signály do palubky. zejména analogy jako jsou teplota, rychlost, otáčky motoru, palivoměr. Potřebuj vědět napěťové, popř. frekvenční rozsahy u každé veličiny. U kontrolek jenom, jestli mají svítit na Hi/lo level vstupního signálu a jaké kontrolky jsou potřeba. Máš tam také nějaké CANové vstupní informace ? Je tam Maxidot se zobrazením informace z rádia ? Nebo mas radio s 3LB busem ? To by se kdyžtak převedlo na CAN do palubky.