Moderátoři: šulda, Moderátoři
Já s ním zkoušel hejbat jak na 35 tak na 65 a změnu skoro nepoznáš přitom to jsou takřka hraniční hodnoty, nechal jsem to na 53 tak jak to má přibližně byt a asi časem nechám vyměnit ty vstřiky.Ondřej Krákora píše:Já mám AFN a je taky hlučnej, ale je to předvstřikem, je moc velkej.
zkusil bych komplet vstřiky z jiného kódu motoru a tam pak klidně dal ty 764ky, ale tryska sama ti tu hlučnost nevyřeší, třeba jsou ty vstřiky seřízeny fakt na jiné tlaky, nebo že by matroš, ale to asi ne???Mara123 píše:Já s ním zkoušel hejbat jak na 35 tak na 65 a změnu skoro nepoznáš přitom to jsou takřka hraniční hodnoty, nechal jsem to na 53 tak jak to má přibližně byt a asi časem nechám vyměnit ty vstřiky.Ondřej Krákora píše:Já mám AFN a je taky hlučnej, ale je to předvstřikem, je moc velkej.
kdyz mas blby keci tak co sem vubec lezes ??? je to hlucnej traktor, protoze to chcem, protoze to potrebujem a je mi uplne sumak ze to se*e lidi kolem, kourova clona zamnou neni a to muze posoudit jen benzin, protoze ten tou "clonou" jedeTURBODISEL píše:NO TOBYCH MĚL CO NEUSTÁLE MĚNIT TURBO VÁHU VZDUCHU DOLEJVAT OLEJ A V AUTĚ OHLUCHNOUT A ZA MNOU KOUŘOVÁ CLONA TDI SNAD NEMŮŽE NIKDO ZÁVIDĚT