Cim vice cervene tim vice to jede????Slo by i ten napis octavia????dimec píše:Co mam delat kdyz vzadu na voze TDI napis nemamTo mi to uz vic nepojede???Proda nekdo modifikovany napis????

Moderátoři: šulda, Moderátoři
.....pozor, nekomol mi nickname! Správně je to TDIpóvl a ne TDIpoueldimec píše:Ted k tematu:::ja bych zacal tryskama je to udrzby pro motor a dobry zaklad pro dalsi upravy.myslim ze ti bude stacit takova uprava co ma TDIpouel jede mu to brutalne ale nevim jak budes jezdit v zime kdyz to hrabe i na 3ku.alespon z meho pohledu ja mam jen trysky764.A zase to je proti toho puvodniho dost poznat jak na chodu motoru treba za studena tak ze to i jede pekne.Trysky doporucuji pro zacatek.
kuknem na otackomer a vidimRasto píše:no na slovensku sa tieto napisy davaju praveze dole aby nikto nevedel ze je to tdi, lebo zlodejom sa pacia tieto tri pismenka a novym majitelom rusku tiez
A co vidíš na tom otáčkoměru v té tisícovcenetopier píše:kuknem na otackomer a vidimRasto píše:no na slovensku sa tieto napisy davaju praveze dole aby nikto nevedel ze je to tdi, lebo zlodejom sa pacia tieto tri pismenka a novym majitelom rusku tiez
ze cervene pole zacina od 5500TDIPOWER píše:A co vidíš na tom otáčkoměru v té tisícovcenetopier píše:kuknem na otackomer a vidimRasto píše:no na slovensku sa tieto napisy davaju praveze dole aby nikto nevedel ze je to tdi, lebo zlodejom sa pacia tieto tri pismenka a novym majitelom rusku tiez
Tos prisel o hodne ale kdybys prijel pozdeji snad by se naslo mistoLumpy píše:No každopádně musím vyměnit zdvihátka. Kluci vy jste jedničky. člověk se ledasco dozví a tak se nasměje.![]()
Nevíte kde levně sehnat zdvihadla? Jestli někdo máte?
Mrzi mě, že jsem včera muset do práce a nemohl jsem dojet na ten srazík.
Byli jsme tam vsichni tri !!!!Lumpy píše:Kolik Vás tam bylo? Na to srazíku? Jestli budete ještě něco dělat, tak kašlu na práci a určitě jedu. Už si to nenechám ujít!!!!!
bokaco píše:Jo i kdyby, ale to zelene listi vzadu ti fakt nezeru