Hošíku- máš úplnou pravdu, já kluk z města, který se přiženil na vesnici před 12 lety, který dělal v práci hlavně s vesničany a dělal si z nich prdel, když šli na seno a já na pivo mám stejný názor jako Ty. U nás v hospodářství nefunguje Eu, tam je území nikoho/naše/, zvířata nemají v uchu debilní nesmysly kvůli idiotským ůředníkům, kteří jen buzerují a chtějí jen prachy..Většina těch starších je stejně bolševický ksindl z JZD nebo z jejich obdobných institucí..Za Hitlera , když hospodář splnil dodávky pro WEHRMACHT /s kým jsem se bavil, ten tvrdil , že Wehrmacht platil do koruny přesně až do května 1945/ měl klid. I za bolševika , když měl někdo kravku, přežil. Ale za EU nemůže nic, musí ty uřednický držky nechat pořádně nažrat , vše ohlásit, nesmí sám zabíjet, vše pouze přes organizace k tomu určené..Takže kdyby byla válka, můžou nám všichni akorát polí.it p.del..Tam jsem pochopil, že jsou prostě lidé, kteří sice chodí v hnoji, ale dělají to s láskou, no prostě je to baví..Moje žena je nejštastnější, když může roznášet seno, dojit krávu nebo sehnat novou kozu...Poučil jsem se, i když jsem pořád ten měšták, který raději opravuje auto nebo motorku...

nepropadat panice...