zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
T5ky praveze vo vetsine nechteji jit ani v Thermotestu...a logovani komunikace ti nic nepomuze protoze komunikace je vzdy stejna a je uplne jedno ci je to s CAN nebo bez...prikazy jsou totozne a taky i sekvence prikazu.carel píše:předpoklad je aby topení šlo rozběhnout alespoň přes Thermo test , pokud to jde , naloguje se komunikace a ta se pak zajisti procesorem.
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
zkusil bych mu nasimulovat to co popisuje tRpaslik tady:
http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... c&start=45
http://www.dieselpower.cz/forum/viewtop ... c&start=45
to je nieco podobne ako oblbnut kurenie s casovym limitom a urobit mu ,,restart,, za jazdy aby po uplynuti casu sa nevyplo tj. posle sa namiesto refresh prikazu novy start prikaz...ale zas mam z ineho dobreho zdroja ze aj ked sa to kurenie takto podari ,,rozbehnut,, tak bezi v rezime ktory by sa dal nazvat ,,nudzovy,, a pri vypinani je z toho dymovnica...
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
tak ten ,,ulet,, s klonom RJ s cenou na urovni nejakeho CAN ,,emulatoru,, ktory som doteraz nevidel len o nom kazdy pise a dratovani tam dalsej krabice v porovnani s vymenou RJ ktora zabezpeci originalnu funkciu mi nepride az tak divne, divne mi skor pride to spekulovanie okolo emulatorov a podobne, taktiez treba brat do uvahy ze nie su CAN kurenia iba v T5, a CANy sa lisia aj podla typu auta...
no zaklad je ze T5kove si nerozumie s ziadnym CANom v Audi tj. ziadne z Audi si nebude rozumiet s CAN emu pre VW, taktiez T5ka ma k sebe ovladaci panel ktory je tiez na CANu, ale napr. take TTC s Touaregu ho nema a ovlada sa z klimy...etc etc etc kombinacii a variant je hafo a odbornici vo VW vedia menit veci aj kazde 2-3 mesiace...ja tu mam teraz dve palubky zo SuperB kvoli CANu k ESP, rovnaky model palubky akurat jedna je 2003 a druha 2005 a je tam rozdiel co palubka posiela na CAN..
a me se to webasto po 20 minutach zhruba samo vypne... se uz na to vys....
auto je sice vyhrate voda taky ale na tech 75 to urcite neni a myslim ze by to melo neustale tocit vodu a pak zase prizhavit az to klesne ta teplota
kouknu na chybu co to hazi
jinak me zajima jedna vec mam jednotu top E musim mit i telo top E nebo je stejne jako top ZC . treba vtom je problem
auto je sice vyhrate voda taky ale na tech 75 to urcite neni a myslim ze by to melo neustale tocit vodu a pak zase prizhavit az to klesne ta teplota
kouknu na chybu co to hazi
jinak me zajima jedna vec mam jednotu top E musim mit i telo top E nebo je stejne jako top ZC . treba vtom je problem
to vubec nevim ani nevim jak to nastavitpepem píše:a aky cas mas nastaveny - ako dlho ma bufik kurit?
na dialkovom sa to nastavuje po 5 min. , na hranatych hodinkach tusim po minutach
mam hranate nastavuji tam cas celkovej a pak cas kdy to ma zapnout.
ale jak dlouho to ma jit to sem nenastavoval nikde ani nevim jak abych pravdu priznal
Jednotky můžeš libovolně měnit mezi tělama topení. V základu je tuším nastavena doba topení 30 minut u mých oválných hodin a tuším, že kamarád má v Omeze na hranatejch omegách 20 minut. Teď jsem koukal do návodu, ale nevyčetl jsem, jak změnit ten přednastavenej čas i když jsem přesvědčen o tom, že se mi to jednou nějak povedlo 
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
avatar: to tam mas tieto hodinky ? http://www.webasto.sk/Directions_for_us ... ngular.pdf