čmoudi zase zaútočili

zcela mimo automobilovou tématiku

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
jericho-3
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od jericho-3 »

Tak proto, byl jsi ještě v přípravce, kde vám ukazovali závadnou mládež, jak vypadá, jak dlouhé vlasy má a jak se pozná agent mezi nimi. Bane, dělám si legraci, ale vždy si vzpomenu, když mi mladý advokát za socíku povídá, uvědom si, že nejvíc u soudu lžou příslušníci SNB, takže nikdo nemá šanci uspět proti jejich výpovědi, mají statut absolutní pravdy. Nic neříkej, jen dělej a řekni, že tě to mrzí, vem si tesilky, ostříhej se a čekej jak to dopadne. Ale jelikož od mládí postrádám jakoukoliv úctu k "autoritě", protože vím, že jsou to vlastně obyčejní "pitomci", kterým ho.no smrdí možná hůř než nám jsem jej neposlechl a řekl svůj názor v džínsbundě a jako vlasatec. A světe div se, jeden příslušník z hlídky VB , která mne "zatýkala" řekl pravdu jak to bylo.. A ti tři další pitomci z VB/mezi nimi i poručík/ se ani nebyli schopni domluvit a každý blábolil něco jiného..Ten charakterní příslušník to má dodnes u mě..
P.S. A přitom nic neponechali náhodě , vyzvedli předvolání k soudu pro mého svědka, pohrozili mu kriminálem a hlídali před soudem, aby náhodou nevstoupil a předtím eliminovali číšníka a ostatní přihlížející "trestného činu"..No prostě diktatura proletariátu.. :)
Píši to jen pro "prdel", aby adbai mohl zase vyskočit a zamečet..
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze - MIMO mísu“