Prepad z cerpadla agr

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

Ivanek007 píše:na tak dyz to jede tak at se do toho nesere zbytecne. to je jako temata me auto nehuli proc? a kdyz sunda jen dekl tak je to ok, ale kdyz i tu dalsi cast tak muze byt problem, nepujde tak za plynem atd....

a když sundáš tu další část tak to nepujde za plynem proč, si to zkus, miloš
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

tu dalsi cast sem skusil sundatt a to se deli veci.... hele serem na tohle debilni tema, zakladatel se neozve, olej pribil, tak at na sracky nejezdi a neresi to.... kdyz to jezdi normalne tak co tu resime??? nesmysl.
slovacek.milos
Aktivista

Ivanek007 píše:tu dalsi cast sem skusil sundatt a to se deli veci.... hele serem na tohle debilni tema, zakladatel se neozve, olej pribil, tak at na sracky nejezdi a neresi to.... kdyz to jezdi normalne tak co tu resime??? nesmysl.
jaký se děli věci, by mě zajímalo, já ten nastavovač sundal mockrát a právě nevvím co se děly za věci, nejseš jen internetový teoretik :? miloš
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

ne nejsem teoretik... JA ho taky sundal,a pak mi auto neslo za plynem..
slovacek.milos
Aktivista

Ivanek007 píše:ne nejsem teoretik... JA ho taky sundal,a pak mi auto neslo za plynem..
¨¨

tak jsi měl poklepnou ten nastavovač ve směru od hlavy a zvedla by se ti dávka,

trofnu si říct že to udělám bez vagu přesně nemáš co podělat k havě ti to leniví, a od hlavy přidáváš až se ti rozhádá volnoběh pak zas poklepneš k hlavě a jak se ti volnoběh zastaví na správné hodnotě když jdeš s otáček si tam,

napiš prosím jak jsi mě pochopil dík miloš
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

no pochopil se to.. proto jsem ale psal at si to oznaci nez to sunda, ale pokud to auto jezdi tak je zbytecne se hrabat v cerpadle.
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

Ivanek007 píše:no pochopil se to.. proto jsem ale psal at si to oznaci nez to sunda, ale pokud to auto jezdi tak je zbytecne se hrabat v cerpadle.
at si to označí nebo ne,tak je mu to hovno platný,tam jsou takové setiny,že to nikdy netrfí podle nějaké značky,nafta se navrací,poněvadž může být zasraný ten ventylek,ale pokud mu to neteče ani bez něj,tak at to celé sundá a vyčistí pokud je tam co,pak pomoci vagu to vrátit zpět na normální hodnotu,je blbost,že tam dal frit olej nebo co,ale bude to jen někde přicpaný,podle mě je blbost,že to má celé zkurvenéé
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS

Seat Leon Cupra 1.9 ARL 4x4,GTB2264VK,Firad 80%.vyfuk 60mm,FMIC,soft MV

VW Golf VI,2.0 TDI GTD-125kw.úprava profituning--209PS
Ivanek007
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivanek007 »

no tak at nejezdi na sracky... ale na čisteni v tom cerpadle moc nenajde. jinak kdyz to jezdi tak at jezdi a neresi blbosti. hlavne se uz tyden neozval.
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

tak hlavně ten přepad tam není ze srandy,taky je tam proto aby se to chladilo,že jo... a když se to nebrací,tak nechladíme :-)
VW Golf IV 1.9,race 520,12mm hlava,hybrid turbo+chip MV,sání ARL,FMIC,,jednohmota spojka VR6,výfuk 60mm.MAHA 220PS

slovacek.milos
Aktivista

Ivanek007 píše:no pochopil se to.. proto jsem ale psal at si to oznaci nez to sunda, ale pokud to auto jezdi tak je zbytecne se hrabat v cerpadle.

jde to tak nastavit i bez označení já jen tak miloš
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

slovacek.milos píše:

nejde!!! abys tam nastavil třeba 5mg,tak to rozhodně uchem nepoznáš! poznáš málo,ale když tam dáš pak 8 nebo 10,tak ne!

slovacek.milos
Aktivista

Traker píše:
slovacek.milos píše:

nejde!!! abys tam nastavil třeba 5mg,tak to rozhodně uchem nepoznáš! poznáš málo,ale když tam dáš pak 8 nebo 10,tak ne!
ale nedělal si to co ;) jen si to myslíš :) miloš
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

myslet znamená hovno vědět,od čeho ty přístroje máme?? :P nevěřim,že někdo zavře oči a kladivem našteluje 5mg (crazy) možná jo,když pak zákazníkovy řekneš je to v pohodě a finále tam má hovno udělany :x

slovacek.milos
Aktivista

Traker píše:myslet znamená hovno vědět,od čeho ty přístroje máme?? :P nevěřim,že někdo zavře oči a kladivem našteluje 5mg (crazy) možná jo,když pak zákazníkovy řekneš je to v pohodě a finále tam má hovno udělany :x
musíš si to zkusit, použil si právně moji teorii o myšlení,

věřit nepomůže musíš udělat, pak si na přístroji ověříš
nastavovač se nastavuje při zapnutí klíče miloš
Traker
Přispěvovatel

Příspěvek od Traker »

slovacek.milos píše:
Traker píše:myslet znamená hovno vědět,od čeho ty přístroje máme?? :P nevěřim,že někdo zavře oči a kladivem našteluje 5mg (crazy) možná jo,když pak zákazníkovy řekneš je to v pohodě a finále tam má hovno udělany :x
musíš si to zkusit, použil si právně moji teorii o myšlení,

věřit nepomůže musíš udělat, pak si na přístroji ověříš
nastavovač se nastavuje při zapnutí klíče miloš
co bych ověřoval,napichnu na VAG nastavim 5mg,ohřeju na 90stupnu a pak došteluju na přistroji,nemám čas se zabyvat uchem,uchem desetiny nepoznáš ani kdby ses měl rozkrájet ty chytrej :P

Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“