česká kancelář pojistitelů

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

burton.b22

Příspěvek od burton.b22 »

Ale netoleruje.
GeneHawkins
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od GeneHawkins »

No to já neříkám, že si to protiřečí. Platí samozřejmě obě ustanovení současně. Netoleruje, ani nemůže. Jedná podle zákona.
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

tak už je to nějaký pátek a z mého případu umázli 19dní chtěj po mě jen za jeden den 130kč+ upomínací náklady 170kč + urok z prodlení 2 kč , ale žádná složenka nepřišla, to že to mají napsaný na stránkách neberu...
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
marcel.ch
Nováček

Příspěvek od marcel.ch »

Nevíte, jestli má autopůjčovna nějaké levnější pojištění, když pojistím např. 50 vozidel současně u jedné pojišťovny? Chystám se provozovat autopůjčovnu...
tdiracing
Nováček

Právní zastoupení proti České kanceláři pojistitelů

Příspěvek od tdiracing »

Přišla vám výzva od České kanceláře pojistitelů o zaplacení příspěvku nepojištěných?Přesto že vaše auto je nepojízdné,rozebrané,neúplné a je zaparkováno na soukromém pozemku a ČKP a nebo již inkasní společnost od vás vyžaduje zaplacení příspěvku nepojištěných,vyhrožují soudy a exekucemi?Pomůžeme vám,zastoupíme vás v jednání s ČKP nebo inkasní společností a celý problém vyřešíme.A to vše zdarma,veškeré náklady s tím spojené uhradí protistrana.Napište nám na autoporadna@centrum.cz nebo volejte 777064493
jm
Přispěvovatel

Re: Právní zastoupení proti České kanceláři pojistitelů

Příspěvek od jm »

tdiracing píše:Přišla vám výzva od České kanceláře pojistitelů o zaplacení příspěvku nepojištěných?Přesto že vaše auto je nepojízdné,rozebrané,neúplné a je zaparkováno na soukromém pozemku a ČKP a nebo již inkasní společnost od vás vyžaduje zaplacení příspěvku nepojištěných,vyhrožují soudy a exekucemi?Pomůžeme vám,zastoupíme vás v jednání s ČKP nebo inkasní společností a celý problém vyřešíme.A to vše zdarma,veškeré náklady s tím spojené uhradí protistrana.Napište nám na autoporadna@centrum.cz nebo volejte 777064493
Zdar ještě mi nic nepřišlo mám taky napsat nebo čekat.
Díky.
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

marcel.ch píše:Nevíte, jestli má autopůjčovna nějaké levnější pojištění, když pojistím např. 50 vozidel současně u jedné pojišťovny? Chystám se provozovat autopůjčovnu...
nevim, jak to maj přímo autopůjčovny, ale i menší počet aut (než 50) se bere jako "flotila", tj. asi u každý pojišťovny se dá domluvit nějaká "hromadná sleva", příp. se zkusit poptat i u brokerů, který v tom maj už praxi a maj "svoje flotily" už daleko větší - sám to mam a nemam bonusy ani malusy, ale platim to, co mam sjednaný
pašíkombi AFN B597
JENDA T4
Aktivista

Příspěvek od JENDA T4 »

hlavně na autopujčovnu jsou si myslim jiný metry,je to rizikové,stále ztráty atd.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
pumix
Přispěvovatel

Příspěvek od pumix »

tak z 20 dní to zkrouhly na 1 , když jsem doložil, že jsem nebyl majitelem , přesto jsem za ten jeden den měl platit 302kč ... no na rady od vás jsem jim napsal , že auto bylo bez tk a tudíž nemohlo-nebylo provozováno na veřejné komunikaci , po týdnu se na jejich stránkách objevila poznámka - na situaci Vašeho dluhu nemá vliv. no tak čekám a složenku, po měsíci opravdu přišel dopis od čkp ,ale kupodivu v něm složenka nebyla, ale doklad o uzavření případu s omluvným dopisem... No dostat tu složenku můj táta tak zaplatí ze strachu všech 20 dní a no to spolíhaj...
transit 2.5td.sharan 1.9 pd
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Tak mi v pátek taky přišel pozdrav z ČKP. Za 101 dní 6300Kč. Při mém počtu aut se nějak pozapomnělo za jedno zaplatit zaplatit a dávat auto do depozitu kvůli třem měsícům taky nebyl kvůli hromadě jiného zařizování čas. Můžu si za to sám. Auto ale pojízdné nebylo a stálo v soukromém areálu (probíhala renovace). Podle nového zákona už by neměli vybírat nic, viz: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ha ... mpaign=rss a http://www.autorevue.cz/ckp-nesmi-chtit ... ra-nejezdi Je to ale nezaplacené za loňský rok. Mám tedy platit nebo ne? Je tu někdo opravdu zběhlý a má opravdu účinnou radu? :? Díky
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
GeneHawkins
Přispěvovatel

Příspěvek od GeneHawkins »

Pokus se doložit, nejlépe zakázkou, svěděcky, fotografiemi, výpisem z ŽR (pokud např. provádíš renovace), zápisem o technickém stavu nebo jak to půjde skutečnost, že vozidlo nebylo provozováno.
mechoš
Přispěvovatel

Příspěvek od mechoš »

Větší svině než čkp jsem neviděl !!!
Golfisko
Aktivista

Příspěvek od Golfisko »

Hele a jak je to HonzoXM s tou výzvou od tvé pojišťovny??

viz.

Kód: Vybrat vše

Pokud majitel vozidla nezaplatí včas pojistku, je na to upozorněn upomínkou pojišťovny. Ta musí dlužníka písemně upomenout a dát mu minimálně 1 měsíc na zaplacení. Teprve když tato lhůta marně uplyne, pojistná smlouva zanikne.
:?
G3 Variant 1,9 TDiObrázek ... only S764
HonzaXM
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaXM »

Údajně posílali, ale že snad ještě na starou adresu, přičemž novou jsem jim hlásil před rokem a půl telefonicky a to mi zapřeli. Jsem u jedné pojišťovny, tak vím, kam jsem volal. V poště mám taky pořádek, věděl bych o výzvě a nenechávám dojít věci až do průseru. Zajímavé, že složenku umí poslat na novou. Tak teď babo raď, jak se tomu pokusit vyhnout. Snad pomůže rada od GeneHawkins, za což děkuju.
Jaguar S-type 3,0, r.v.2003
Citroen XM Ambulance, 2,1TD 12V, r.v.1995
Citroen XM Musketier 3,0 V6 24V, r.v.1998
Citroen C5 break 2,0 HDi, r.v.2005
Citroen Berlingo 1,9D, r.v.2004
Citroen Berlingo 1,6 HDi, r.v.2009
Fiat Scudo 2,0 JTD, r.v.2008
A další...
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

HonzaXM píše:Tak mi v pátek taky přišel pozdrav z ČKP. Za 101 dní 6300Kč. Při mém počtu aut se nějak pozapomnělo za jedno zaplatit zaplatit a dávat auto do depozitu kvůli třem měsícům taky nebyl kvůli hromadě jiného zařizování čas. Můžu si za to sám. Auto ale pojízdné nebylo a stálo v soukromém areálu (probíhala renovace). Podle nového zákona už by neměli vybírat nic, viz: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ha ... mpaign=rss a http://www.autorevue.cz/ckp-nesmi-chtit ... ra-nejezdi Je to ale nezaplacené za loňský rok. Mám tedy platit nebo ne? Je tu někdo opravdu zběhlý a má opravdu účinnou radu? :? Díky
napiš jim že dle zákona je potřeba mít povinné ručení uzavřené tehdy,jeli vozidlo provozováno na pozemních komunikacích,což v případě že auto stálo ve stodole znamená že nejedilo. Stačí čestné prohlášení a nemůžou nic. V pátek jsem tam volal kvůli motorce a od 15 ledna už nebudou posílat nic. A na starší případy stačí čestné prohlášení že auto nejezdilo po pozemních komunikacích z důvodu vadného motoru,renovace,nevyužití atd.. To mi řekla přímo na tý lince..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“