Emise 2016

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
PetrSs
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od PetrSs »

standa123 píše:ok. beru.....ale co emise?
emise to samí vyjímka zatím nemusí být online,takže tady se zatím ani neměří nevím jak jinde.Jinak emise jsou to nejmenší..
Autoservis + Pneuservis
Golf V GTI edition 30 - big brake kit 370mm audi tt rs,APR stage II+
Softwarové úpravy vozů od firmy APR
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

Jj to jsou ....... (noteeth) (noteeth)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
roman1648
Aktivista

Příspěvek od roman1648 »

zase to vyvolá jen a jen nekonečný debaty o rozdílných měřících přístrojích, a že tam ho vyhodili a tam prošel, stížnosti, hádání, žaloby a já nevím co

ti co mají správný známí udělají emise i když tam vůbec výfuk nebude natož aby něco načítali a měřili a po obyčejných lidech se budou vozit a vyhazovat je...welcome in Czech Republic ;)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Pánové, co rozhoduje, když mám auto, kterému končí STK v roce 2017, ale emise již tento rok? Je to pozůstatek staré praktiky, která už neplatí...
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

nejsi taxikář?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

jericho-3 píše:Pánové, co rozhoduje, když mám auto, kterému končí STK v roce 2017, ale emise již tento rok? Je to pozůstatek staré praktiky, která už neplatí...
Aby jsi mohl na stk je potřeba mít emise né starší než jednoho, ale myslím že dvou měsíců, každopádně rozhoduje datum stk, emise jsou tomu podřízené.
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ladas píše:nejsi taxikář?
:)
Nejsem, to auto jsem koupil od pána kterého znám. Asi tu zelenou známku sloupnu a je to.
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

tak v tom případě nechápu jak můžeš mít rozdílný STK a emise dročky jsou na rok STK občas to někdo ojebe na 2 roky to je jediný jak se to mohlo staát nebo se úředník spletl v roce to se taky stává....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ale tohle bývávalo běžné, když jsem jezdil lidem na STK, kolikrát měli jinde kouřivost a jinde STK. Patrně je třeba vyhodili, tak jeli jinam a pak na STK. Mě kdysi vyrazil jeden zelenáč technik s autem,že tam nemám origo motor, tak jsem prostě jel jinam, kde to neřešili a prošel jsem se slávou.. Ale dnes je jedna známka, tak to možné není..
Ale mám jinou otázku pro znalce: čistě teoreticky , když mám papíry na moto veterána zrovna ne přesně ty, co má moto mít a oni mne nafotí, nepoznají rozdíl a dostanu STK a já pak moto dám to stejného stavu /nebo jinou origo/ jak má být a foto nebude souhlasit na příští STK...Co se stane, vyhodí mne, abych přijel s moto, které je na snímku, nebo konečně poznají /mají údajně i fota origo veteránů/že tahle moto je ta pravá a fota změní? Jo, my veteránisté nejsme žádní zloději, ale mnohdy máme mota s papíry, které nesedí, ale v poválečných dobách to bylo běžné..Např. KDF s karoserií Spartak /kdy policajt hledal motor vepředu a on byl vzadu/ nebo moto NSU se zadkem s péráka..Atd.atd. Pak jsou dilemata .. :)
nepropadat panice...
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Ten rozdíl termínu máš v papírech nebo pouze na známkách? Už jsem měl blbě cvaknutou známku...
GIV Variant TDi ???kW
borelli
Přispěvovatel

Příspěvek od borelli »

Na STK mě před 2 lety omladili auto :-) Když se do dovezlo ze SRN, tacho ~140, první záznam v registru 140 a po první technické 40 ;) Na druhé technické již opět dle tacha... Zjistil jsem to až teď na www.kontrolatachometru.cz
Octavia 2 08, TDI BLS DPF, ECU úprava TDIfun - EGR off, GT1646V, 324Nm/148 PS
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Slavkov píše:Ten rozdíl termínu máš v papírech nebo pouze na známkách? Už jsem měl blbě cvaknutou známku...
I v papírech, auto sídlilo v Praze , koupeno v ČR, takže vše origo a důvod tohoto zádrhelu neznám..
nepropadat panice...
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

většinou taxík ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
honzaj.
Nováček

Příspěvek od honzaj. »

Zdravím. Já byl v http://www.autoplus-praha.cz a vše bylo jako vždycky. Žádné problémy
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

jericho-3 píše:Ale tohle bývávalo běžné, když jsem jezdil lidem na STK, kolikrát měli jinde kouřivost a jinde STK. Patrně je třeba vyhodili, tak jeli jinam a pak na STK. Mě kdysi vyrazil jeden zelenáč technik s autem,že tam nemám origo motor, tak jsem prostě jel jinam, kde to neřešili a prošel jsem se slávou.. Ale dnes je jedna známka, tak to možné není..
Ale mám jinou otázku pro znalce: čistě teoreticky , když mám papíry na moto veterána zrovna ne přesně ty, co má moto mít a oni mne nafotí, nepoznají rozdíl a dostanu STK a já pak moto dám to stejného stavu /nebo jinou origo/ jak má být a foto nebude souhlasit na příští STK...Co se stane, vyhodí mne, abych přijel s moto, které je na snímku, nebo konečně poznají /mají údajně i fota origo veteránů/že tahle moto je ta pravá a fota změní? Jo, my veteránisté nejsme žádní zloději, ale mnohdy máme mota s papíry, které nesedí, ale v poválečných dobách to bylo běžné..Např. KDF s karoserií Spartak /kdy policajt hledal motor vepředu a on byl vzadu/ nebo moto NSU se zadkem s péráka..Atd.atd. Pak jsou dilemata .. :)
Je dobré mít poznámku "dobová úprava"
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“