kolik to asi stojí?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přesně tak.Příčinou problému nejsou Romové,ale politici.Na strategicky důležitých státních postech jsou nalezlí estébáci a kovaný předlistopadový kádry,v lepším případě jen zkorumpovaný figurky.Zvýšení kriminality nečinností policie je bezohledná taktika komunistů,jak voličům ukázat,jaké to bylo za nich.V případě volebního úspěchu se vše zázračně zlepší a v očích veřejnosti budou jednoduše excelovat.Pro ty méně chápavé jsou TV stanice v posledních několika měsících zaplaveny normalizačními detektivkami a seriály s ukázkami,jak se to tady kdysi dělalo. Současné iracionální jednání policie tomu nasvědčuje:my s tím nemůžeme nic dělat-sprosté odmítnutí oznámení i těch nejbežnějších činů jako jsou krádeže kapesní, autorádií,mobilů,"AUTO NENÍ TREZOR" -jedna z nejkradenějších věcí je airbag,takže pro všechny zabedněnce: AIRBAGY S SEBOU ! Většinou dostanete "za vyučenou" a jste rádi,když vám "odpustí" pokutu za nezabezpečení majetku nebo jeho ponechání bez dozoru.Nelze se potom divit,že máme 3.nejnižší ! kriminalitu v EU a 70% objasněných případů tvoří ty,u kterých je pachatel znám předem(vesměs neplatiči alimentů).Statistika je "čárkový systém"-jeden neplatič alimentů je totéž jako kterýkoliv složitý případ.boobika píše:bohužel nebude trvat dlouho, kdy se téhle situace chytí někdo podobný tomu, který zde už byl cca před 70lety a moc dobře nebude nikomu.
-
Forest
- Aktivista
+- souhlas, nicmene izolace je prave to, co je treba. Jakmile houbu nebo plisen (proste cizopasnika) oddelis od zivitele, bud zajde, nebo se adaptuje na dane podminky.turbo kamna power píše:To je blbost. Vytváření ghet nic neřeší a je to asi něco takovýho jako svážet starou munici do jednoho skladu...jednou to bouchne. Nehledě na to, že se tam budou chovat jak zvířata.
Řešení je integrace do společnosti, horší je jak...? Třeba zavést romské školy, donutit je se vzdělat a pochopit, že se na věci vydělává a nekradou se, udělat systém: chceš dávky? Tak dělej veřejně prospěšný práce. Dávky nevyplácet v keši, ale na dávat karty, na který nepůjde kupovat chlast, cigára, hrát automaty apod. Větší důslednost a práva Policie... dalo by se toho udělat spousty... píše se to hezky ale realizace je peklo, protože hned je každej krok rasizmus![]()
Nějvětší problém je, že i kdyby chtěli makat, tak roma, např. do fabriky, nikdo nezaměstná. Upřímě, kdybych byl vedoucí ve fabrice a přišel by žádat o práci rom a bílej, vzal bych bílýho... Ale i kdybych byl svědomitej a vzal roma, budou mě ostatní lidi na dílně nenávidět, že musí pracovat s romem![]()
každopádně POCHODY PLEŠATEJCH HLAV NIC NEŘEŠÍ A JEN VYSÁVAJÍ PENÍZE, za který se třeba mohly opravit silnice a postavit dětský hřiště.
Dokud budou mit na cem cizopasit nikdo a nic je nedonuti, aby zmenili svuj dosavadni pristup k zivotu, ktery je v nich zakorenen jiz po staleti ... problem je, ze drive to byli v drtive vetsine skveli muzikanti zrucni hrnciri, opravari, udrzbari, "kejkliri" a jini ze "zabavneho prumyslu", nyni jsou to jen lenivi pobiraci davek.
Vez, ze vim, o cem hovorim, vyrostl jsem v malomeste citajici 8000 obyvatel jejichz soucasti byly dve rodiny cikanu citajici 600 (slovy sest set) zastupcu teto "mensiny".
Osobne bych byl pro nejaky radikalni rez vramci EU, kdy by byl zbudovan nejaky ostrov uprostred more, tento by byl patricne vybaven (nesetril bych, opravdu bych jim to tam vybavil nadstandardne) tak, aby mohli vsichni pocit dustojny zacatek. Vsechny bych tam umistil a dbal bych, aby nedochazelo k exodum. Udrzoval bych a podporoval s nimi i lehce dotovany zahranicni obchod formou barteroveho obchodu. Jinak bych je nechal napospas osudu ... a oni by se sami zredukovali.
Jak? Ti, kteri by nebyli schopni niceho jineho, nezli parazitovani a vykoristovani by tvorili vrsek a spodek jejich populace - ti silnejsi by vladli, ti slabsi by byli "eliminovani" vramci prospechu cele populace. Porodnost by se zahy zohlednila v souladu s behem cele populace. Verim, ze v prubehu dvou generaci by se z "neprizpusobivych" stali zahy prizpusobivi a pracoviti.
Verim, ze cely projekt by v souhrnu neprisel na vice, nezli celkovy rocni rozpocet rovnajici se spotrebe techto "neprizpusobivych" v cele Evrope. Dale si troufam tvrdit, ze prubezne naklady by nedosahovaly vice, nezli tretiny soucasneho rozpoctu ... cimz by doslo k uvolneni techto dvou tretin napriklad na duchody, zdravotnictvi, skolstvi a tim i vyrazne (vzhledem k tomu, jak velky by to byl objem) vyssi urovne zivota v ucastnickych zemich.
... ze jsem rasista? NIKOLIV! Jen realista.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Mě nejvíc mrzí na cikánech, že jako jediný "národ" netouží po sebeurčení a nějakém svém státě..Pozemek , lépe řečeno ostrov by se určitě našel a prachy na nákup také. Mohli by si vládnout sami, nikdo by je neutiskoval , měli by krásný život..Ale oni ví, že by to mělo jednu velkou chybu...MUSELI BY SE ŽIVIT SAMI... 
nepropadat panice...
-
Forest
- Aktivista
Jericho, vez, ze mnou vyse uvedena myslenka je znacne starsiho data (4 roky +) a toto tema jsem probiral s mnoha lidmi. Vicemene se setkalo s nadsenim a prijetim a v prubehu toho vyslo najevo, ze by asi nebyl ostrov, ktere by puvodni obyvatelstvo bylo ochotno opustit (vyjma snad Gronska
), takze proto jsem zminil ono vytvoreni.
Osobne se domnivam, ze existuji i vzdelani Cikani (termin uvadim zamerne, protoze oni sami nemaji radi, kdyz jsou oznacovani jako Romove) ... teda jak se tato mensina (budouci vetsina) vyjadruje, takze verim, ze by dokazali byt po patricne vnitrni restruktualizaci do jiste miry sobestacni. Jak jsem jiz uvedl, byl bych pro poskytovat jim pravidelnou humanitarni pomoc, nicmene v predem stanovenem mnozstvi a jen ve forme barteru i za cenu mirneho prodelku z "nasi" strany (vzhledem k tomu, ze by byla nakladna doprava). Verim, ze z jejich strany by mohl byt barter ve forme televizniho vysilani z kamer, kdy bychom my ostatni mohli sledovat jak se tato populace a jejich osud vyviji.
... a ted svinsky pohled na vec: umite si predstavit sledovat to jako reality show ty zacatky, kdy by to tem "mene chytrym" nedochazelo a zacali by okradat ty ostatni? Myslim si, ze National Geographic se svym vysilanim z divoke dzungle by proti tomu byl nudny program
Osobne se domnivam, ze existuji i vzdelani Cikani (termin uvadim zamerne, protoze oni sami nemaji radi, kdyz jsou oznacovani jako Romove) ... teda jak se tato mensina (budouci vetsina) vyjadruje, takze verim, ze by dokazali byt po patricne vnitrni restruktualizaci do jiste miry sobestacni. Jak jsem jiz uvedl, byl bych pro poskytovat jim pravidelnou humanitarni pomoc, nicmene v predem stanovenem mnozstvi a jen ve forme barteru i za cenu mirneho prodelku z "nasi" strany (vzhledem k tomu, ze by byla nakladna doprava). Verim, ze z jejich strany by mohl byt barter ve forme televizniho vysilani z kamer, kdy bychom my ostatni mohli sledovat jak se tato populace a jejich osud vyviji.
