Jo, ty jsi byl na jedné straně a já na druhé, ty jsi byl s tím obuškem a já s těmi zády. Ty ubožáky z SNB se psi a obuchy posílali i na mládež, která přijela na zábavu, byla ještě zima, měli jsme jen džínsbundy a lehké bundy, náhlá zima nás zaskočila a ta zkurvená sebranka z SNB nás hnala od hostince , kam nás ani nepustili ohřát se , zakázali zábavu, že nebyla povolena od dalších rudých sviní, někde nahoře, kterým vadilo úplně vše. / zakázali jakýkoliv odvoz a muselo se pěšky, já to měl 15km a jiní i dále/Přitom my jeli na zábavu, politika v tom nebyla, prostě jsme jeli na beat, ale to rudá pakáž nechápala, ti idioti ve svých zakrnělých mozečcích nemohli pochopit, proč nemáme tesilky, hřeben v zadní kapse a nemilujeme dechovku jako oni. Ale primitivové to tak prostě mají, nechápou, že lidé nejdou dát do jedné škatulky, kterou určila strana, matka všech svinstev a podrazů. Takže nás hnali , vlčáky na špagátě , oni pěkně oblečení, kožíšky okolo krku a tak na ně sedělo, na té rudé pakáži v zeleném , naše pokřiky gestapo, gestapo což bylo jediné, co jsme mohli dělat. A samozřejmě to neznáte komouše, ihned vyšetřování, přímo na střední, vyvolávali nás ze tříd, posadili nás do Volh 21 bez klik v zadních dveřích, já byl v černé..Atd. atd. Vyhazov ze školy byl ve vzduchu..Takže mám alergii na pitomce v uniformách a bylo to vidět V Praze, když podobní demokratičtí zbrojnoši bránili rudé číňany před nějakými "občany "naši republiky.. Rozkaz zněl prostě jasně, měli za úkol "odprásknout muže v černém..., tak ho zkrátka odpráskli.."

nepropadat panice...