FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Honza.biker
Ty spony ti fouknou 100% vyskouseno.
Treba pouzit tyto
http://www.svitime.eu/cs/shop/kategorie ... ve-spony/2
Treba pouzit tyto
sorry za odveci otazku ale ako sa jazdi s G3? som premyslal co nove na preteky a zatial bud G3 alebo fabia... tak keby si mohol prosim poreferovat, kludne aj SZ. dakujemHuml píše:jj má, to je TDI na okruhy, snad už to vyjede, první křest by měl být v Brně při 12ti hodinovce, 16.květnaMongo píše:no ale ako som kukal na tie fotke tak aj ten Golf III v pozadi ma nejake IC "mensie" osadene...
O1,1.9TDI,03, Collection,ASV,KAT OFF, EGR OFF,PP520,11mm
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
- honza.biker
- Přispěvovatel
Jasně díky
.Jak sem říkal, bylo to spíš provizorní řešení a na sériovém tlaku. Teď už mam ty same na které dávals odkaz a silikonové kolena. Pak sem hodím nějké novějši fotky.

skoda píše:Honza.biker
Treba pouzit tyto
Audi A4 B8 3.0 TDI 176KW S-line Avant Quattro
ja nie som taky clovek ktory by bol spokojny v aute ktore si kupil, ja by som si to najradsej postavil sam, a taktisto naraz tolko penazy nezozeniem, zatial mam peniazky tak na auto popripade nejaky motor prevodovku a ostatne by sa doplnovalo casom. ked smiem vediet preco nestacilo to mTDI? a ake preteky sa s tym jazdili?Huml píše:2 gabo: jezdilo se s ním dobře, ale skončilo to na tom mTDI, asi by šlo jít s výkonem ještě nahoru, ale nakonec jsme přešli na G4 s PD a 6Q, neříkám, že by to nešlo nacpat do tý G3, ale takhle to bylo jednodušší, hlavně zástavba, jinak ta G3 je na prodej, nemusíš nic stavět![]()
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Kupa hotoveho vyladeneho auta ta vijde min. o 50% lacnejsie ako stavba vlastneho. Ked chces vidiet aspon z casti co za trapenie ta caka stym mTDI kym to zacne jaks taks fungovat podla predstav tak sa mrkni tu: http://www.italiancars.org/fiat/diskuze ... &id=181872 

neblázni je to hotový a zbytek si kdyžtak dostavíš naví auto co má výsledky...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
mam dost ludi okolo seba ktory sa s mTDI bavia uz nejaky ten patek, takisto mi bolo potvrdene ze z madarska za 300eur donesiem cerpadlo ktore nahodim, nastavim predvstrek a jazdim, podkladaju mi ho podla konfiguracie motoru, vraj je to vyskusana vec, a aj som skusal auto v ktorom taketo cerpadlo je, zakladom kamaratovho motoru je 81kw s 66kw turbom a SDi vackou + vstreky z 2,5ky a letito jak sip, top sport nema sancu, a pasat CR sa taktiez chyta az nad 180km/h takze ja si myslim ze by mi taky vykon celkom postacoval, aspon na zaciatok, a nieco snad naladim aj ja. je pravda ze TDI som nidy nerobil ale s benzinakmi mam bohate skusenosti. nto je pravda ze hotove auto zvykne byt lacnejsie ale stejne ta suma bude niekde mimo toho co mi dava oja penazenkaTDI tech píše:Kupa hotoveho vyladeneho auta ta vijde min. o 50% lacnejsie ako stavba vlastneho. Ked chces vidiet aspon z casti co za trapenie ta caka stym mTDI kym to zacne jaks taks fungovat podla predstav tak sa mrkni tu: http://www.italiancars.org/fiat/diskuze ... &id=181872

WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
Citace:Gabo00000
Zakladom kamaratovho motoru je 81kw s 66kw turbom a SDi vackou + vstreky z 2,5ky a letito jak sip, top sport nema sancu
Jak je to s tou sdi vackou?
Vsichni rikaji ze to na hlavu tdi nejde ze se to potka tak uz nevim.
Zajima me to.
Diky
Zakladom kamaratovho motoru je 81kw s 66kw turbom a SDi vackou + vstreky z 2,5ky a letito jak sip, top sport nema sancu
Zajima me to.

Diky
Naposledy upravil(a) skoda dne 28 pro 2010, 16:08, celkem upraveno 1 x.
Bosch kts 570,vcds,Beeprog
u nas to dava kazdy, vraj je to najcititelnejsia upravaskoda píše:zakladom kamaratovho motoru je 81kw s 66kw turbom a SDi vackou + vstreky z 2,5ky a letito jak sip, top sport nema sancu
Zajima me to.
Diky
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
nebere mi kamos telefon ale kludne sa ho to pre istotu opytam...co som vsak zatial pocul prehadzuje sa len vakcka, preco by to nemalo fungovat?skoda píše:A hlavu nechavaji komplet TDI?
Jen prehodeji vacici SDI ?
vis to 100%?
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK
- marena tdi
- Aktivista
a kolik na tom maji najeto? uz nekdo kontroloval turbo? na jaky vykon jezdi?[/quote]marena tdi píše:u nas to dava kazdy, vraj je to najcititelnejsia uprava
neviem, to uz nie su otazky na mna, ja take auto nevlastnim. co viem niekto to jazdi v extreme a v tom aute som uz videl turbo na polku ale tam tlacia 2,5baru tak to klaknute turbo nebude asi kôli vacke ale kamosa co som popisoval tak ten to ma v 2ke golfe, komfiguraciu tam mas napisanu, chalan ktory skladal cepradlo tak vravel ze takto upravene cerpadlo na 81kw by malo davat 130HP, viac neviem
WWW.GTENGINES.SK
WWW.GTENGINES.SK