proces Bárta - ticho po pěšině
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
já nehájím ani jednoho ale 18měsíců a propadnutí asi 650 je oproti 36 měsíců ve dvojce celkem rozdíl i když jak posoudil soudce podvod je sice pěkná věc ale podle mě lžou oba jen jeden to umí líp a má styky
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
podle mě to dopadlo jak mělo. Bárta dostal přes pařátky a příště si dá aspoň trochu pozor komu bude strkat nějaký prachy, i když jich má tolik že ani sám neví komu kdy co dal. A ten druhej pablb to je teda ukázka, dnes jsem to poslouchal na cestách v autě v rádiu a to se chce blít. Dostal ty tři roky především za to, že lže u soudu, což je dobře.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Tak tak, přes pařátky, ať hocha ani nenapadne zveřejňovat nějaké odposlechy lobistů a politiků co kradou. Příště na něj upletou něco lepšího, natvrdo. Kdyby ten blb kradl s nimi, byl by vysmátej, jenže on to fakt nepotřebuje. To má z toho, že se natlačil do politiky nekrade a navíc si myslí, že si penězma zaplatí přízeň lidí, v tomhle levelu to chodí jinak, je to trouba. Moh by ještě něco pustit, ať víme..... 

G3 Variant synchro
Ono se dá těžko žít tam, kde je mánie odposlouchávání , filmování apod. Je to i v normálním životě, kdo má rád, když se mu někdo hrabe v mobilu nebo otvírá dopisy? A to mluvím o slušných lidech, nahrávat třeba v hospodě někoho , kdo povídá třeba něco o manželce je obdobné svinstvo. Řeči se vedou a voda teče. Je zajímavé, že lidé jsou schopni zaplnit náměstí, kvůli tomu, že si nemohou stáhnout svůj oblíbený film, ale to, že někdo někoho nahrává jim nevadí. Ale jde o typy lidí, já když uvidím sousedku jak hulí černochovi v průjezdu péro, budu slepý a chluchý, takový je život, ale správný Čech hned běží a když ne přímo manželovi tak aspoň někomu , kdo mu to práskne to vyslepičí. Je to samé trestní oznámení, pomluvy, pokrytectví a podle toho to vypadá. Kolik je lidí, že se ti postaví čelem a řekne ti mě sereš nebo jseš špína. Mizivé procento, radši za zády pomlouvat, zveličovat, zkreslovat. kdyby to dělaly báby po přechodu, člověk to chápe, ale lidé v plné síle..? Jsou to sráčové a hajzlové a jsou jich mraky. Co je komu do toho, kdyby to na mě přišlo a nahonil bych si vocas někde za bukem..?Nic, gentleman nehne brvou , ale píčus pukne zájmem. A nedojde mu,ejhle člověk.
Omlouvám se za nespisovné výrazy, ale někdy jdou těžko nahradit..

nepropadat panice...
http://www.novinky.cz/domaci/264836-bar ... evzda.html
Kam se poděli ty sliby o odchodu když dojde k nepravomocnému odsouzení že by souhlas na podílu viny?
Kam se poděli ty sliby o odchodu když dojde k nepravomocnému odsouzení že by souhlas na podílu viny?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Aktivista
Jasna demonstrace absolutni moci, ktera nemuze byt nicim ohrozena. Jeho predchozi prohlaseni bylo zcela jasne jen pokus jak ovlivnit vysledek soudu. Je to jasny dukaz toho v jake prdeli jsme.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel
Neměl bys nějaký odkaz, kdy to sliboval?Ladas píše:http://www.novinky.cz/domaci/264836-bar ... evzda.html
-
- Přispěvovatel
http://www.novinky.cz/clanek/264694-bar ... itice.html
http://www.novinky.cz/clanek/264585-pok ... zelka.html
nemusíme hledat dlouho...
http://www.novinky.cz/clanek/264585-pok ... zelka.html
nemusíme hledat dlouho...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
-
- Přispěvovatel
Četls to vůbec?
Jak to souvisí se vzdáním se poslaneckého mandátu?„Jednoznačně v momentu, kdybych byl odsouzen, končím ve vysoké politice,“ řekl ve čtvrtek Bárta ČT. „Znamená to jednoznačně odchod ze všech stranických funkcí i odchod z pozice předsedy poslaneckého klubu,“ vysvětlil šéf poslanců VV.
http://www.novinky.cz/domaci/264859-pos ... hodla.html 
Konec světa se blíží! 

Kód: Vybrat vše
Chci kandidovat v krajských volbách
Bárta rovněž uvedl, že hodlá kandidovat v krajských volbách v Plzeňském kraji, kde by se chtěl ucházet o post hejtmana.

G3 Variant 1,9 TDi
... only S764

Těžká situace v zemi, kde prezident Beneš práskl vymyšlené věci na Tuchačevského - byl to jeden z nejschopnějších ruských generálů - Stalinovi a ten vykostil jeho i celou rodinujericho-3 píše:Ono se dá těžko žít tam, kde je mánie odposlouchávání , filmování apod. Je to i v normálním životě, kdo má rád, když se mu někdo hrabe v mobilu nebo otvírá dopisy? A to mluvím o slušných lidech, nahrávat třeba v hospodě někoho , kdo povídá třeba něco o manželce je obdobné svinstvo. Řeči se vedou a voda teče. Je zajímavé, že lidé jsou schopni zaplnit náměstí, kvůli tomu, že si nemohou stáhnout svůj oblíbený film, ale to, že někdo někoho nahrává jim nevadí. Ale jde o typy lidí, já když uvidím sousedku jak hulí černochovi v průjezdu péro, budu slepý a chluchý, takový je život, ale správný Čech hned běží a když ne přímo manželovi tak aspoň někomu , kdo mu to práskne to vyslepičí. Je to samé trestní oznámení, pomluvy, pokrytectví a podle toho to vypadá. Kolik je lidí, že se ti postaví čelem a řekne ti mě sereš nebo jseš špína. Mizivé procento, radši za zády pomlouvat, zveličovat, zkreslovat. kdyby to dělaly báby po přechodu, člověk to chápe, ale lidé v plné síle..? Jsou to sráčové a hajzlové a jsou jich mraky. Co je komu do toho, kdyby to na mě přišlo a nahonil bych si vocas někde za bukem..?Nic, gentleman nehne brvou , ale píčus pukne zájmem. A nedojde mu,ejhle člověk.![]()

G3 Variant synchro