to mu udela, ale jakej
Výměna dvouhmotového setrváku za jednohmotu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Za ten obyčejný setrvák 40-50 tis? se asi posral v kině ne? na to by mu udělal program i učeň ani ne do půl hodiny
[/quot
to mu udela, ale jakej
, ucen umi akorat tak pospojovat par primek v sinumeriku nebo v kovoprogu, a ne provozuschopnej program
, takovejch namachrovanejch blbecku a chytraku i s titulem co chteli programovat CNC jsem videl, a kdyz prislo na vec byli akorat tak pekne v prdeli, takze urcite nepodcenuj hodnotu programu kterej bude fungovat, neni program jako program, jinak takovejch programu co zvladne ucen udelam za pul hodiny klidne 10, ale fungovat nebudou 
to mu udela, ale jakej
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
za 5000,- by to slo kdyby jsi to delal jak se rika fuskou, sam na sebe, ale jak to das firme tak to je konec, ty ti priuctujou i to co neni pravda, jinak mit matros a vykres asi bych do toho sel, byl by to docela dobry privydelek
, kamos ma vyvazovacku - hned by se mohly nechat vyvazit a venec predpokladam jde asi koupit
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
-
tuner
- Aktivista
na tvoje auto to je trochu drazsi cca12t. za sadu, link ti klidne dam ale bez registrace ti bude na nic, a nevim jestli posilaji dily i do zahranici. http://www.gsfcarparts.com/
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
-
Forest
- Aktivista
Je treba si uvedomit, ze zde se jedna o prvni kus, takze cena obsahuje vsechna mereni, navrh atd. Nasledne je to mozne svihat jako Bata cvicky. Takze pokud do toho nekdo nerve ten cas, penize, vuli, ochotu a odhodlani, tak ma moznost si prijit na zajimave penize.honzas1 píše:Za ten obyčejný setrvák 40-50 tis? se asi posral v kině ne? na to by mu udělal program i učeň ani ne do půl hodiny
Hlavni je si uvedomit, ze pro toto je urcite minimalne dobudoucna dira na trhu a s pribyvajici aktivitou Ciny a jeji produkci bazmeku na jedno pouziti se tato dira bude stale vice prohlubovat.
Jako nejdulezitejsi bych spatroval v dodrzeni kvalite - nic neojebat, hlavne material, protoze ten neni viditelny na prvni pohled jako napriklad zpracovani. Jak rikal deda, ikdyz prikryjes hovno zlatem vysivanym kapesnikem, smrdet neprestane
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Pokud to někdo bude dělat na kšeft za 5 tis,tak na tom moc nevydělá,matroš stojí ranec a u toho soustruhu taky někdo musí stát,na CNC by to šlo rychleji,ale tam je hodinovka za jiný peníze.Mám to z pořádnýho matrošu a nemusím mít strach,že to něco udělá,dosedací plocha na kliku se bude brousit,aby to bylo top!Věnec koupit nejde a když jsem řekl kamošovi,že mám zájemce na 3ks,tak mi řekl,že za 5tis se na to muže vys... 
Můj názor je,že když to bude někdo dělat na kšeft,tak se na tom bude snažit jen vydělat na úkor kvality,jinak to za tyhle peníze nemá moc cenu.
Můj názor je,že když to bude někdo dělat na kšeft,tak se na tom bude snažit jen vydělat na úkor kvality,jinak to za tyhle peníze nemá moc cenu.
Držím palce at se to nekroutíCATDAVID píše:Pokud to někdo bude dělat na kšeft za 5 tis,tak na tom moc nevydělá,matroš stojí ranec a u toho soustruhu taky někdo musí stát,na CNC by to šlo rychleji,ale tam je hodinovka za jiný peníze.Mám to z pořádnýho matrošu a nemusím mít strach,že to něco udělá,dosedací plocha na kliku se bude brousit,aby to bylo top!Věnec koupit nejde a když jsem řekl kamošovi,že mám zájemce na 3ks,tak mi řekl,že za 5tis se na to muže vys...
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Tak bych měl asi pomalu začít shánět..občas jde z těžka zařadit 1. a 2. stupen...ne přes zuby, ale s odporem...asi už setrvák šmajdá a lehce unáší spojka nebo nevím..každopádně dunění od 1900 do 2 300-400 otáček říká že už asi má svoje za sebouu..CATDAVID píše:Kup fungl novej set sachs tady bazaru za 10 tis a máš pokoj,jednohmota není pro komfortní ježdění.wimpator píše:nejsem odbornik a stale vaham jestli dat do Sharan II 6q. jednohmotu a nebo dvouhmotu, zadny navyseni vykonu neplanuju...hrozim se zvuků a vibrací...najmis píše:A v čem je její slabost..Lamela nebo přítlačák...?Mě by zajímalo jestli na tu sadu Valeo lze dát přítlačák Sachs z orig. dvouhmoty.
ale k dotazu moje odpoved lajka, jednohmota ma odpruzenou lamelu, kdezto u dvouhmoty pruzi setrvak...bylo by to asi moc natvrdo
No..mužeš napsat kdo má novej set Sachs za ty peníze..?(ASZ 6q)Díky.
na CNC kdyz to jednou vychytas, tak uz pak pada pomerne v pohode, horsi to je jak uz nekteri psali s materialem - nemuzes tam dat prvni blato co koupis nekde ve Ferone, je potreba kvalita, z ceho to je ti nikdo nerekne je to jejich know how, to bys musel sehnat zkusenyho metalurga aby jsi mel jistotu, taky to chce nakou technickou dokumentaci nebo aspon kus na omereni, a urcite by se nejaky problemy jeste nasly, takze opravdu tech 5000,- by bylo asi malo
, taky je otazka jaky by byl asi zajem, myslim ze mimo par nadsencu a tuneru co by o tom mozna uvazovali by to bylo asi neprodejny, samozrejmne muzu se mylit 
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
- marena tdi
- Aktivista