STASTNY MAJITEL VAG 10.6 - NASTAVENIE FT232RL

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

váha
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od váha »

HanZ píše:Jo brouku, máš pravdu...asi sem právě kvůli takovejmhle géniům přestanu chodit úplně...už mě fakt nebaví!

Jsem si všim, že mi poslední dobou spíš píšou lidi přímo sz. Tedy ti, kteří o radu opravdu stojí, ne remcalové. A to je pak diskuze úplně o něčem jiném...
To už začíná být všude...
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
fabiátor
Moderátor

Příspěvek od fabiátor »

uncompromised píše:... Za 6tisíc bych si origo nekoupil, ani kdyby neexistovala nelegální kopie...
Ja jsem to udelal a cela rada dalsich taky ;)
milanvv
Přispěvovatel

Příspěvek od milanvv »

Ja tak trochu souhlasim s HANZEM na forech bud jako je toto nebo na specializovanych tedy znackových toho ctu dost a je spousta maniku kteří si koupi diag kabel a pak je spousta dotazu co stim je jasne ze nejlevnejsi jsou klony a tady je kamen urazu je to pro mne trosku nepochopite mas to jako kdyby jsi mel vymazlene autí a dal na to protektory a ktomu jeste sjetý a potom jestli diagnostikuju musim o tom také něco vědět.
uncompromised
Nováček

Příspěvek od uncompromised »

fabiátor píše:
uncompromised píše:... Za 6tisíc bych si origo nekoupil, ani kdyby neexistovala nelegální kopie...
Ja jsem to udelal a cela rada dalsich taky ;)
podle podpisu vidím, že ho využiješ víc než já, ale pochybuju že máš doma pouze značkové věci které tolik nepoužíváš
uncompromised
Nováček

milanvv píše:Ja tak trochu souhlasim s HANZEM na forech bud jako je toto nebo na specializovanych tedy znackových toho ctu dost a je spousta maniku kteří si koupi diag kabel a pak je spousta dotazu co stim je jasne ze nejlevnejsi jsou klony a tady je kamen urazu je to pro mne trosku nepochopite mas to jako kdyby jsi mel vymazlene autí a dal na to protektory a ktomu jeste sjetý a potom jestli diagnostikuju musim o tom také něco vědět.
ale já nechci nic diagnostikovat, prostě si chci nakódovat nějaké základní funkce, příp. vyčíst chyby, ty by sis taky na stodvácu nekoupil gumy za 2000,-/ks když s ní jezdíš jenom občas
uncompromised
Nováček

váha píše:
HanZ píše:Jo brouku, máš pravdu...asi sem právě kvůli takovejmhle géniům přestanu chodit úplně...už mě fakt nebaví!

Jsem si všim, že mi poslední dobou spíš píšou lidi přímo sz. Tedy ti, kteří o radu opravdu stojí, ne remcalové. A to je pak diskuze úplně o něčem jiném...
To už začíná být všude...
souhlasím, je opravdu opruz číst, jak ti někdo nadává do kriminálníků kdo stáčí kilometry, a ještě se s tím chlubí na stránkách, ale dělá, že je to normální protože to není trestné

dokud budou někteří myslet stylem: nemáš příspěvky, jsi nula, tak to nebude lepší nikde
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Ty jsi asi tak trochu zamindrákovanej co?

Nejde o počet příspěvků, ale o jejich obsah!!

Když mi kdokoliv odpoví byť s jedniným příspěvkem na vcelku jednoduchou otázku, klidně před ním smeknu a rovnou mu napíšu SZ.

odpověď na : 0D xx 1B B1 FE 57 09 5F D5 29 21 01 00 03 ?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
sky59
Aktivista

NASTAVENIE FT232RL

Příspěvek od sky59 »

Pre tych co si zrusili kabel 10.6 tu je nastavenie FTDI cipu:

ak to niekomu pomoze rad prijmem ako protihodnotu "udajne" obsahy
ATMega cipu, porovnam ich a dam naspat info sem na forum...

prosim poslat na sky59@azet.sk

Obrázek
sky59
Aktivista

vyskusane

Příspěvek od sky59 »

pri naprogramovani skusobnej dosticky /vid foto/ sa vcds10.6 hlasi hlaskou TIMEOUT /vid foto/ to znamena ze nema odozvo od atmega co je logicke

bez testovacej dosticky sa system hlasi ze nema kabel /vid foto/

takze vsetko je ok, drivery su ochotne pracovat s vyssie uvedenym nastavenim :-)) /jeden problem navzdy z krku...../

Obrázek

Obrázek

Obrázek
sky59
Aktivista

.

Příspěvek od sky59 »

Som dost prekvapeny ale na druhej strane som pochopil mnohych nestastnikov preco sa spravaju tak ako sa spravaju....

Ti co prisli o kabel asi budu do nekonecna opakovat ze im nejde kabel a budu plakat nad vzniknutou situaciou a "zivotne dolezite" informacie ktore som tu poskytol su bez povsimnutia, usudzujem tak z toho, ze sa tu neobjavila ziadna reakcia :-)

nevadi, zase som mudrejsi v poznani ludskej duse.....
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

gratuluji, pochopil!!! Ono to tu je xx krát probraný, ale lidi jsou vesměs tupé stádo... neřeš a ani se nad tim nepozastavuj
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

Schema zapojenia pre PonyProg na programovanie ATmegy:

Zo skusenosti viem, ze niekdy je problem s paralelnym portom, najlepsie vysledky su so starymi portami ako boli na 386kach, najlepsie je kupit si cip za 4.99Eura a vyskusat to najprv na nom, ci to bezi...

Obrázek
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

tu mate obsah eeprom do atmegy, v pripade ze sa vam posahal, flash s programom sa neposaha, inak by padol program :-))

ked to budete prepisovat tak nemajte strach, je to kontrolovane checksumou, upozorni programator ak by tam bola chyba

Obrázek
cobra15
Přispěvovatel

Příspěvek od cobra15 »

Díky za podělení se o svoji práci.Takových lidí není nikdy dost.!!!

dobrá práce :)
sky59
Aktivista

Příspěvek od sky59 »

cobra15 píše:Díky za podělení se o svoji práci.Takových lidí není nikdy dost.!!!

dobrá práce :)
niet za co, musim ale vysvetlit ze mam len kabel verziu co je tu odfotena a ku inym sa neviem nijako vyjadrit, to len preto pisem ze nemozem na vsetky SZ reagovat ohladom inych kablov :-(
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“