Snímač příčného zrychlení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Já to vyřešil tak , že sem z havárky vyndal funkční snímač,, sice z octavie, ale byl stejnej, a ptal sem se v prodejně a ty snímače v prvních 4x4 odcházeli jak na páse, pak se vydala serie pod jinym čislem, a ty jsou už v poho. Mám ho tam už 2 roky a pohoda.
Propájet se tam podle mě nic nedá, kuchl sem to, vezl sem to i za borcem co opravuje řj motoru a řekl, že takovou pičovinou za 2500 se nehodlá zabejvat a ještě tak malou
!
Propájet se tam podle mě nic nedá, kuchl sem to, vezl sem to i za borcem co opravuje řj motoru a řekl, že takovou pičovinou za 2500 se nehodlá zabejvat a ještě tak malou
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION - Soft HR CARSOFT, WEBASTO THERMO TOP C
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť
Diag HR CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH, KEY.
Všechno jen na chuť
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Právě já mám GIV 99 rok AGR a tam mám 4motion,ale bez ESP a každý auto to ESP v podstatě má a tam se to liší v těch snímačích! Než sem našel auto 4x4 bez ESP, no asi rok sem čekal .....TDiKubo píše:asi budem musieť poprechádzať vrakáče len čo keď 4koliek je na vrakáči ako šafránučiste teoreticky by malo byť také iste čidlo aj na autách bez 4x4 ale z ESP ? nevie niekto ako to je ? pripadne kto by mal také čidlo ?
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
no tak to si ma potešilThrashTheTrash píše:Právě já mám GIV 99 rok AGR a tam mám 4motion,ale bez ESP a každý auto to ESP v podstatě má a tam se to liší v těch snímačích! Než sem našel auto 4x4 bez ESP, no asi rok sem čekal .....TDiKubo píše:asi budem musieť poprechádzať vrakáče len čo keď 4koliek je na vrakáči ako šafránučiste teoreticky by malo byť také iste čidlo aj na autách bez 4x4 ale z ESP ? nevie niekto ako to je ? pripadne kto by mal také čidlo ?
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
Zkus co stojí novej,ale je to ranec, ale když sem to řešil já,tak stál asi kolem 2500 kč.TDiKubo píše:no tak to si ma potešilThrashTheTrash píše:Právě já mám GIV 99 rok AGR a tam mám 4motion,ale bez ESP a každý auto to ESP v podstatě má a tam se to liší v těch snímačích! Než sem našel auto 4x4 bez ESP, no asi rok sem čekal .....TDiKubo píše:asi budem musieť poprechádzať vrakáče len čo keď 4koliek je na vrakáči ako šafránučiste teoreticky by malo byť také iste čidlo aj na autách bez 4x4 ale z ESP ? nevie niekto ako to je ? pripadne kto by mal také čidlo ?
zima sa už bliži a unás na kysuciach je dosť dlhá a bez abs na sneh a ľad bude to zajmave
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
len tak čo som pozrel na nete tak ceny okolo 130e a to je za taku prkotinku primoc ...ThrashTheTrash píše:Zkus co stojí novej,ale je to ranec, ale když sem to řešil já,tak stál asi kolem 2500 kč.TDiKubo píše:no tak to si ma potešilThrashTheTrash píše: Právě já mám GIV 99 rok AGR a tam mám 4motion,ale bez ESP a každý auto to ESP v podstatě má a tam se to liší v těch snímačích! Než sem našel auto 4x4 bez ESP, no asi rok sem čekal .....zima sa už bliži a unás na kysuciach je dosť dlhá a bez abs na sneh a ľad bude to zajmave
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
No prkotina bych neřekl, je to dost chytrýTDiKubo píše:len tak čo som pozrel na nete tak ceny okolo 130e a to je za taku prkotinku primoc ...ThrashTheTrash píše:Zkus co stojí novej,ale je to ranec, ale když sem to řešil já,tak stál asi kolem 2500 kč.TDiKubo píše: no tak to si ma potešilzima sa už bliži a unás na kysuciach je dosť dlhá a bez abs na sneh a ľad bude to zajmave
Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť
-
ThrashTheTrash
- Aktivista
TDiKubo píše:a ako sa to dá cez vag vypnuť? čo to čidlo vlastne robi ? podľa názvu usudzujem že meria zrýchlenie ale ako to vlasten funguje to netuším

Tak sem to dělal přes super vag a už netuším co to dělalo. Jinak si stáhni učební pomůcku a tam to je krásně popsaný.

Všechno jen na chuť
Všechno jen na chuť