Noví uživatelé prostudovat jako první! Vytvořený souhrn témat na často probírané dotazy.
Téma mohou zakládat jen moderátoři - pokud máte nápad, kontaktujte Reeshu, nebo Dukese
NOB píše:Mám Fabku RS tdi, chci jít s výkonem nahoru...Podle všeho mám setrvák dvouhmotový?
Můžu nahradit jednohmotou? Poradíte z jakého typu, jakou lamelu apod.věci k tomu?
Díky!
řeším to samé. existuje náhrada nebo jen drahá sachs sada
díky
Jsou nějaké náhrady z hliníku,ale nevydrží já jsem si ji nechal udělat a od jara bude na golfíku spolu s keramikou,pokud se to osvědčí,tak se možná udělá pár kusů na prodej.
Z ceho si to nechal soudruzit normal ocel?
Nekrouti se to pri ohrati?
jinak pekne
Tak sem se z prdele ptal elektronika v práci jehož táta má malou firmičku kovovýroby.Říkal že když by se muselo vše oměřit a udělat program tak na CNC ca 40-50 litru za takovej setrvák...
By mě zajímalo jestli má vubec práci,když má takové ceny?Materiál ofiko vyjde do 1000.-. A stačí šikovný soustružník,nejlepší by bylo mít v ruce třeba sachs race a poměřit siho,když není,tak je to trochu horší a člověk musí přemýšlet.
najmis píše:A v čem je její slabost..Lamela nebo přítlačák...?Mě by zajímalo jestli na tu sadu Valeo lze dát přítlačák Sachs z orig. dvouhmoty.
nejsem odbornik a stale vaham jestli dat do Sharan II 6q. jednohmotu a nebo dvouhmotu, zadny navyseni vykonu neplanuju...hrozim se zvuků a vibrací...
ale k dotazu moje odpoved lajka, jednohmota ma odpruzenou lamelu, kdezto u dvouhmoty pruzi setrvak...bylo by to asi moc natvrdo
Kup fungl novej set sachs tady bazaru za 10 tis a máš pokoj,jednohmota není pro komfortní ježdění.
...ja mam bohuzel v tomhle smulu, zacinam bejt povercivej, bojim se uz veci bez zaruky, uz sem na forech hledal levnou sadu, ale nejde mi do hlavy proc to stoji treba 1/2 nez nova, stejna, origo sada...neni to treba 2. kvalita? Ja uz mam fakt stíhy.
Vetsinou se mi tehle pripadech vec treba z vrakace stejne vysype a stejne musim koupit jinej kus apod., hlavne to chce stejne asi nejdriv rozebrat zjistit co tam je a pak teprv sadu objednat...ja ji tady koupit tak bude urcite jina
CATDAVID píše:By mě zajímalo jestli má vubec práci,když má takové ceny?Materiál ofiko vyjde do 1000.-. A stačí šikovný soustružník,nejlepší by bylo mít v ruce třeba sachs race a poměřit siho,když není,tak je to trochu horší a člověk musí přemýšlet.
Práce má ted udajně dost a dělá spíš seriové zakázky..tady je to trochu jiný při 1ks..bral to tak že bez nějaký známosti..prostě přijdeš s dvouhmotou v ruce hodíš jim jí na stul a řekneš chci to samé jen jednohmotu..pak taková cena...Ani se moc nevidím,když vím kolik stojí díly do mašin v práci a to jsou kolikrát maličkosti do dlaně.. Já tipoval tak 30
Tak sem se z prdele ptal elektronika v práci jehož táta má malou firmičku kovovýroby.Říkal že když by se muselo vše oměřit a udělat program tak na CNC ca 40-50 litru za takovej setrvák...
Za ten obyčejný setrvák 40-50 tis? se asi posral v kině ne? na to by mu udělal program i učeň ani ne do půl hodiny