... a ted svinsky pohled na vec: umite si predstavit sledovat to jako reality show ty zacatky, kdy by to tem "mene chytrym" nedochazelo a zacali by okradat ty ostatni? Myslim si, ze National Geographic se svym vysilanim z divoke dzungle by proti tomu byl nudny program
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
-
turbo kamna power
- Aktivista
no co jsem měl zatím tu čest, tak jsem si všiml spíš opačného trendu... Cikány, ukrajince a jiné "nečechy" jsem tam viděl opravdu vyjímečně.Jayson píše:tak to jsi asi nebyl v moc větších fabrikách, 2/3 tam jsou ukrajinci a cikáni. Samozřejmě, mistři a vyšší pozice jsou bílí, ale většina dělníků je menšina.
.
jako realistovi ti snad musí bejt jasný, že tohle by snad v životě neprošloForest píše:... ze jsem rasista? NIKOLIV! Jen realista.
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Golf mk3 GTI "20 jahre" TDI ...powered by Moravia-Tuning
Ibiza 6k2 1.8T Cupra ...in progress
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
-
Forest
- Aktivista
@turbo kamna power : nechci Te v zadnem pripade podcenovat, nicmene cetl jsi tu cast, kdy jsem je prirovnal k parazitum? O tom hovorim - oni museji byt oddeleni od "zdroje", ktery jim poskytuje podminky k tomu, aby mohli parazitovat.
Rekni mi JAK ma byt ucinny zasah policistu, kdyz se policiste obavaji z obzaloby z rasismu a proto preventivne zaviraji oci a nedavaji spravedlnosti a pravu pruchod? Vem si, ze "velky bratr USA" nas kritizuje jak tu nakladame s Cikany a pritom sami maji problemy s cernochy od dob sveho zalozeni.
Rekni mi JAK ma byt ucinny zasah policistu, kdyz se policiste obavaji z obzaloby z rasismu a proto preventivne zaviraji oci a nedavaji spravedlnosti a pravu pruchod? Vem si, ze "velky bratr USA" nas kritizuje jak tu nakladame s Cikany a pritom sami maji problemy s cernochy od dob sveho zalozeni.
- lucky.jack
- Přispěvovatel
http://www.novinky.cz/krimi/249359-utok ... licie.html
To už je vrchol se bát vyjít ven. A až se zase místní vzbouří tak za jejich daně sem pošlou tu armádu, aby se cikánům nic nestalo
Já se těm lidem divím, že si to nechají líbit. Nějaký svolávání a demonstrace jsou k hovnu toto už se dá řešit jedině oko za oko.
To už je vrchol se bát vyjít ven. A až se zase místní vzbouří tak za jejich daně sem pošlou tu armádu, aby se cikánům nic nestalo
Já se těm lidem divím, že si to nechají líbit. Nějaký svolávání a demonstrace jsou k hovnu toto už se dá řešit jedině oko za oko.
Tel:776005385 Nový Bor
-
turbo kamna power
- Aktivista
některé 20 let staré skladby jsou aktualnější než kdy dříve...
http://www.youtube.com/watch?v=CJWub35E5yc
http://www.youtube.com/watch?v=CJWub35E5yc
Golf mk1 mTDI ...powered by Holz-tdi
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Audi A2 1.4 16V
Volvo V70 II D5
Ono to těm pitomcům/státním zástupcům,soudcům a politikům/dojde až bude pozdě, je to časovaná bomba..Lidi to akceptují, když je relativně dobře, ale až ještě přituhne a tihle flákačí místo, aby byli zalezlí a ani nedutali se budou kravit , bude průser..Protože nejvíc nasere, když makáš nebo sháníš práci a parchant, který "nepřeloží stéblo" je tlustej, přežranej a ještě drzej..Nastoupí soudce Lynč a ten jde neustále rovně, neuhýbá... vinen nevinen...A pak budou hledat viníka....a nebudou to ti zmínění politici, kteří štědře rozdávali... 
nepropadat panice...