jestlize vam tlumice na nasich tankodromech vydrzi aspon 40tis tak je to super.
Moje origo Valeo vydrzi celou zivotnost auta
Skoda tech kayab na motorky super bohuzel kayaba made in malajsie ci jaka tramtarie. Cena tomu odpovidala.
To stejny jak zde pisl jeden kluk ze EXCEL-G jsou tvrdsi.
Reflexi mam ted tak jsem zvedavej kolik daji. Jsou tvrdsi a ze by nejka spesl filtrovali tak to ne.
Tak nam zbejva ten sachs.
Monroe klasika by mela bejt prvovyroba vw ne?
Repa SDI zatim zaspuntovana.
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza
favo píše:Pánové největší problém je v tom že Bilstein obyčejný tlumiče nevyrábí, pouze a jen nesou jejich logo.
Mám od nich B6ky jsem spokojený, protože ty jsou opravdu Made in Bilstein.
Já mam teda B4 (kdo je vyrábí?), mam najeto zatim 60 a drží to, tak snad se tý 100vky dočkam, na našich silnicích celkem úspěch
Tak to si jenom myslíš a nebo jsi na špatně cestě s tímto autem nikdy nebyl. Zajeď si autem na test tlumičů, ukaž graf a potom vykládej že po 165 000 km jsou naprosto v pohodě.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Mám od nich B6ky jsem spokojený, protože ty jsou opravdu Made in Bilstein.
Já mam teda B4 (kdo je vyrábí?), mam najeto zatim 60 a drží to, tak snad se tý 100vky dočkam, na našich silnicích celkem úspěch
Bohužel Ti neřeknu kdo jim je vyrábí nebo od koho je berou, dostal jsem tuto informaci od jednoho dealera když jsem chtěl B4 kupovat do doby než mi sežene B6. S tím mi ty B4 rozmlouval.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
Nemáte někdo napočítaný nějaký střední ceny za komplet tlumiče, péra + uložení? Rád bych udělal podvozek, uvažoval jsem KYB, ale nechám si rád poradit i s jinýma značkama. Za chvíli budu mít 200 000 km a už je to takový uhoupaný Přední péra mám sice nový zhruba 60 000 km, ale to se asi nevyplatí nechávat, takže komplet, no.
ja mam KYB excel G auto v popisu max spokojenost ale daval jsem je pred 6 lety maj najeto asi 170 tis a stale drzej , KYB montuju bezne, zatim zadna reklamace , ale kamarad ma prodejnu s dilama , a uz resil nekolik reklamaci , takze se snazi nabizet SACHS
Ford Galaxy I Ghia 1.9 TDi AFN 81 kW
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
favo píše:Tak to si jenom myslíš a nebo jsi na špatně cestě s tímto autem nikdy nebyl. Zajeď si autem na test tlumičů, ukaž graf a potom vykládej že po 165 000 km jsou naprosto v pohodě.
dej na auto nový tlumiče a jeď na test. výsledek je pořád stejný. řeknou ti, že jsou špatný... nechápu, proč ty testery někdo vyrábí. škoda peněz
mir77 po 60tis menit pruziny je holej nesmysl...200tis bych trochu chapal jinak nikoliv. Nemas citroen kde jsou pera osrane a hned praskaji.
Kdyz tak bych si koupil pruziny origo na RSo at to trochu vypada a drzi jinak zbytecny.
Repa SDI zatim zaspuntovana.
Koupim - Zadni napravu kotoucovku celou v dobrem stavu ibiza cordoba.
Koupim - Plastove kryty prahu Cordoba Ibiza
Koupim - zadni strisku 3tich dveri. Ibiza
favo píše:Tak to si jenom myslíš a nebo jsi na špatně cestě s tímto autem nikdy nebyl. Zajeď si autem na test tlumičů, ukaž graf a potom vykládej že po 165 000 km jsou naprosto v pohodě.
dej na auto nový tlumiče a jeď na test. výsledek je pořád stejný. řeknou ti, že jsou špatný... nechápu, proč ty testery někdo vyrábí. škoda peněz
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi
z-x-r píše:mir77 po 60tis menit pruziny je holej nesmysl...200tis bych trochu chapal jinak nikoliv. Nemas citroen kde jsou pera osrane a hned praskaji.
Kdyz tak bych si koupil pruziny origo na RSo at to trochu vypada a drzi jinak zbytecny.
Tak díky za názor, zvážím. Dával jsem právě na předek KYB pružiny a kompletně nový uložení potom, co mi pravá praskla. Nebráním se tomu je tam nechat, ale zase nemusím nutně šetřit na všem. RS mě nelákají. Respektive asi by i lákaly, ale přece jen tam je snížení a o to už nestojím.
No mě zase na testech dřív tvrtdily že jsou OK, cca 10roků zpět,od té doby jsem tam už nebyl a kupoval jen sportovní podvozky HP, nyní Bilstein. Každopádně pokud jsou na prd pánové, tak se máme na co těšit, protože padl návrh aby se na STK měřila i účinost tlumičů a protože je to totální kravina, tak věřím že do dvou let to STK bude dělat.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
favo píše:No mě zase na testech dřív tvrtdily že jsou OK, cca 10roků zpět,od té doby jsem tam už nebyl a kupoval jen sportovní podvozky HP, nyní Bilstein. Každopádně pokud jsou na prd pánové, tak se máme na co těšit, protože padl návrh aby se na STK měřila i účinost tlumičů a protože je to totální kravina, tak věřím že do dvou let to STK bude dělat.
Škoda 110L
Hyundai Elantra 2.0CRDi
Ford Transit 2,5TD
Fiat 127 MKI
VW Touareg 3.0 TDi