To už začíná být všude...HanZ píše:Jo brouku, máš pravdu...asi sem právě kvůli takovejmhle géniům přestanu chodit úplně...už mě fakt nebaví!
Jsem si všim, že mi poslední dobou spíš píšou lidi přímo sz. Tedy ti, kteří o radu opravdu stojí, ne remcalové. A to je pak diskuze úplně o něčem jiném...
STASTNY MAJITEL VAG 10.6 - NASTAVENIE FT232RL
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Ja tak trochu souhlasim s HANZEM na forech bud jako je toto nebo na specializovanych tedy znackových toho ctu dost a je spousta maniku kteří si koupi diag kabel a pak je spousta dotazu co stim je jasne ze nejlevnejsi jsou klony a tady je kamen urazu je to pro mne trosku nepochopite mas to jako kdyby jsi mel vymazlene autí a dal na to protektory a ktomu jeste sjetý a potom jestli diagnostikuju musim o tom také něco vědět.
-
- Nováček
-
- Nováček
ale já nechci nic diagnostikovat, prostě si chci nakódovat nějaké základní funkce, příp. vyčíst chyby, ty by sis taky na stodvácu nekoupil gumy za 2000,-/ks když s ní jezdíš jenom občasmilanvv píše:Ja tak trochu souhlasim s HANZEM na forech bud jako je toto nebo na specializovanych tedy znackových toho ctu dost a je spousta maniku kteří si koupi diag kabel a pak je spousta dotazu co stim je jasne ze nejlevnejsi jsou klony a tady je kamen urazu je to pro mne trosku nepochopite mas to jako kdyby jsi mel vymazlene autí a dal na to protektory a ktomu jeste sjetý a potom jestli diagnostikuju musim o tom také něco vědět.
-
- Nováček
souhlasím, je opravdu opruz číst, jak ti někdo nadává do kriminálníků kdo stáčí kilometry, a ještě se s tím chlubí na stránkách, ale dělá, že je to normální protože to není trestnéváha píše:To už začíná být všude...HanZ píše:Jo brouku, máš pravdu...asi sem právě kvůli takovejmhle géniům přestanu chodit úplně...už mě fakt nebaví!
Jsem si všim, že mi poslední dobou spíš píšou lidi přímo sz. Tedy ti, kteří o radu opravdu stojí, ne remcalové. A to je pak diskuze úplně o něčem jiném...
dokud budou někteří myslet stylem: nemáš příspěvky, jsi nula, tak to nebude lepší nikde
Ty jsi asi tak trochu zamindrákovanej co?
Nejde o počet příspěvků, ale o jejich obsah!!
Když mi kdokoliv odpoví byť s jedniným příspěvkem na vcelku jednoduchou otázku, klidně před ním smeknu a rovnou mu napíšu SZ.
odpověď na : 0D xx 1B B1 FE 57 09 5F D5 29 21 01 00 03 ?
Nejde o počet příspěvků, ale o jejich obsah!!
Když mi kdokoliv odpoví byť s jedniným příspěvkem na vcelku jednoduchou otázku, klidně před ním smeknu a rovnou mu napíšu SZ.
odpověď na : 0D xx 1B B1 FE 57 09 5F D5 29 21 01 00 03 ?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

NASTAVENIE FT232RL
Pre tych co si zrusili kabel 10.6 tu je nastavenie FTDI cipu:
ak to niekomu pomoze rad prijmem ako protihodnotu "udajne" obsahy
ATMega cipu, porovnam ich a dam naspat info sem na forum...
prosim poslat na sky59@azet.sk

ak to niekomu pomoze rad prijmem ako protihodnotu "udajne" obsahy
ATMega cipu, porovnam ich a dam naspat info sem na forum...
prosim poslat na sky59@azet.sk

vyskusane
pri naprogramovani skusobnej dosticky /vid foto/ sa vcds10.6 hlasi hlaskou TIMEOUT /vid foto/ to znamena ze nema odozvo od atmega co je logicke
bez testovacej dosticky sa system hlasi ze nema kabel /vid foto/
takze vsetko je ok, drivery su ochotne pracovat s vyssie uvedenym nastavenim
) /jeden problem navzdy z krku...../

bez testovacej dosticky sa system hlasi ze nema kabel /vid foto/
takze vsetko je ok, drivery su ochotne pracovat s vyssie uvedenym nastavenim

.
Som dost prekvapeny ale na druhej strane som pochopil mnohych nestastnikov preco sa spravaju tak ako sa spravaju....
Ti co prisli o kabel asi budu do nekonecna opakovat ze im nejde kabel a budu plakat nad vzniknutou situaciou a "zivotne dolezite" informacie ktore som tu poskytol su bez povsimnutia, usudzujem tak z toho, ze sa tu neobjavila ziadna reakcia
nevadi, zase som mudrejsi v poznani ludskej duse.....
Ti co prisli o kabel asi budu do nekonecna opakovat ze im nejde kabel a budu plakat nad vzniknutou situaciou a "zivotne dolezite" informacie ktore som tu poskytol su bez povsimnutia, usudzujem tak z toho, ze sa tu neobjavila ziadna reakcia

nevadi, zase som mudrejsi v poznani ludskej duse.....