Fiat Ulyse vynechává válec
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Tak jsem na to koukal, je tam navrtanej důlek v bloku a je fakt, že v setrváku je otvor, ale je jich tam po obvodu šest. Pokud nastavím díru na bloku a setrváku, tak jediná díra z šesti souhlasí s tím předním klínkem řemenice kliky a ten klínek přesně ukazuje do té ,,mušky'' na prsách. Jsou to dva nálitky a mezi ně přesně v prostřed je to pero řemenice. Kdyby neskočil řemen tak sem nepíšu, ale takhle je to v pr...dli, proto potřebuju co nejvíce rad od vás, aby v tom zase nezarachotilo. Když to je takhle nastavený, tak jsem otáčel klikou a žádnej odpor tak si myslím, že to je snad OK, ale potřebuji to od vás potvrdit. Díky všem mooooc. 

Chalani tak jsem si musel udělat new registraci páč mě nešlo přihlásit
. Motor je po měsíci konečně v kupě namontován v autě, ale chtěl jsem ho slavnostně nastartovat a nic. Nejde z čerpadla nafta. Balonkem, který je součástí jsem natlakoval naftu, povolil odvzdušňovák až šla jen nafta, přepadem taky valí a to jsem prováděl několikrát a půl dne točím a vybíjím baterku. Zkoušel jsem natlakovat kompresorem nádrž a stejně z čerpadla nejde nic. Mám oddělaný vstřiky aby to líp motalo a trubky od čerpadla. Z čerpadla jen rosí nafta. Před demontáží normálně funkční. Jako kdyby byl zavřenej ventil. Měl jsem odpojenou i ŘJ a ten bajonet od čerpadla. Dlouho to stálo. Jinak novej palivák a balonek je tvrdej. Prosím moc o rady už toho krámu mám plný zuby. Je to čerpadlo LUCAS samej drátek.
Díky všem

Jo, je to divný, že nesvítí ani červená..je to někde odpojeno..A vyřadit to jako u Forda tak snadno nejde..A nemá cenu startovat dokud tohle nevzbudíš..Potom , až se Ti povede immo vyřadit, auto vypneš a za chvilku musíš znova klávesovat..Zabít to hovado, co to vymyslelo..Dělal jsem tohle auto a tam, když si chcípl motor, musel si čekat tak 10-15 min než zase vypnutí IMMA fungovalo./.Rozsvícení zelené/... 

nepropadat panice...
Tak pánové, dnes mě to nedalo a našel jsem si v autodatech el. schema tohodle krámu. Už to mám vyřešeno
Byl to senzor setrvačnosti
. Je to ten bazmek co odpojí palivo při havárce. Jak jsem vytahoval motor tak jsem s ním asi ťuknul a bylo vymalováno. Píši to sem pro další kdo to bude dělat, aby se stím netrápil jak já celej den
Stačilo na něj zmáčknout a nafta valila jak sviňa. Jinak ten senzor je umístěnej na pravé straně za nádobkou serva. Díky všem