Výfuk TDI-zvuk

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tomas148
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od tomas148 »

Přijde mi to celkem nelogický když kámošův Golf se stejným motorem odfukuje jak o život, a u tohohle pašíka to je prostě nemožný, ať udělám co udělám tak prostě nic, jediný co mě napadá je snad kouknout se na sání, jestli není po tom ERG nějak zanesený, a šlo by tam míň vzduchu, ale to už je spíš hloupost, jede to moc hezky, ale neodfukuje :( mě se to šíleně líbí a moc rád bych to měl taky :D Nebo si koupím ten Fake odfuk no.. :D
Leon/kissiakos
Aktivista

Příspěvek od Leon/kissiakos »

s motorom to nema nic ... mne to tiez nic nerobi a cely motor mam prestavany... cize je to vo vyfuku... daj tam len jednu ruru a uvidis.. :D
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
Leon: http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... 160#533160
tomas148
Nováček

Příspěvek od tomas148 »

čistou trubku tam mám, jediný co tam zůstalo je prázdná baňka od katu, zkoušel jsem auto projet i bez výfuku, když to nebylo chiplý tak to i mělo snahu odfukovat, ale teď vůbec.. jen to má zvuk jak Traktor a brutálním stylem to čoudí :D
blade6591
Přispěvovatel

Příspěvek od blade6591 »

si tam namontuj vyfuk z octavie II :D tam mi to huka aj v originale :D
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

bud rád že ti to nefouká. Časem by jsi se z toho asi zbláznil. Já nelituju že mam taky jinej výfuk a nefouká to.
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
tomas148
Nováček

Příspěvek od tomas148 »

Takže se toho dá dosáhnout jen a jen úpravama výfuku? zkusím teda dát ještě pryč tu ''baňku'' od katíku a místo ní jen trubku, pak už to bude opravdu jen čistá roura a když ani to nepomůže, tak necham udělat nakonec prázdnej ladák s koncovkou aby to vypadalo a nechám to bejt noo :) Ale štve mě to! :-/ fakt se mi to hrozně líbí, ale u tohodle blbce B5 se můžu třeba na hlavu postavit a neodfoukne.. jen když přeřadim tak se mi turbo směje a v klidu se dotáčí, a pak zas začne pískat když je v záběru :D (jinak turbo je OK, nechal jsem ho prohlídnout a přez diagnostiku změřit tlaky za jízdy) prej ještě něco vydrží, když budu dobře zahřívat a dochlazovat + výměny oleje a jestli mě to naštve tak to prodam a koupim jiný TDI :D
peeeetr
Aktivista

Příspěvek od peeeetr »

Tak jestli jsi takovej střelec, že by jsi kvůli zvuku prodal auto, tak to je dobrý :D

Jinak bejt tebou, tak bych ten obal katu zanechal. Já jsem ho vyříznul, rozříznul a navařil dovnitř trubku a zase zavřel zpět. Mam A4, takže stejné jak passat. Potom by jsi totiž mohl mít celkem na STK problém, když narazíš na blba a nechá Tě vycukat.

Jestli ti jde o zvuk, tak kup ten Bow a nebo si dej píšťalku do vejfuku a máš to :D
Seat Leon 1.9TDI 100kw - Ukradeno
Audi A4 - FB S764, EGR & KAT OFF, 288 brzdy, jednohmota HDS, FK -40mm, 17" alu, celopolep silver-grey matt
Aktual : Seat Toledo 1.9tdi ASV - zatim jen zakl servis a 17ky :)
tomas148
Nováček

Příspěvek od tomas148 »

Samozřejmě že neprodal :D :) Passat je fajn auto :) a píšťalku nechci :D mě to práveže jen píská jako by tam ta píšťalka byla! :-/ já chci tenhle zvuk turba :) http://www.youtube.com/watch?v=twZI350r1p0&NR=1

a můj zvuk je více méně takovejhle: http://www.youtube.com/watch?v=JN7xgW9w ... =fvwp&NR=1 :-/
Vítek
Přispěvovatel

Příspěvek od Vítek »

ja pridam jen dotaz co udela hola roura s vykonem a zvukem u obtokoveho turba?
Leon/kissiakos
Aktivista

ja to tiez neviem dosiahnut..takze si s toho nic nerob.. mam kamosa co len vybral tlmic a robi mu to ..cize v tej "banke" od katu to nebude.. :D
Kissiakos - Matus/seat leon ASV/ASZ : kw-? / Nm - ? vacka 9,5 + 12mm + dssr 0,360 + sachs race performance ceramic + FMIC
tomas148
Nováček

Příspěvek od tomas148 »

Co se dá dělat :) Třeba si časem pořídím turbo z PD 96kw a bude odfukovat :) Hlavě že to teda jezdí a čoudí :) (LOL)
Leon/kissiakos
Aktivista

(LOL) (noteeth)
tomas148
Nováček

Příspěvek od tomas148 »

Asi tě hodně potěším :)) Ale kámoš má také Leona 1.9 TDI, trošku to upravil a jede to ''brutálně'' a odfukuje to tak krásným stylem že je radost jet za ním i když mu to čoudí jak továrna! :D
UchoTD
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od UchoTD »

no mňa zaujíma ako to dokázať ofukovanie na TD-čku,videl som golfa dvojkového čo odfukoval s holou rúrou,ja mam holú rúru a neviem docieliť odfukovania,žeby ine turbo? mam kompletne len holu ruru od zvodov.
je tam teraz KKK turbo,myslíte,že by to zachranilo väčšie turbo Garret T3 ? pozeral som,že v golfoch odfukuju tieto turbá T3-jky,iné nie..
Mitsubishi Lancer EVO VIII 366kw 670NM
Mitsubishi Lancer EVO IV 242kw
Mitsubishi Outlander 2.2DID
Mitsubishi SpaceStar 1.3MPI
VW T5 lift T6 140kw
Škoda Superb 2.0TDI 4x4
tomas148
Nováček

Příspěvek od tomas148 »

Noo, myslím si že ta T3 by odfukovala, slyšel jsem že ty KKK moc odfukovat nechtějí. :)
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“