Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
Ahoj klucí jsem tu nový a potřeboval bych od vás poradit. Mám alhambru 2000 pd85kw , začla mi bíle kouřik a začla smrdet jak avia.Muže být špatná gumička na vstřiku že to jde z přepadu du válce?? Olej mám čisty.Díky za rady
Ahooj, jsem ode dneska novy clen a potreboval bych se optat...mam Audi A4 2,o Tdi B7...vstrik na prvnim valci hlasi defect, tak jsem je dneska vyskubnul...nemate nekdo nejake doporuceni kam je zaslat na diagnostiku, popripade na repas...
Loris píše:Ahooj, jsem ode dneska novy clen a potreboval bych se optat...mam Audi A4 2,o Tdi B7...vstrik na prvnim valci hlasi defect, tak jsem je dneska vyskubnul...nemate nekdo nejake doporuceni kam je zaslat na diagnostiku, popripade na repas...
Loris píše:Ahooj, jsem ode dneska novy clen a potreboval bych se optat...mam Audi A4 2,o Tdi B7...vstrik na prvnim valci hlasi defect, tak jsem je dneska vyskubnul...nemate nekdo nejake doporuceni kam je zaslat na diagnostiku, popripade na repas...
Diky Radim
jak hlásí defekt, není jen špatnej kontakt na zásuvce?
Ahoj lidi chci se zeptat mám 1,4 tdi takže tří hrnek jak je to tam s vstřikama jakej tam platí povolovací stupen jestly 180 nebo 225 ? a jak daleko maj být změřeny posuvným měřítkem pro někoho šuplérou
viktoska píše:Jak bezpečně vyjmout trysku?Je nutný nějaký přípravek,či lze něčím běžně dostupným nahradit?
Na vahadla je dvanáctihran 10 a na držák ventilu 6stka?
přípravek není třeba jen chytnout za ventil apohnout doprava do leva a pak opatrně vytáhnout.Vahadla dvanáctihran-10 šroub kostky-6.
Octavia II RS 2.0TDI CEGA 170hp=>205hp 453Nm,brzdy PORSCHE 350mm
viktoska píše:Jak bezpečně vyjmout trysku?Je nutný nějaký přípravek,či lze něčím běžně dostupným nahradit?
Na vahadla je dvanáctihran 10 a na držák ventilu 6stka?
přípravek není třeba jen chytnout za ventil apohnout doprava do leva a pak opatrně vytáhnout.Vahadla dvanáctihran-10 šroub kostky-6.