NEPŘÍJEMNA REKLAMACE už zpraseného TURBA od TURBÍNY.cz

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Biimbo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Biimbo »

já nemysel křivku při vyvážení ale křivku třeba při logu ;) jelikož se obal pískuje nejenom zvenku..

ono taky norma je něco jinýho než skutečnost. Taky všude píšou že když ti auto bere 1litr oleje na 1000km tak že je to v normě, ale ve skutečnosti je to třeba půl deci..

ale mě je to putna, nový je nový, bezproblémový,spíš jde o to jak se k tomu kdo chová. Až budu mít čas tak ti vyfotím turbo z náklaďáku kde chyběla celá jedna lopatka na dmychadlový vrtulce. Vědělo se o tom, ale i tak to najelo další dva roky a 150 tis. než se to vyměnilo a asi by to jezdilo i dál,protože vůle v tom nebyla žádná a olej taky nebralo.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Biimbo píše:já nemysel křivku při vyvážení ale křivku třeba při logu ;) jelikož se obal pískuje nejenom zvenku..
Zajimave, ono nejspis bude i zalezet na tom cim piskuje.

Jinak odpovedi na to, co to bylo za motorizaci, resp. turbo u toho Passata se dockam?

Nakladaky maji Holsety a ty jsou pomalu nesmrtelny, navic tam nejsou takove otacky ... ale rad se na to kouknu.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

AWX 2002 takže určitě VNT a pak vím ještě o AFN a 550 tis na původním turbu.
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Biimbo píše:AWX 2002 takže určitě VNT a pak vím ještě o AFN a 550 tis na původním turbu.
Neuveritelne ... chapej, neverim (zvlast, kdyz se jedna o taxik).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Zvolda
Nováček

Re: NEPŘÍJEMNA REKLAMACE už zpraseného TURBA od TURBÍNY.cz

Příspěvek od Zvolda »

Forest píše:
codll píše:Ahoj chci tu upozornit na prasata z branze opravy turbín ve strucnosti co a jak:
Porebovali jsme opravit (repas) turba garet na opel 2,2 Gts tak jsem zkusil pohodlne zavolat do opravny turbín a ze druhy den jedou kolem pres beroun takze vymenou rikam ok beru opravdu druhy den tu bylo tak jsem namotovala a debil dal jeste 200kč diško atd. a turbo hvizdalo no rikamsi : je to repas ... chlap jezdil porad hvizdalo az jednoho dne po mesici mozna mesic a pul dym na dalnici tak sjel a odtahovkou sme pronej sjel turbo ko najeto 3700km tak jim volam jo neni problem my si ho tam vyzvednem ale az v patek nebo pondeli ci utery rikam ok . ve stredu nic tak volam a oni at to poslu postou ze nestihaji tak jsem to poslal udajne tam slo 4dny , vpohode ale uz jsem zacinal citi problem taky ze jo turbo odeslo z dusledku spatne montaze rikam si proc? volam a ze nam neco spadlo do sani ,že kdyz jsme to montovaly moje reakce (noteeth) a pan me vyved z omylu že jo a ze neuznavaji reklamaci tak jsem je poprosil at my ho poslu z5 a dal jsem to jinam tam me vyvedly podruhe z omylu ze uz opravyt nepujde ze pry nekdo vyvlozkoval loziskovou skrin a že rotor a ostatni dyly jsou neoriginalni a jsou my schopni vystavit i doklad z mejch slov na PRASARNU atd...kdyz bude poreba pisnu i detalneji ale nechci tu psat roman , at jakoz nikdy jsem to nesiril a nedelal pomluvy tak z dusledku opravdu nasranosti a bezmoci vuci firmě www.turbiny.cz jdu a zakaznikovy kupuji nove s mym financnim prispevkem 11tisic a zakaznik ma za par jeho kacek nového gareta
Rikam to stale a nekteri me maji za blazna - chtejte protokol z vyvazeni, ptejte se na cem je to vyvazovano, co je mineno pod pojmem repase atd.

Nejvice se mi libi, jak mohou mit napsano 99% turbodmychadel skladem. Osobne se domnivam, ze to je mozne tak v USA ale ne v pripade tak maleho trhu jako je CR :D

Priste zkus www.turbopower.cz a nemyslim si, ze bys dostal duvod litovat.
Ahoj, mám problém s turbem na BMW 320d E91 120kw. Reším jestli repas nebo nové...samozřejmě, že vzhledem k ceně nového bych šel raději do repasu. Máš opravdu dobré zkušenosti s repasem u turbopower? Nerad bych do toho vrazil peníze a pak zjistil, že to není to co by mělo být.

Díky moc za odpověď
Tomas-Oaza
Přispěvovatel

Příspěvek od Tomas-Oaza »

jo ten turbopower mohu taky doporucit. a pokud ma nekdo zkusenost s repasem v prusankach tak muze vzit repas v autokelly. oni to pro ne delaj. prevazel sem palety turbin do prazskyho skladu auto kelly
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“