blow off ventil HKS sqv3 na a4 1,9 TDI 81kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
ze si pleties pojmy a chybaju ti zakladne vedomosti, ked ches pomôct zbehni s fotakom do garaze a pofot co mas kam zapojene
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
ale teraz som pisal ze mam len ten ventil zapojeny za intercooler ale podtlak nemam lebo neviem odkial ho zobrat.tuto je foto toho ventilu http://www.935motorsports.com/images/hks_sqvsheet.jpggabo00000 píše:ze si pleties pojmy a chybaju ti zakladne vedomosti, ked ches pomôct zbehni s fotakom do garaze a pofot co mas kam zapojene
tak aspon ukaz kde si ho skusal pripojitsing20 píše:ale teraz som pisal ze mam len ten ventil zapojeny za intercooler ale podtlak nemam lebo neviem odkial ho zobrat.tuto je foto toho ventilu http://www.935motorsports.com/images/hks_sqvsheet.jpggabo00000 píše:ze si pleties pojmy a chybaju ti zakladne vedomosti, ked ches pomôct zbehni s fotakom do garaze a pofot co mas kam zapojene
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
kam som skusal pripojit ten podtlak ? uplne na vsetky hadicky kade sa vedie ten podtlak lebo mam tam 2 tie podtlakove ventily a tie su medzi sebou prepojene a aj tak je podtlak znich slaby.existuje nieco co vytvara taky silny podtlak co by otvorilo ten ventil a pripojilo by sa to len na autobateriu ?gabo00000 píše:tak aspon ukaz kde si ho skusal pripojitsing20 píše:ale teraz som pisal ze mam len ten ventil zapojeny za intercooler ale podtlak nemam lebo neviem odkial ho zobrat.tuto je foto toho ventilu http://www.935motorsports.com/images/hks_sqvsheet.jpggabo00000 píše:ze si pleties pojmy a chybaju ti zakladne vedomosti, ked ches pomôct zbehni s fotakom do garaze a pofot co mas kam zapojene
robis zmetok, skoda dalej riesit...sing20 píše:kam som skusal pripojit ten podtlak ? uplne na vsetky hadicky kade sa vedie ten podtlak lebo mam tam 2 tie podtlakove ventily a tie su medzi sebou prepojene a aj tak je podtlak znich slaby.existuje nieco co vytvara taky silny podtlak co by otvorilo ten ventil a pripojilo by sa to len na autobateriu ?gabo00000 píše:tak aspon ukaz kde si ho skusal pripojitsing20 píše:ale teraz som pisal ze mam len ten ventil zapojeny za intercooler ale podtlak nemam lebo neviem odkial ho zobrat.tuto je foto toho ventilu http://www.935motorsports.com/images/hks_sqvsheet.jpg
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
nerobim len neviem co konkretne chces...secko som napisal a uz dalej neviem co by sa dalo ktomu dodat...gabo00000 píše:robis zmetok, skoda dalej riesit...sing20 píše:kam som skusal pripojit ten podtlak ? uplne na vsetky hadicky kade sa vedie ten podtlak lebo mam tam 2 tie podtlakove ventily a tie su medzi sebou prepojene a aj tak je podtlak znich slaby.existuje nieco co vytvara taky silny podtlak co by otvorilo ten ventil a pripojilo by sa to len na autobateriu ?gabo00000 píše: tak aspon ukaz kde si ho skusal pripojit
tak vyndej katík a bude ti to taky dělat efekt když ho mermomocí potřebuješ, přečet jsem to tu celý a jde ti pouze o to aby tě to při přeřazení fouklo,tak si kup do kufru kompresor a když budeš řadit tak ho pust do toho ventilu 

Golf IV 1.9tdi 66kw- vstřiky 81kw-Jednohmota ATD (přeobložená)-EGR off KAT off
chip TDICHIP - 108kw + 143 koníků
..PRODÁNO
Seat Leon ASV 81kw-PP764-velký sání-jednohmota HDS-VA Turbo-KW...PS...?
chip TDICHIP - 108kw + 143 koníků
Seat Leon ASV 81kw-PP764-velký sání-jednohmota HDS-VA Turbo-KW...PS...?
ale to tam aj mam mam to zapojene aj to funguje solenoid otvara a zatvara podla polohy plynu. a je jedno ci je to preplnovany benzin alebo diesel oboje maju turbo a u dieslu ma turbo tlak este vacsi tak vtom problem nebidim.akurat u benzinu sa podtlak dava za klapku na sanie ale u dieslu si stym neviem radyteabe píše:Dávat ventil na diesla, který je pro přeplňované benzíny, to je docela umění.Na diesla potřebuješ ventil s řídící jednotkou a připojením na plyn(musíš mít elektrický ovládaný plyn), aby vůbec věděl, kdy má a nemá odfouknout.
Přímo v agr ventilu je chcípací klapka.Z venku od ní vede podtlaková baňka, která je zapojena přez přepínací ventil..před ten přepínací ventil dáš T kus a můžeš to táhnou i do HKSka. A nebo jeď z druhé strany, regulátor turba má bílou čepičku, ty musíš jet od toho druhého ventilu s černou čepičkou po hadičkách a dojdeš taky k tomu přepínacímu ventilu.