budíky octavia II

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

TDI tech
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od TDI tech »

canbus diesel
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Aby jsi neztácel čas, potřebuješ 1U0 919 XXX X
TDI tech
Aktivista

Příspěvek od TDI tech »

a benzin
jadro19q
Přispěvovatel

Příspěvek od jadro19q »

TDI tech píše:Smiem vediet do akeho auta to transplantujes. Predpokladam ze do niecoho uplne ineho ako octavia 1Z. Robis nejaky tuning ze? Budiky su uz Fazit (immo4)? Alebo este stara klasika immo3?
OII malá aj immo 3G ??? mám silný pocit že OII ma len 4G imobilizeru ??? oprav MA AK SA Myslím :roll:
R 1 3 5
└┼┼┤
...2 4 6
pacakrokous
Sběrač informací

budíky I

Příspěvek od pacakrokous »

tak mám uchozené jedničkové budíky , chodí mi tacho, otáčkoměr teploměr , ale nemůžu přijit na to jak s palivoměrem , jaký signál a na jaký pin, podle pinoutu je to pin 5 ale ten vůbec nereaguje, svítí mi pořád kontrolka palivoměru, a bliká imo, je možnost nějak ošidit vstupy imo?
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Buď immo emulátor, nebo jednoduše odpájet diodu pro kontrolku immo.
xVasek
Nováček

Příspěvek od xVasek »

Ahoj, ty prvni CANove budiky mam ted na stole a hraju si s nima. Dokazu je ovladat i bez gateway pres CAN ( rozsvitit kontrolky, nastavit otacky, teplotu... ) To je asi to co potrebujes. Par detailu jeste chybi, ale brzy to snad dodelam. Prevodnik z analogovych/ digitalnich informaci z auta na na CAN bus neni problem. A jelikoz se tim nezivim, ale je to jenom hobby, tak se podelim o potrebne informace. Dej vedet, pokud je to jeste akualni.
paca
Nováček

budíky

Příspěvek od paca »

zravím tak to bych byl rád pokud by jsi mi stím pomohl
vyřešil jsem to trochu svérázně ( elektronikou z jedničkový oktávy ) ale radši bych to uchodil tak jak to má být.
xVasek
Nováček

Re: budíky

Příspěvek od xVasek »

Ahoj, není problém. Napiš jaké máš vstupní signály do palubky. zejména analogy jako jsou teplota, rychlost, otáčky motoru, palivoměr. Potřebuj vědět napěťové, popř. frekvenční rozsahy u každé veličiny. U kontrolek jenom, jestli mají svítit na Hi/lo level vstupního signálu a jaké kontrolky jsou potřeba. Máš tam také nějaké CANové vstupní informace ? Je tam Maxidot se zobrazením informace z rádia ? Nebo mas radio s 3LB busem ? To by se kdyžtak převedlo na CAN do palubky.
jaro434
Nováček

Příspěvek od jaro434 »

Ahojte mam zapojene budiky a gateway no budiky reaguju vsetko doma na stole, akurat mi nezapne podvietenie budiky co potrebujem este zapojit aby sa aj rozsvietili?
Octavia 1 1.8t 20v 110kw agu. r.v 7/1999(facelift)
Octavia 2 1.9 tdi 77kw bxe r.v 06/07 (predfacelift)
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“