zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
tak ma napadlo / taky jednoduchy test
ten cas asi ASI nie je nastaveny v bufiku ale iba v hodinkach,
no overene to nemam len podla toho ako sa sprava moja T70...
totizto na t70 blika podobu kurenia cervena ak vetra zelena ledka
tie hodinky spinaju iba +12V (ziadne signaly ako data wbus) tak namiesto vystupu z hodin daj obycajny vypinac na +12V zapni a uvidis kolko to vydrzi kurit
ten cas asi ASI nie je nastaveny v bufiku ale iba v hodinkach,
no overene to nemam len podla toho ako sa sprava moja T70...
totizto na t70 blika podobu kurenia cervena ak vetra zelena ledka
tie hodinky spinaju iba +12V (ziadne signaly ako data wbus) tak namiesto vystupu z hodin daj obycajny vypinac na +12V zapni a uvidis kolko to vydrzi kurit
pepem
Hele chlapí, technickej. A částečně zvědavostní. Bufík samozřejmě stále topí jak divej, spokojenost. Ale poslední cca dva týdny při startu divný hučení
Zd áse, že to nic neovlivňuje, ale jde mi o to, jestli to mám řešit či ne. Třeba někdo poradíte.
Zapnu bufíka, tak slyšim čvachtat vodu, pak takový to postupně zesilující bzučení/hučení, jak se rozpaluje. Po tak minutě, minutě a půl se ozve hučení, který jsem se pokusil zaznamenat telefonem. Ale je to pekelně potichu, takže je třeba to video zesílit. A kdo ví, jak to z toho bude slyšet. No a v okamžiku, kdy bufík vlastně chytne na 100% to přestane. Dřív to tohleto nedělalo
Tak jestli už mám pomalu něco řešit, nebo se na to vyprdnout
Jak říkám, funkčnost to nijak neomezuje. Jen mě to překvapuje 
http://www.youtube.com/watch?v=66M6LHVoXG0
Zapnu bufíka, tak slyšim čvachtat vodu, pak takový to postupně zesilující bzučení/hučení, jak se rozpaluje. Po tak minutě, minutě a půl se ozve hučení, který jsem se pokusil zaznamenat telefonem. Ale je to pekelně potichu, takže je třeba to video zesílit. A kdo ví, jak to z toho bude slyšet. No a v okamžiku, kdy bufík vlastně chytne na 100% to přestane. Dřív to tohleto nedělalo
http://www.youtube.com/watch?v=66M6LHVoXG0
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
V minulosti:
mne to dela taky, to neres
nejspis to dela vyfuk i kdyz se to ozvyva ze sani...pokud to prestane kdyz nabehne naplno nic se nedeje..jinak asi si neslysel Ebera v Sharanu, to by ti tento zvuk pri startu prisel jako balzam na usi 
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik 
Tak mně to překvapilo jen proto, že jsem to před tim neslyšel
) Čekal jsem nějaký sání nebo vejfuk, ale tak je to starší kus, tak to nechá, třeba to zmizí stejně, jako se to objevilo
))
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002
V minulosti:
V minulosti: