Výroba kamen do dílny

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Honza M
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: Výroba kamen do dílny

Příspěvek od Honza M »

sliva1 píše:nedělal si někdo sám doma kamna na dřevo :? nějaky navod,rady atd... je jasný že to chce žaruvzdorný plech...ale mam dobrej přístup k obyč. materialu,tak bych to udělal z obyč ;) nechci v tom topit často,tak by to chvíli vydrželo :D
Ahoj,
kdyby jsi chtěl mám velmi výkonné krbovky. Vytápí mi celou dílnu o rozloze 140 m2. Cena 2500 Kč
NEVO
Přispěvovatel

Příspěvek od NEVO »

Forest píše:@NEVO: rozsmelcujou na trisky a slisujou na drevene brikety po kterych se jen zaprasi - a vez, ze vynosy pokryji nejen naklady na samotnou vyrobu, ale i zaplati topeni treba plynem.

Me se ukrutne na tom libi fakt, ze spoustu techto zakazniku nasledne hlasa, tak topi drevem a maji plnou hubu ekologie ... aniz by si uvedomovali, ze nezridka jsou soucasti ruzne chemicke sracky atd. (rofl)
no vsak mali sme briketovacku a kurilo sa briketami, ale aj to je palivo a pri peci ho vela nemozes skladovat :-)
no je pravda ze to nie len cite drevo ale su tam aj zbytky lepidla na drevo, ale toho tam az tak moc nieje
nafta je dobra, benzin este lepsi, ale radsej by som to nepil
sliva
Přispěvovatel

Příspěvek od sliva »

tak kamna uz se delaji...v praci jsem si pujcil jakl 300/10..delka 700mm a dvirka pouziju ze starych peter ;) vypalil jsem diry na dvirka a kourovod, zavarim dno a vrsek, ulozeni pro rost a hura zatopit :D
dřive octa 81kw,pak 307 hdi a už zase vw-touran-konečne!!!turan prodan,nyni vw passat 3C,2007,BKP,octa combi ASV 2004,octa II-BJB-2005, yamaha Fazer FZ6,VW golf 5 variant BLS 2009,golf VI 2,0tdi,gilera nexus 500,ktm exc 450,octa III 2,0tdi...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“