Biimbo píše:ona totiž ještě půlka stanic nemá kabely. Všichni jim nakukali že si koupí mašinu za x peněz ale už jim nesdělili že za dalších x peněz si musí koupit i nějaký kabely a ty ještě nemají

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Biimbo píše:ona totiž ještě půlka stanic nemá kabely. Všichni jim nakukali že si koupí mašinu za x peněz ale už jim nesdělili že za dalších x peněz si musí koupit i nějaký kabely a ty ještě nemají
No to je přesně ona, kámoš jinou nemá a mít nebude/Mercedes u něho skončil/, já jsem naštěstí jen divák, vše šlape tak jak má a ten dekl nad zásuvkou ani ůdajně nemohli sundat, nebyl snad nikdy dole.Je to rok 1999 , údajně mezityp, dojel s ním poté k elektrikáři, který prohlásil, že je vše O.K. a řekl, jak tady někdo psal, hoši si koupili na STK nějakou mašinu, ale nemají kabely, nehledě na to, že i prakticky zvládnout všechny typy aut nebude sranda..Já jsem štasten, že jsem byl na STK se svým vozem v prosinci , jen se strkal čibuk do výfuku..Nezapomenu, když jsem s Mondeem 1 benzinem byl u forda v autorizáku a oni se rozesmáli, když jsem to chtěl napíchnout...Jo, ty dráty k tomu tady někde byly, ale už to stejně nemá cenu, je to starý...roman1648 píše:Zalezi jestli to nebyla ta 15 let stara vonavka u ktery si pred oar tydnama neco resil
Je vyjímka do června pak už musí každá stk vyčítat paměť závadstanda123 píše:dneska STK ....... a nooo problém. Myslim ze tady nekteri zbytečne strasi lidi kolem sebe. Jinak u me se zadny napichování na PC nekonalo......Navíc sem byl pochválen za peknej stav auta.....takže tot má zkušenost z stk.![]()
ok. beru.....ale co emise?PetrSs píše:Je vyjímka do června pak už musí každá stk vyčítat paměť závadstanda123 píše:dneska STK ....... a nooo problém. Myslim ze tady nekteri zbytečne strasi lidi kolem sebe. Jinak u me se zadny napichování na PC nekonalo......Navíc sem byl pochválen za peknej stav auta.....takže tot má zkušenost z stk.![]()