MIMONSKE VALKY
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Nejses sam, ja kdyz kouknu na funuv cas a na muj tak mam taky obrovsky rezervy ve vyslednych casech..(159km-h ja mel 14.3 a on 13.6 na skoro shodny cilovce).. dej tam naky lehky kola jak sem rikal treba ultrleggery oz, nebud linej vyhodit zadni sedacky ci rezervu a porid slicky a muzes zajet klidne 14.2 jako zajizdel medour s ibou na podobnejch konich..Jim píše:schválně jsem si našel výsledky sprintů předokolek TDI s podobnou rychlostí v cíli (namátkou Lusťa, turboa3) a vychází mi z toho, že pod 14,2 není problém. Akorát to chce natrénovat
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

- marena tdi
- Aktivista
-
Forest
- Aktivista
Otazkou je, zda se da hovorit o rezervach, nebo uz mas jine, resp. stejne turbo?JasteR píše:... ja kdyz kouknu na funuv cas a na muj tak mam taky obrovsky rezervy ve vyslednych casech...
Jinak cesta domu byla silenost sama, vskutku jsem rad, ze jsem to nekde neoprel (diky blbosti lidi). Pripada mi, ze drtiva vetsina ucastniku Mimone umi jezdit jen rovne za idealniho svetla, protoze pri desti se vsichni podelali, jeli pomalu a u stredu. Kdyz jsem dojel, tak jsem byl vytocenej jako uz dlouho ne.
Donesly se ke me zpravy o nejake nehode "ze staje" TDIfuna. O co slo, co se stalo a hlavne jak to dopadlo?
PS: ty holky jsem opravdu litoval, musely neuveritelne vymrznout ... ale je to proste riziko povolani. Rozhodne jim ten chlad pridal na krase
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Tady to máš popsaný http://www.policie.cz/clanek/tragicka-d ... 89857.aspxForest píše:Otazkou je, zda se da hovorit o rezervach, nebo uz mas jine, resp. stejne turbo?JasteR píše:... ja kdyz kouknu na funuv cas a na muj tak mam taky obrovsky rezervy ve vyslednych casech...
Jinak cesta domu byla silenost sama, vskutku jsem rad, ze jsem to nekde neoprel (diky blbosti lidi). Pripada mi, ze drtiva vetsina ucastniku Mimone umi jezdit jen rovne za idealniho svetla, protoze pri desti se vsichni podelali, jeli pomalu a u stredu. Kdyz jsem dojel, tak jsem byl vytocenej jako uz dlouho ne.
Donesly se ke me zpravy o nejake nehode "ze staje" TDIfuna. O co slo, co se stalo a hlavne jak to dopadlo?
PS: ty holky jsem opravdu litoval, musely neuveritelne vymrznout ... ale je to proste riziko povolani. Rozhodne jim ten chlad pridal na krase
BME E61 530d chip 580Nm 282ps
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER
BMW E39 530d touring + CP3 + Hybrid 636Nm 272ps ex
Opel Omega 2.5 mTDS Caravan 550Nm 230ps
GAME OVER