Co takhle zimní srázek v Mimoni?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Proběhlo, ale byl jsem pryč a nma to video a foto jsem se ani nestihl mrknout. Ono toho taky ani moc nebude, sníh stál za prd, jelikož to do rána povolilo, tak byl mokrej a těžkej. Nicméně jsme s Mvoleskem zkoušely rozdíl v chování a ovladatelnosti jeho Golfa a mého, docela jsme koukali, jakej je to rozdíl, ta dlouhá prdel dělá divy. Bylo nás tam celkem7. Většinou jsme se ani osobně všichni neznali, takže to bylo úrodné.
Dvě perličky, Servicemana syn při výletu mimo trať zahrabal Rovera, tak ho Mvole. tahal, no a Mvole při testování mého kombíka v jízdě bokem zapadl a to je prosím4x4! Musel jsem ven a rozhoupat ho
Nic neumí

Dvě perličky, Servicemana syn při výletu mimo trať zahrabal Rovera, tak ho Mvole. tahal, no a Mvole při testování mého kombíka v jízdě bokem zapadl a to je prosím4x4! Musel jsem ven a rozhoupat ho
Nic neumí
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Tak ty fotky jsem našel jen 2 a to ještě spíše dokum. typu

Pro nezasvěcené uvádím poředí z leva: Titan, Fantík, ServiceMan (Astra je ženy, to pravé ořechové mu stojí před dílnou), Martex, můj vrak a Mvole.

Opět z leva:ServiceMan, Martex,Titan, Fantík, Mvole.

Pro nezasvěcené uvádím poředí z leva: Titan, Fantík, ServiceMan (Astra je ženy, to pravé ořechové mu stojí před dílnou), Martex, můj vrak a Mvole.

Opět z leva:ServiceMan, Martex,Titan, Fantík, Mvole.
Naposledy upravil(a) Kornout dne 02 úno 2007, 08:39, celkem upraveno 1 x.
KTM 250 SX-F
-
serviceMan
- Přispěvovatel
čus ! já si myslím že srázek nebyl špatnej
akorát jsem čuměl jak to pěkně drandilo KORNOUTOVI ( co by autor fotodokumentace není vidět
) a hlavně MVOLESKOVI .....inu 4x4 je 4x4 a to ty vzorky na gumách byly spíš sliky 
MARTEX ALH upgrade ASV + special switcher ECU 115/157PS - zlatá kára
BXE paštika