Hele já jí nechci nic udělat, doma máme britskou modrou kočku a kočky mi nevadí. Ale vadí mi, když mi ničí něco mýho, kór když to stálo hodně peněz. Proto řeším nějaký plašiče, odpuzovače apod.
Ptal jsem se v obi po těch kakaovejch mušlích a nikdy to neslyšeli
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
Hele já jí nechci nic udělat, doma máme britskou modrou kočku a kočky mi nevadí. Ale vadí mi, když mi ničí něco mýho, kór když to stálo hodně peněz. Proto řeším nějaký plašiče, odpuzovače apod.
Ptal jsem se v obi po těch kakaovejch mušlích a nikdy to neslyšeli
Brouk píše:mam T5 a toulava kocka me lezla chrapat vecer na motor , zjistil jsem to az bylo pos... viko motoru , nic snad nesmrdi vic !!!
dal jsem tam vonici stromecek a je pokoj
a největší horor když jí omylem zavřeš v baráku na 2 dni --- to je pak mazec ... to sem byl na hospitalizaci
ja mam doma 3 kocky a vubec o nich nevim furt nekde jenom chrapou po aute nelezou ale spis pod nej.. soused ma 2 a ten je z nich na mrtvici auto sama tapka vzdycky ji nakopne a druhy den je zas na strese.. asi to chce od malinka trenovat
chápu, našel jsem si to na tom agrobio opava mezi prodejcema a zjistil jsem, že ve škole sedím 200metrů od prodejny:D tak to dnes koupím a zkusím:D diky za tip, snad to zabere:)
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
vezmu toho dva pytle a nasypu to v garažovym stání po zemi:D doteď jsem tam nemohl stát, protože mi tam na to lozily pravidelně. když jsem stál před domem tak mi na to lezou méně často:D
VW Touran 1.9 TDi 74kW
nebudeš platit nic, neboj:D dneska jsem koupil dvě desitilitrovy balení těch šlupek, vzal jsem velkej spodek od květináče a jeden celej ten sáček jsem nasypal do toho Položil jsem to před auto a vyčkávám, co se bude dít Ale zkoušel jsem k tomu dávat čuchnout naší domácí kočce a neodešla. Když jsem zkoušel pepř tak odešla Tak nevím, snad to zafunguje:D:D
VW Touran 1.9 TDi 74kW