podvod při prodeji

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Fulltank
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Fulltank »

slovacek.milos píše:spíš normální,

ten kdo prodává auta se vyškolí v tom jak deklatrovat údaje o vozidle aby předešel soudním sporům, žalobám a trestnímu stíhání,

kupec který chce nehavarované auto si má koupit měřák tlouštky laku stojí pár stovek a celé auto proměřit

pokud něco koupíš a pak začneš bádat tak si jen dokážeš jaký si blbec ;) miloš
milos nahod odkaz na funkci merak laku za par stovek? Nechci bejt rejpal, ale takova sranda stoji i par tisic :)
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Golf-GT
Přispěvovatel

Příspěvek od Golf-GT »

slovacek.milos píše:
Golf-GT píše:
Jarda S. píše:jestli to nikdo nepozná a koupí to tak je blb (LOL)

a jak by jsi to poznal? :)
dost lidí ti ani nedovolí napíchnout to na diagnostiku, vypadá to že tomu něco je ale stejně nevíš co

s diagnostikou na mě níkdy nikdo nepřišel, to slyším prve miloš
byl jsem s kámošem v Hradci Králové v Autoprachárna, líbil se mu tam GIV 81kw, když jsem to chtěl napíchnout na diagnostiku tak jsem nemohl, že šéf nesouhlasí se zásahem do jednotky :o poblíž v AAA Auto to samý
GIII AHF VA, S764, chip, kat+egr off, jednohmota + HDS57, 280mm brembo max, zadek zatím bubny, podvozek Koni, 1Z 66KW? (LOL)
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

To je zásah jak vidle když chceš přečíst paměť závad :roll:
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Já ti můžu říct, že z těch všech koncernových aut, co jsem prodal, to byla skoro půlka lidí, tak 4 z 10, co přijeli s vagem a štourali se v tom, hlavně u octávií, tam bych si troufl říct, že to byla i nadpoloviční většina... Já v tom problém nemám, ať si každej přijede a skoukne co chce, jen nemám rád, když se tam náhodou vyjeví nějaká sporadická chyba (jakože téměř vždy, páč to nikdo třeba léta nemazal), že se ze mě snažej hned dělat debila, jak je to špatný a chcou slevu... Spousta lidí ten vag bere sebou jen právě kvůli tomu, že doufaj, že tam najdou nějakou tu sporadickou chybu a zkusej dělat jak je to zlý a získat nějakou slevu... Takový mám nejradši (LOL) ... Mě spíš překvapuje, když někdo přijede bez té diagnostiky a nedej bože ještě bez mechoša, to už radši ani nic neříkám, bo nechcu vypadat, že mu to chci vnutit a udělat debila z něj, ale to už se vidí opravdu málokdy ;) ....
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska :punk: ...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
MKTech
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MKTech »

Fulltank píše:

ten kdo prodává auta se vyškolí v tom jak deklatrovat údaje o vozidle aby předešel soudním sporům, žalobám a trestnímu stíhání,

kupec který chce nehavarované auto si má koupit měřák tlouštky laku stojí pár stovek a celé auto proměřit

milos nahod odkaz na funkci merak laku za par stovek? Nechci bejt rejpal, ale takova sranda stoji i par tisic :)
Tady je Měřák laku do 300Kč funguje bezvadně sice ti neukáže digitálně kolik mikronů laku tam je ale jako orientační nemá chybu.
http://aukro.cz/item1420663508_tester_m ... at500.html
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

MKTech píše:
Fulltank píše:

Tady je Měřák laku do 300Kč funguje bezvadně sice ti neukáže digitálně kolik mikronů laku tam je ale jako orientační nemá chybu.
http://aukro.cz/item1420663508_tester_m ... at500.html
a funguje tahle sranda?
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

milos nahod odkaz na funkci merak laku za par stovek? Nechci bejt rejpal, ale takova sranda stoji i par tisic :)[/quote]

mají třeba v univeru, unimaxu, já koupil minulý rok nějaká firma perlakasa, nebo lambot, ve výrprodeji za stovku, detektor kovů 1OO, odsávačka tlakovačka 99, kompresiometr 1OO, refraktometr 3OO, pak za 28O korun vtduchovou pilku co vypadá jak vzduchová ráčna, šroubováky po šesti korunách, elektrický naviják 8OO,

tak bych vypisoval ještě půl hodiny,

pokud chceš všechno hned zaplatíš mooc

;) miloš
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Rider.23 píše: jen nemám rád, když se tam náhodou vyjeví nějaká sporadická chyba (jakože téměř vždy, páč to nikdo třeba léta nemazal), že se ze mě snažej hned dělat debila, jak je to špatný a chcou slevu....
Měl sem za to, že sporadický chyby se mažou po padesáti startech automaticky. ???
Oct asv 2000, DieselPower
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

vzpoměl jsem si na jednu kuriozitu prodával jsem feldu žlutou ,starou deset let z telekomu najeto 28.OOO km se serviskou,

problém byl ty kilometry, "odborník" se podíval na tachák a cha cha a takových servisek nadělám na kopírce tři prdele a šli pryč,

nastavil jsem na počitadle 89.OOO km a následující den se prodala

lidská blbost je určitě větší jak celý vesmír ;) miloš
marena tdi
Aktivista

Příspěvek od marena tdi »

nejlepsi je serviska v ktere je posledni zaznam tak pred 3-5l lety s 95 000 km a aktualni stav tachometru je 118 000 km. 8)
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

marena tdi píše:nejlepsi je serviska v ktere je posledni zaznam tak pred 3-5l lety s 95 000 km a aktualni stav tachometru je 118 000 km. 8)
Jo, tyhle servisky taky žeru, když vidím ty inzeráty jak na mě řvou- poctivé km!!! Pak je tam foto servisky- auto najelo za 1. 4 roky provozu 120t km a za další 3 15t km (LOL) ..... Přesně jak píšeš...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Pája 19 píše:
Rider.23 píše: jen nemám rád, když se tam náhodou vyjeví nějaká sporadická chyba (jakože téměř vždy, páč to nikdo třeba léta nemazal), že se ze mě snažej hned dělat debila, jak je to špatný a chcou slevu....
Měl sem za to, že sporadický chyby se mažou po padesáti startech automaticky. ???
Tak to netuším... Ale když dovezu auto z Německa, tak se na tu diagnostiku ani nekoukám- za cca 700-1000km jízdy s autem po ose z Německa domů ho zdiagnostikuju dost na to, abych věděl, že je v pořádku... No a pak přijede kupec, napíchne to, a je tam třeba sporadická závada v centrálním zamykání, v servomotorech climatronicu atd... Smažeš a není tam nic...
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

A máš pevný nervy na ty zákazníky? 8-)
Já co občas prodávám auta třeba zákazníkům co je u mě dlouhodobě udržují, tak co občas přijede za modelový řady to se nestíhám divit :D
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

nastavil jsem na počitadle 89.OOO km a následující den se prodala
Tak že přimotájev.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
Rider.23
Aktivista

Příspěvek od Rider.23 »

Tomas.cz píše:A máš pevný nervy na ty zákazníky? 8-)
Já co občas prodávám auta třeba zákazníkům co je u mě dlouhodobě udržují, tak co občas přijede za modelový řady to se nestíhám divit :D
Ty jako mám, nechám je zkontrolovat si všechno, ať si to diagnostikujou jak chcou, akorát, když to dojde do takové mezní situace, že už ze mě dělaj úplnýho debila a nepochopijou, že o těch autech taky něco vím a ne, že je jen prodávám jak rohlíky, a snaží se ze mně toho debila dělat i nadále, tak auto zamknu, sbalím se a jdu dom, se slovy, ať jsi jedou dělat debily z prodejců do AAA auto a ne ze mně (LOL)

Ale jinak souhlas, kolikrát přijede fakt brutální model, a je to o nervy, a už od začátku vím, že vyhozenej čas a auto stejně nekoupí, ale naštěstí většinou sou lidi v klidu a auto si vemou a ještě si nikdo nestěžoval (krom jednoho zasklýho turba)...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“