česká kancelář pojistitelů
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Nevíte, jestli má autopůjčovna nějaké levnější pojištění, když pojistím např. 50 vozidel současně u jedné pojišťovny? Chystám se provozovat autopůjčovnu...
Právní zastoupení proti České kanceláři pojistitelů
Přišla vám výzva od České kanceláře pojistitelů o zaplacení příspěvku nepojištěných?Přesto že vaše auto je nepojízdné,rozebrané,neúplné a je zaparkováno na soukromém pozemku a ČKP a nebo již inkasní společnost od vás vyžaduje zaplacení příspěvku nepojištěných,vyhrožují soudy a exekucemi?Pomůžeme vám,zastoupíme vás v jednání s ČKP nebo inkasní společností a celý problém vyřešíme.A to vše zdarma,veškeré náklady s tím spojené uhradí protistrana.Napište nám na autoporadna@centrum.cz nebo volejte 777064493
Re: Právní zastoupení proti České kanceláři pojistitelů
Zdar ještě mi nic nepřišlo mám taky napsat nebo čekat.tdiracing píše:Přišla vám výzva od České kanceláře pojistitelů o zaplacení příspěvku nepojištěných?Přesto že vaše auto je nepojízdné,rozebrané,neúplné a je zaparkováno na soukromém pozemku a ČKP a nebo již inkasní společnost od vás vyžaduje zaplacení příspěvku nepojištěných,vyhrožují soudy a exekucemi?Pomůžeme vám,zastoupíme vás v jednání s ČKP nebo inkasní společností a celý problém vyřešíme.A to vše zdarma,veškeré náklady s tím spojené uhradí protistrana.Napište nám na autoporadna@centrum.cz nebo volejte 777064493
Díky.
nevim, jak to maj přímo autopůjčovny, ale i menší počet aut (než 50) se bere jako "flotila", tj. asi u každý pojišťovny se dá domluvit nějaká "hromadná sleva", příp. se zkusit poptat i u brokerů, který v tom maj už praxi a maj "svoje flotily" už daleko větší - sám to mam a nemam bonusy ani malusy, ale platim to, co mam sjednanýmarcel.ch píše:Nevíte, jestli má autopůjčovna nějaké levnější pojištění, když pojistím např. 50 vozidel současně u jedné pojišťovny? Chystám se provozovat autopůjčovnu...
pašíkombi AFN B597
hlavně na autopujčovnu jsou si myslim jiný metry,je to rizikové,stále ztráty atd.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
tak z 20 dní to zkrouhly na 1 , když jsem doložil, že jsem nebyl majitelem , přesto jsem za ten jeden den měl platit 302kč ... no na rady od vás jsem jim napsal , že auto bylo bez tk a tudíž nemohlo-nebylo provozováno na veřejné komunikaci , po týdnu se na jejich stránkách objevila poznámka - na situaci Vašeho dluhu nemá vliv. no tak čekám a složenku, po měsíci opravdu přišel dopis od čkp ,ale kupodivu v něm složenka nebyla, ale doklad o uzavření případu s omluvným dopisem... No dostat tu složenku můj táta tak zaplatí ze strachu všech 20 dní a no to spolíhaj...
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
Tak mi v pátek taky přišel pozdrav z ČKP. Za 101 dní 6300Kč. Při mém počtu aut se nějak pozapomnělo za jedno zaplatit zaplatit a dávat auto do depozitu kvůli třem měsícům taky nebyl kvůli hromadě jiného zařizování čas. Můžu si za to sám. Auto ale pojízdné nebylo a stálo v soukromém areálu (probíhala renovace). Podle nového zákona už by neměli vybírat nic, viz: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ha ... mpaign=rss a http://www.autorevue.cz/ckp-nesmi-chtit ... ra-nejezdi Je to ale nezaplacené za loňský rok. Mám tedy platit nebo ne? Je tu někdo opravdu zběhlý a má opravdu účinnou radu?
Díky

Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
A další...
-
- Přispěvovatel
Hele a jak je to HonzoXM s tou výzvou od tvé pojišťovny??
viz.

viz.
Kód: Vybrat vše
Pokud majitel vozidla nezaplatí včas pojistku, je na to upozorněn upomínkou pojišťovny. Ta musí dlužníka písemně upomenout a dát mu minimálně 1 měsíc na zaplacení. Teprve když tato lhůta marně uplyne, pojistná smlouva zanikne.

G3 Variant 1,9 TDi
... only S764

Údajně posílali, ale že snad ještě na starou adresu, přičemž novou jsem jim hlásil před rokem a půl telefonicky a to mi zapřeli. Jsem u jedné pojišťovny, tak vím, kam jsem volal. V poště mám taky pořádek, věděl bych o výzvě a nenechávám dojít věci až do průseru. Zajímavé, že složenku umí poslat na novou. Tak teď babo raď, jak se tomu pokusit vyhnout. Snad pomůže rada od GeneHawkins, za což děkuju.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
A další...
A další...
napiš jim že dle zákona je potřeba mít povinné ručení uzavřené tehdy,jeli vozidlo provozováno na pozemních komunikacích,což v případě že auto stálo ve stodole znamená že nejedilo. Stačí čestné prohlášení a nemůžou nic. V pátek jsem tam volal kvůli motorce a od 15 ledna už nebudou posílat nic. A na starší případy stačí čestné prohlášení že auto nejezdilo po pozemních komunikacích z důvodu vadného motoru,renovace,nevyužití atd.. To mi řekla přímo na tý lince..HonzaXM píše:Tak mi v pátek taky přišel pozdrav z ČKP. Za 101 dní 6300Kč. Při mém počtu aut se nějak pozapomnělo za jedno zaplatit zaplatit a dávat auto do depozitu kvůli třem měsícům taky nebyl kvůli hromadě jiného zařizování čas. Můžu si za to sám. Auto ale pojízdné nebylo a stálo v soukromém areálu (probíhala renovace). Podle nového zákona už by neměli vybírat nic, viz: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ha ... mpaign=rss a http://www.autorevue.cz/ckp-nesmi-chtit ... ra-nejezdi Je to ale nezaplacené za loňský rok. Mám tedy platit nebo ne? Je tu někdo opravdu zběhlý a má opravdu účinnou radu?Díky
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive
Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro